בית הבובות

idomenta

New member
בית הבובות

בית הבובות הם בומבה של להקה, הייתי בהופעה בירושלים והם שולטים. חוץ מזה אתם מוזמנים לקומונה הרשמית של שירה מנור, האשה והאגדה, חברתו לחיים בת ה-20 של צביקה פיק. אתם מוזמנים לכתוב כאן מה שאתם רוצים, לברך את שירה או להגיד מה שבראש שלכם שקשור אליה... וגם לצרף תמונות, כתבות, קישורים וכל דבר שקשור לכוכבת.

eden456

New member
../images/Emo201.gif

היא רק בת 20 מה היא מתחתנת עם משיהו ב- 50 עם לא 60 .. וכמובן התשובה היא -- כסף כסף כסף .... בעעעעע

nickless m

New member
אהההה טעות

התשובה היא - הערצה ועוד משהו ביננו היא לא האישה חכמה בעולם...

albeldas

New member
גם הוא לא.. =\ "שיר'הה תכיני קפהה"

הם 2 מטומטמים אבל היא לפחות נראית טוב למרות שהמוח שלה הורס את זה... ולמה לעזאזל פתחו בשבילה קומונה?!

Japoneza

New member
אחלה בגד../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

רחמים עליך אחותי..איפה אנחנו והיא?!

חחחחחחח רק לשמוע אותה מדברת והדיאלוג שלה עם צביקה זה פשוט אחד המופעים הכי קומים בטלויזיה!! ממש שחר חסון צריך לעשות על זה מערכה בקומדי בר.. שווה!

mory89

New member
שחר חסון

הוא מלך הקאמל!! [שלי לפחות] "....נוסיף עוד קיסם למדורה.... *תוציאו תוציאו ת'קיסם ממש חם פה!!*" חחחח זה הדבר הכי מצחיק בערך!!

זה?! יש לו מלאאא קטעים יפים!!

כמו שהוא מספר על בנאדם שמחטט באף ויוצא לו כדור כזה מגעיל דביק והוא מנסה להעיף אותו מהיד וזה קופץ לו למקום אחר.. עושה "פווווווינג" וזה נתקע מאחורי האצבע וכן הלאה עד שהוא מנסה להדביק את זה מתחת לשולחן ואז הוא יוצא עם עוד 10 מוחטות של אחרים!! חחחחח זה ג---ד---ו---ל!! ואללה הוא המלך שלי גם.. וגם אדם שרון!! קומיקאים ברמות!!

albeldas

New member
חח רועי לוי מלך.. שחר חסון גדול..

וגם ביומוטב לפני שנתיים אם אתם זוכרים שגיב פרידמןן האיש והאדישות נתן הופעהה גדולה.. שווה להוריד..

mory89

New member
חחח בטוח?

שיהיה... מתה על הקאמל...!! הכי מצחיק בארץ!

li gueta89

New member
כן חח

אני ראיתי 'תקטע שלו באינטרנט.. חח שניהם מצחיקים!!!

למעלה