בית השריון

בית השריון

כיצד הכי טוב להגיע לשם מהצפון? איזו תחנת רכבת הכי קרובה? אילו קווי אוטובוס מגיעים מתחנת הרכבת לבית השריון? תודה.

onix 88

New member
עמית כמו שאמרו תרד בעזריאלי

ומשם פשוט מאוד להגיע לבית השריון ברגל. אם אתה צריך הסבר תגיד.

onix 88

New member
יורדים בהשלום ואז ישר יוצאים החוצה

לא נכנסים לעזריאלי, יש יציאה מהתחנת רכבת בצד שמאל, אתה תראה את זה. ביציאה אתה פונה שמאלה והולך כמה דק', מגיע לצומת גדולה ופונה ימינה לרחוב יגאל אלון כמו שאמרו כאן. ברחוב הזה הולכים משהו כמו 10 דק'-רבע שעה. כשאתה רואה את איצטדיון יד אליהו אתה פונה שמאלה ברחוב יד לבנים, הולך דקה ורואה כיכר, בכיכר שמאלה לרחוב לוחמי גליפולי והנה הגעת לבית השריון (מצד שמאל של הרחוב). באמת שטויות, גם אם אתה מסתבך קצת אני בטוח שידעו להדריך אותך. בהצלחה!

nooooosh

New member
../images/Emo26.gif

מתחנת תל אביב השלום (עזריאלי) הולכים ברח' יגאל אלון כ-10 דקות עד אצטדיון יד אליהו, פונים שמאלה לשד' יד לבנים ושוב שמאלה בכיכר הראשונה לרח' לוחמי גליפולי. בית השריון נמצא ברח' לוחמי גליפולי 51. זה מה שהיה כתוב לי בזימון.. אבל אני במקום לפנות שמאלה לשד' יד לבנים פניתי כמה רחובות לפני (אני לא זוכרת ת'שם של הרחוב אבל הייתה שם מזרקה גדולה..) ואז בלוחמי גליפולי פניתי ימינה והבניין מצד ימין (יש טנק כזה גדול בחוץ..) מקווה שהבנת מכל הסמתוכה.. חח זאת הליכה של בערך 15-20 דקות מהחנת רכבת..

miracle16

New member
יש מול המגה ביגאל אלון פנייה

לתוך כמו יער כזה.. דרך אפילו לא סלולה.. מביא אותך ככה שמינימך יש בול את בית השריון

miracle16

New member
עזריאלי.. משם לך ברגל..

תסתכל באימאפ איך ללכת ברגל... זה בעיקר הרבה ישר ליגאל אלון זה נמצא בלוחמי גליפולי 54..(או 56? לא זוכרת..) קשה לפספס את זה יש שם טנק ענק בכניסה

devilz

New member
בפעם הראשונה

שזימנו אותי לבית אליהו.... מכיוון שזה נעשה בטלפון (זימנו אותי במקור למקום הלא נכון.. גאונים..) הוא אמר לי תשאלי שם אנשים מישו ידע... זה חיל המודיעין... אין עם מי לדבר אין על מה... אז ההצעה שלך... די מציאותית...

../images/Emo46.gif

במודיעין יש מאוד עם מי לדבר! את תתפלאי כמה! ובמענה הטלפוני הם עונים די מהר עכשיו.

תודה לכולם. שאלה אחרונה?

איזו מהנקודות האדומות זו תחנת "השלום"? כי אחת מהן זו השלום, והשניה זו או "מרכז" או "ההגנה"?

onix 88

New member
השלום זו התחנה השנייה של הרכבת

מכיוון דרום. זה הולך ככה אם אני זוכר נכון: ההגנה השלום מרכז אוניברסיטה

כן, כן

זה אני יודע, פשוט לא ברור לי היחסיות של המפה. אני מניח ש"השלום" זו הדרומית מבין השתיים שסימנתי, אחרת חסרה פניה שמאלה, אבל אם אני צודק, אז יותר טוב לרדת במרכז. אני ארד ב"השלום" ומשם אתכנן את דרכי. תודה.

בזבוז משווע של הכסף..

בס"ד בית השריון הוא במרחק הליכה קצרה (למיטב זכרוני, כ15 דק'), בקצב נעים ומהנה, מעזריאלי. אין שום טעם לקחת מונית. גם הדרך עצמה אינה מסובת: הולכים לכיוון מגדל עם הסמל של טויוטה, הולכים המון ישר, וברחוב לוחמי גליפולי (? תקנו אותי אם אני טועה), פונים, והנה אתם שם.

למעלה