בית הקברות בצפת

nitzoops

New member
בית הקברות בצפת

אולי מישהו יודע מה קרה לאתר של קרן צפת שמאפשר חיפוש בבית הקברות?

אם עוד לא נזפתי בך פומבית - זה הזמן../images/Emo70.gif

הסיבה: טרם שמענו דיווחים על כנס צאצאי משפחת בלום, אשר נערך כבר לפני שבוע...
ארנון

עדנה4

New member
גם אנחנו חיפשנו אותו לשוא. מה היה שמו של

אותו יהודי שעוסק כבר שנים בתיעוד בית הקברות? הוא נתן פעם הרצאה בחיפה. שמו פרח מזכרוני, אולי ארנון זוכר או יודע, צריך לפנות אליו. באמת מאוד חבל

bilen

New member
אחד שמו סידור? לא עונה למיילים וטלפונים והשני

זה שהיה עובד בבית העלמין, לא זוכרת את שמו - גם לא עונה לטלפונים ואי-אפשר לתפוס אותו (גם לא בתשלום). סידור (אם אני זוכרת נכון), הסביר לי בכנס בירושלים, שהוא "מבולבל" ברישומים ומיילים ושאמשיך לתזכר אותו. אחרי איזה זמן התייאשתי.

שרי סילבר

Active member
שמו חיים סידור ואכן, כבר זמן מה שהאתר לא עולה. ניתן לאתר מידע במועצה הדתית, שעשתה בזמנו מיפוי של בית-הקברות, אולם ניתן בהחלט להיעזר גם בחברה קדישא, הם מאד מסייעים. יש, או לפחות היתה שם בזמנו מישהי בשם שושנה, שפשוט יוצאת מגדרה לסייע. וזה בהחלט לא פשוט, בהתחשב בעובדה שברבות מהמצבות אין שם משפחה. היא בודקת לפי שם ושם אב, שואלת למקצועו של האיש, כי לעיתים מופיע ברישומים, ועוד. בנוסף, יש ברשותה ספר החלקות. כאשר היא מאתרת רישום שחיפשנו, היא פונה לספר החלקות, ונותנת הדרכה היכן ממוקמת המצבה, ציוני דרך שחולפים על פניהם בדרך למצבה וכו'. בקיצור, שווה לנסות את כל האופציות. בהצלחה!

yarpd

New member
נכון, גם אני ניסיתי..

האתר של קרן צפת לא עולה, האימייל ששלחתי לסידר חזר.. אגב, שבבו נמצא בבית הקברות של צפת ומסתובב שם. מצד שני, כששואלים אותו על זיהוי של חלקה לפי מה שכתוב ברשימות של סידר, הוא מפנה למועצה הדתית.. כנראה שבינתיים הדרך היחידה היא להתקשר למועצה הדתית, אני חושב שהם יכולים לבדוק אצלם במחשב (אותו אינדקס שנמצא אצל סידר לדעתי, לפחות מהרישומים הישנים).

nitzoops

New member
../images/Emo51.gif לכולם

ניסיתי להתקשר עם חברה קדישא בצפת מכיוון שהם עזרו לי בעבר אבל לא הצלחתי, אני כמובן לא אפסיק לנסות

למעלה