בית הקפה של רותם

*חמודה

New member
בית הקפה של רותם

מישהו פעם היה בבית קפה של רותם יטאח אשבל אבואב, או איך שקוראים לה ? מישהו פגש אותה שם?

dominogrose

New member
אני לצערי לא הייתי.....

זה די רחוק מהבית שלי.... וזה יהיה קצת מוזר אם אני אסע שעה בשביל לשבת בבית קפה....
למרות שאני מאוד רוצה לראות את המקום! תגידי, את היית שם? ראית את רותם או משהו...?? ספרי! ספרי!
***דומינו***

*חמודה

New member
לסיוונוש

אז ככה... הייתי בבית קפה. רותם לא הייתה שם זה מקום חמוד וקטנציק. אני לא חושבת ששווה לך לנסוע עד לשם כי זה בסה"כ בית קפה והם לא שם רוב הזמן. ובקשר לאדירוש: הוא הראה קצת התלהבות לגבינו או שהוא כאילו בקול הזה, "אה..סתם עוד קלטת שקיבלתי..." אם את מבינה למה אני מתכוונת. ומה שלום רועי ושגית?

dominogrose

New member
לחמודה חמודה מאוד . . . .

טוב, אז ככה.... אדירו´ש אמר את זה די בהתלהבות! אף אחד לא עשה דבר כזה לפניכן!! הוא גם אמר "2 בנות מראשון הכינו לי קלטת..." והוא רצה להמשיך להסביר איזה קלטת... ואני מההתלהבות קטעתי אותו כשאמרתי שזאת את וקרן! הוא אמר שהוא אהב את הקלטת....
ורועי ושגית בסדר... שגית, מתוקה, דיברנו קצת. ורועי לצערי, אני לא מתה עליו... סתם אמרתי לו שלום מתוך נימוס.... חייבת לזוז.... נדבר כבר! ***דומינו***

*חמודה

New member
לדומינו החמודה עוד יותר ( :

זה נורא נחמד לשמוע !!! איזה בנאדם בונבון! מה שאת מרגישה כלפי רועי, אני מרגישה כלפי שגית. בכל ההופעות שהיינו אדיר היה הכי מתוק (כמובן) רועי היה בסדר...קצת קריר ושגית בקושי אמרה שלום !!! פעם אחת הייתי עם אחי, ששבר את היד ורועי ואדיר קפצו עלינו ורצו להרביץ למי שעשה לו את זה , ושגית לא אמרה כלום !!! ממש מגעילה

keren007

New member
לא זה לא בסדר...

לא משתפים אותי בשיחות חשובות ביותר!!! אוווווווו... אדיר כזה מתוק..... גולדי תזמיני אותי כבר!!! ו..... גם חייבים לדבר עם אדיר..... חן אמרה שאם לא נגיד לה מה עשינו בקלטת היא תשאל אותו..... תם תם תתם!!! (מוזיקה דרמטית) כלום..... זהו..... אה ודרך אגב!!! ראית את עצרת רבין בערוץ 1-2!!!! לא שאני מזלזלת ברבין... אבל פשוט כל כך התרגשתי כשרועי שר..... (סניף סניף.....), זה היה מאוד מרגש...

*חמודה

New member
דיי כבר קרציה !!!!

קרן, אני מסניפה עכשיו תבגדים שלי כי יש להם תריח של החדר שלך, בחיי את יודעת מה, את לא מוזמנת !!!! הזמנתי אותך מיליון פעם ואת מנסה לשגע אותי !!!!

keren007

New member
סניפות.....

כן ואיך את מצפה שאני אבוא אלייך? הא? הא? הא?

*חמודה

New member
דיברנו על זה כבר !!!

את יכולה לבוא אלי!!! את יכולה להתקשר ! דיברנו על זה כבר

נוריתנ

New member
אסי וגורי

תקשחבו כולם, אני חולה על דומינו אבל מה ההתלהבות על אדיר, ברור שאסי וגורי הם הגדולים

*חמודה

New member
היי לך

תראי, האמת היא שלפני שהייתי בהופעה של אפקט הדומינו לא ממש אהבתי את אדיר. הוא הצחיק אותי נורא, אסל יותר אהבתי את רועי , וגם את אסי וגורי. אבל אחרי שפגשתי אותו כמה פעמים, גיליתי שהוא בן אדם נורא מצחיק וכשרוני. אבל חוץ מזה, הוא גם ממש אחלה. כ"כ חמוד, כ"כ מתחשב, איכפתי... אני מתה עליו

*חמודה

New member
אולי....סתם

מה פתאום? לא כמו שאת חושבת( : אני מאוהבת בו כבן אדם ( : למרות שמה זה התעצבנתי כשראיתי את חברה שלו חחחח.... ובעצם, תראו מי שמדברת

נוריתנ

New member
צודקת

פעם אחת הייתי בהופעה והיה שם כל מיני פצועים מפיגועים ואדיר היה המום, כמעט והוא לא הצליח להמשיך להופיע , שגית היתה מזה אדישה , וחוץ מזה היא מזה מושפלת...

למעלה