בית החיל בת"א איך אני מגיע לשם מתחנת ארלוזורב או מתחנה מרכזית? תודה
A asaf2000 New member 27/8/04 #2 תשובה מתחנה מרכזית עם קו 5 עד לפתח של בית החייל. מרכבת ארלוזרוב ברגל, תלך לדרך נמיר, תפנה ימינה, תגיע לרמזורים של ז'בוטינסקי ותפנה שמאלה, תגיע לכיכר המדינה ותפנה ימינה, ברחוב וייצמן ימינה, לפני הרמזורים הבאים מצד ימין זה בית החיל, כרבע שעה הליכה.
תשובה מתחנה מרכזית עם קו 5 עד לפתח של בית החייל. מרכבת ארלוזרוב ברגל, תלך לדרך נמיר, תפנה ימינה, תגיע לרמזורים של ז'בוטינסקי ותפנה שמאלה, תגיע לכיכר המדינה ותפנה ימינה, ברחוב וייצמן ימינה, לפני הרמזורים הבאים מצד ימין זה בית החיל, כרבע שעה הליכה.
B BMWE New member 27/8/04 #3 אפשר בלי ניפנופי ידיים אלה תכלס. כל ה"ציורים" של לך לשם או לשם לא עוזרים לי - לא מכיר את העיר. אני צריך מפה.
אפשר בלי ניפנופי ידיים אלה תכלס. כל ה"ציורים" של לך לשם או לשם לא עוזרים לי - לא מכיר את העיר. אני צריך מפה.
A asaf2000 New member 27/8/04 #4 אוקי תיקח את התיאור שלי ותסתכל במפות של וואלה או של נענע ותראה בדיוק. בשביל החיפוש, תחנת הרכבת נמצאת ברחוב 'על פרשת דרכים'.
אוקי תיקח את התיאור שלי ותסתכל במפות של וואלה או של נענע ותראה בדיוק. בשביל החיפוש, תחנת הרכבת נמצאת ברחוב 'על פרשת דרכים'.