בית הבובות

אז זהו שעכשיו ראיתי את הקטע הזה!!

בפלאפון שלי בדור השלישי וזה היה בהחלט שחר חסון.. דה זה וו?! אופסי...

איזה קטעים איתך אחותי!!

את יודעת על מה אני בכלל חשבתי שאת מתווכחת איתי? על הקטע של המוחטה של שחר חסון עם הנזלת.. חשבתי שאמרת שזה שייך לששון!! אבל לא נורא, שוב ראיתי את המערכון עם החולצה המתפוצצת..חח

li gueta89

New member
חחחחחחחח

כן גם את זה ראיתי... אהבתי ת'קטע של חסון על הסבתא.. חח

idomenta

New member
וואי, וואי למה לזלזל?!

אתם ממש מגעילים, זירה היא אשה גדולה, שבנתה לעצמה קריירה בזכות עצמה ומגיע לה המון כבוד! שירה מנור נולדה וגדלה בירושלים, בגיל 13-14 בתחילה לעבוד בדוגמנות ונרשמה לסוכנות רוברטו, שם היא עובדת עד היום. למדה בתיכון "אורט", ובתקופת לימודיה שם, בגיל 17 הלכה לאירוע יחצ"ני שם ישבה במקרה ליד פיק, הם התחילו לדבר, והשאר היסטוריה. (אבל אם במקרה את לא מכירה אז...) הם התחילו לצאת, בהתחלה בתקשורת הרימו גבה, אבל הם יוצאים כבר כמעט 3 שנים. אחרי כמה חודשים ביחד התראיינה מנור לכתבת שער (!) ב"לאשה", אחר כך הגיע השיא מבחינת חשיפהתקשורתית כשהיא הופיע בסדרת הריאליטי על חייו של פיק "המאסטרו", ורבים התאהבו בה בתוכנית, (היא בחורה חמודה, מצחיקה והכי מאמי בעולם.) בזמן שידור התוכנית, התראיינה מנור גם לכתבת שער במגזין רייטינג (!!!). תמונה מצד שמאל. היא לומדת עיצוב חלונות ראווה ב"שנקר", וחולמת להמשיך לעבוד בתחום האופנה והעיצוב. בהמשך מונתה למנהלת סטייל ושופטת בבחירת להקת בנות חדשה "הבתולות". בימים אלו עובדים על סדרה קומית מבויימת (לא ריאליטי) על חייה של משפחת פיק, היא צפויה לשחק את עצמה. אז אם אתם עדיין מזלזלים, או מכבדים אותה, בואו לקומונה ותביעו את דעתכם שם.

חחח

מה זה השטויות האלההההההההההההה????????????? "הופיעה בסידרת הריאלטי של משפחת פיק" את מי מעניית המשפחה הזאת בכלל?!? גד דמט גט אה לייףףףףףףףףף!!!!!!!!! ואתם, בתור מעריצים, לא צריכים לכתוב "שירה מנור, חברה של צביקה פיק שולטת!!!" אם היא כל כך מיוחדת בזכות עצמה, צביקה ממש ממש ממש מיותר במשפט הדבילי הזה.. אמאלללל'ה מה אני מגיבה בכלל.. יאללה ביי

idomenta

New member
ליפזוש יקרה

המשפחה הזאת מעניינת מאות אלפי אנשים בארץ!!! הרייטינג של הסרדה היה גבוהה מאוד יחסית לסדרה ב"ביפ", חוץ מזה לצביקה פיק ולבנותיו יש אלפי מעריצות. וחוץ מזה הכמות לא משנה, האיכות משנה, ולשירה יש מעריצים שרופים בקומונה שלה שמאוד מאוד אוהבים אותה והיא מעניינת אותם! ובקשר למשפט, אנחנו אומרים את זה רק כי יש אנשים שעדיין לא יודעים מי זאת שירה מנור, אז אנחנו מסבירים.

חחח הרייטינג גבוה../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

כי רמת המשכל הנמוכה כלכך שנשפכת שם זה פשוט בידור. א. הם עשו מעצמם צחוק בסדרה הזאת ב. הדברים שגברת שירה עשתה בחייה לא כאלה משמעותיים ביי דה ואי. יש הרבה מאודמאודמאוד אמנים שאשכרה עושים דברים וקורעים תתחת ולא מקבלים מספיק הערכה ג. תסבירי לי בבקשה מה כתבו עליה ב"לאישה" או ברייטינג? על היחסים שלה עם צביקה? על זה שהיא לומדת עיצוב ואופנה? את יודעת כמה אנשים לומדים עיצוב ואופנה? סורי חמודה. שירה מנור היא בדיוק ההגדרה של סתם-סלב. ושתהיה 'יפה' ותשתוק. הייתי חייבת להגיב זה עבר כל גבול
לא מאמינה שאשכרה השקעת זמן כדי לשכנע שהשירה הזאת היא משהו

זiהרים

New member
אתה לא רציני נכון? ../images/Emo6.gif

כולם ראו את הסידרה הזאת כי זה היה קורע לראות כמה היא מטומטמת.. :] אף אחד לא ראה את זה בגלל חוכמתה השופעת, כן? יללה, תבלה..

אפשר לדעת.

מה בדיוק היא עשתה שבגללו אתם כל כך מעריצים/מעריכים אותה? ז"א חוץ מזה שהיא חברה של צביקה פיק, ודוגמנית..מה עוד היא עשתה? במה היא תרמה לך שבגלל זה אתה מעריץ אותה? בעיניי נמוכה, שטחית ורדודה שחיה עם מישהו הזוי שטחי ורדוד לא פחות.

idomenta

New member
קצרה היריעה מלהביע את כל

יתרונותיה של שירה, בואי לקומונה, שם נוכל לדסקס על זה יותר לעומק. במה בית הבובות תרמו לך?

ה נ כ ד ה

New member
תשמע... תשמע...

אתה לא יכול לבוא ולשאול שאלה כמו ששאלת כהשוואה לבית הבובות. באמת שיש גבול. ברגע שאני אלך ללמוד בשנקר עיצוב חלונות ראווה, גם לי יפתחו קומונה? נו בחייך...

idomenta

New member
למה מא?

זה בדיוק אותו הדבר. אני שואל ברצינות, במה בית הבובות תרמו לך? כשתגיד לי אני אגיד לך במה שירה תרמה לי. וזה בכלל לא קשור לעיצוב חלונות ראווה, זה רק פרט מהביוגרפיה שלה.

ה נ כ ד ה

New member
הדבר האחרון שאני הולכת לעשות עכשיו

זה להתחיל ויכוח, או מה שזה לא יהיה על איך שלא קוראים לה... תהנה לך בקומונה שלה, ובכלל... לילה טוב ושקט כמובן...

לא מסכימה איתך, תראי..

זה מה שמושך\ מעניין אותו בכיף כמו שליאת אמרה לו למצוא חיים, הוא יכול להגיד בדיוק אותו דבר על בית הבובות.. ולמה בכלל אנחנו מקיימים את הפורום הזה. אז הוא מוצא בה את זה, אנחנו נהנים מהמוזיקה של בית הבובות.. שיהיה כל אחד איך שהוא רואה את הדברים. אבל אתה, באת, פירסמת את הקומונה שלך.. אני מבינה שאתה רוצה שהיא תצליח.. אבל מי שיהיה מעוניין להכנס, ראה את זה ויכנס כבר.. אין לך מה להתחיל לפתוח כאן דיונים על זה וחוץ מזה, נראה לי שכדאי יותר להשקיע מאמץ על פרסום בפורומים של אנשי "סלבס" מאשר פורומים של מוזיקה.. יהיה לך קצת יותר מוצלח. בהצלחה

ה נ כ ד ה

New member
נו באמת.. יש הבדל...

אני יכולה לבוא ולפתוח קומונה לבובספוג.. ומפה ועד להגיד שהוא תורם לי לחיים יש מרחק שנות אור... חוצמזה שהקטע עם זה שיש גבול בקשר להשוואה עם בית הבובות היה בצחוק..

זה נכון..

אבל מי אני שאגיד לו שהוא משקר אם הוא אומר שהיא תרמה לחיים שלו הרבה? או אם הוא מעריץ אותה? וזהו. לא ממשיכה בדיון המטופש הזה.. שרק יהנה..

למעלה