בית המכס נתב"ג

• פותח הנושא Us3r
  • פורסם בתאריך

Us3r

New member
בית המכס נתב"ג

עיכבו לי חבילה שעוכבה ע"י מחלקת תפיסות נתב"ג. כמה שאלות:

1) בית המכס נתב"ג נמצא מול טרמינל 1, מישהו יודע אם יש שם חניה קרוב? ולא בחניון לטווח ארוך שמיועד לנוסעים לחו"ל.

2) האם ישנה פרוצדורה בה הם יכולים לשלוח את החבילה לדואר הקרוב לביתי, ושם אני אשלם את מה שצריך? הסכום כבר ידוע.

3) בעבר עיכבו לי חבילה והייתי צריך להגיע לבית המיון בדרך ההגנה בת"א. למה הפעם אני צריך להגיע לבית המכס בנתב"ג, ובפעם הקודמת למקום אחר? האם למעשה יש 2 מקומות שיכולים לעכב בהם חבילות?

moonchild00

New member
ביקשו ממך להגיע לשם פיזית?

לא מכירה אבל הגיוני שתהיה שם חנייה אחת או שתיים בפנים אם הם ערוכים לקבלת קהל, לחא נראה לי הגיוני שיגידו לך לחנות בחניון וללכת ברגל.

על מה עיכבו?
מכר שלי קנה סכין שפים יפנית ורצו שהוא ישלח להם אישורים שזו אכן סכין שף ויחתום על הצהרה שהוא לא מתכוון להשתמש בה לרעה או משהו כזה.
אם אתה אכן צריך להגיע תגיע לשם מגובה בכל הקבלות שיש לך מהחנות שממנה קנית ואפילו קבלה מפייפאל שזה הסכום אותו שילמת.

Us3r

New member
אכן ביקשו להגיע לשם פיזית

דיברתי איתם כבר, שלחתי להם את מה שצריך והגענו להסכמה לגבי תשלום המס.
ההצהרה של המוכר הייתה שונה מהתכולה האמיתית של החבילה, הן בתיאור והן במחיר. החליט לעשות את זה מעצמו.

Us3r

New member
שאלתי כבר ואמרו שאין אפשרות

מאחר ואני יודע שלפעמים מקבלים תשובות כאלה כי לא בא להם לעבוד, אז שאלתי פה.

גר בת"א. זה לא רחוק, אבל בהחלט בזבוז של זמן. אם מישהו גר באילת, אז הוא צריך לנסוע הלוך חזור מאילת? נשמע אבסורד.

שוב אני שואל, האם מישהו יודע במה שונה כשנדרשים להגיע לבית המיון של הדואר ברחוב ההגנה לעומת כשנדרשים להגיע לבית המכס בנתב"ג?

moonchild00

New member

hziv

New member
אתה נוסע לכיוון מסוף המטענים ממן

שם יש חניה לאורחים , לוקחים כרטיס לפי שעה
הבא איתך את כל הניירת שקיבלת כולל חשבוניות הקנייה פייפל וכו
אתה נכנס לבניין ופונה לחדר 628
קומה שנייה שמאלה וישר במסדרון
שם יעזרו לך לשחרר הכי מהר והכי זול
מה שחשוב זה הסיווג של המוצר
צריך להגיע מוקדם כי יש תורים והמכס מסיים לעבוד ב 14 בדיוק
קח בחשבון עמלות 147 ש"ח עמילות וסיווג
ועוד כמה שקלים אחסנה
וכמובן מע"מ לפי שווי החבילה
ותשלום בחניון כשאתה יוצא 15 ש"ח לשעה ...
בהצלחה

Us3r

New member
תגובה

אמרו לי בפירוש להגיע קודם לבית המכס מול טרמינל 1 לחדר 210, לשלם (לא דיברו בכלל על דמי אחסנה), ואז רק להגיע לשחרר את החבילה בממן, שזה בכלל לא סמוך לבית המכס ממה שראיתי..

hziv

New member
תשמע, מנסיון שיש לי שם

א. ההגיון נעצר בעמדת השמירה בנתב"ג
ב. יד ימין שם לא יודעת מיד שמאל.
ג. בשעות שתבלה שם לצערי תשמע סיפורים שלא יאמנו ...
ד. חדר 628 שם יושבים חברה של אגוד לשכות המסחר יש שם בחור חביב בשם אבי שהוא מסווג את המשלוחים ועוד 3 בנות שמשחררות את הפריט מהמכס.לשם מגיעים כל מי שאין לו אמא ואבא בשרשרת "החיול " של שחרור החבילה
ה. תתחיל איפה שאמרו לך ותזרום , אין לך מה להפסיד ...
ו. החניון מול בניין ממן הוא הזול ביותר ככה שבכל מקרה שווה לך לחנות שם .
ז. אשמח לשמוע חוויות ...
נ.ב
מול טרמינל 1 שזה הטרמינל הישן בעצם , זה מסוף המטענים ... משם בסוף התהליך יוצאות החבילות ככה שבסוף בטוח תגיע לשם ...
בכל מקרה בשעה 14 העטים נופלים והמחשבים כבים :) קח בחשבון

Us3r

New member
תגובה

החניון מול בית ממן אולי הכי זול, אבל רחוק 2 ק"מ מבית המכס שמול טרמינל 1. מקווה שתהיה חנייה במחיר הגיוני שם.

תודה, נראה מה יהיה

למעלה