בית! בית! בית! בית! איזה כיף להיות בבית
W who is this New member 10/9/04 #2 הכי כיף להיות בבית כל השבוע! ובלי משמעת צבאית ועם אנשים שלא מתייחבסים אליך כמו לא יודע מה אלא עם אנשים שדואגים לך ועוזרים לך בכל מה שאתה צריך אפילו מנהל בי"ס..
הכי כיף להיות בבית כל השבוע! ובלי משמעת צבאית ועם אנשים שלא מתייחבסים אליך כמו לא יודע מה אלא עם אנשים שדואגים לך ועוזרים לך בכל מה שאתה צריך אפילו מנהל בי"ס..
L Lifes Music New member 10/9/04 #8 גמני הייתי בבית כל השבוע ואצלנו בהולץ פחות גרוע נראה לי מאצלכם אצלינו מתייחסים אלינו יפה והכל זה מה שקורה שיש לך מדריכה עם פז"מ יותר נמוך משלך חחחח
גמני הייתי בבית כל השבוע ואצלנו בהולץ פחות גרוע נראה לי מאצלכם אצלינו מתייחסים אלינו יפה והכל זה מה שקורה שיש לך מדריכה עם פז"מ יותר נמוך משלך חחחח
W whitiger New member 10/9/04 #6 אההה כןןן!! עזר.. אתה.. היום כשהמדריכה אמרה לך ח"ח, היא לא התכוונה לחיזוק חיובי... היא התכוונה(שאתה נראה כמו..) "חתיכת חרא"... חחחח סתם סתם...
אההה כןןן!! עזר.. אתה.. היום כשהמדריכה אמרה לך ח"ח, היא לא התכוונה לחיזוק חיובי... היא התכוונה(שאתה נראה כמו..) "חתיכת חרא"... חחחח סתם סתם...
W whitiger New member 10/9/04 #11 לאט ובזהירות...P= OX לא נראה לי שיש בעייה לעשות.. ו - \/ בנוי מ - \ ו - /