"בית אחר"

חדר הילדים

זה היה החדר האחרון שנכנסתי אליו והופתעתי למצוא ריהוט של איקאה אבל בשילוב כמובן עם הטאצ המיוחד שלהם מתארת לעצמי שזה אחרת כשיש ילד לעומת תקופת היותם "רווקים"

עוד מחדר הילדים

"שידת טיפולים" שתעשה הסבה לשולחן כתיבה מיותר לציין שגם דלתות הארון נעשו עי בעל הבית

והמקלחת שלו

עם הדלת המעוגלת שמופיעה בתמונת החדר המקלחת עצמה מאחורי הקיר המעוגל
ממליצה להגדיל את התמונה כדי לראות את הגלים שבוצעו בפסיפס

לא אחד אחד

הפסיפס שבמקלחת מגיע בשטיחים של 30X30 סמ הם ציירו על הקיר את הגלים או העיגולים והדביקו את השטיחונים, במקומות שהגל הולך ונעשה צר הם חתכו את השטיחון שיתאים מה שכן הפסיפסים שברצפת חדר השינה ובאיזור הפטיו (כל מיני עיגולים וזיקיות) זה ממש אחד אחד עם שברי קרמיקות או חלוקי נחל שנאספו- בהחלט ואוו

אני אוהבת../images/Emo99.gif. אולי לא הייתי רוצה

לגור בבית כזה בשלב זה של חיי, אבל לו הייתי צריכה לגדל ילדים עכשיו - הייתי מאמצת הרבה רעיונות מהצילומים. אין ספק שאם היו לי חברים עם בית כזה, בטח הייתי שורצת אצלם...

../images/Emo31.gif לא אוהבת

הצבעים החזקים, המעגלים, העץ, הקישוטים הכל יותר מידי. בית מסחרר ולא במובן החיובי של המילה. ודרך אגב, בלון הגז שליד המנגל בתמונה הראשונה זה תקני ? לא מסוכן ?

kitt

New member
הגז הזה לא צריך תקן כי גם הבלון וגם הגריל

ניידים ולכן לא כפופים לשום דבר.

ophirn

New member
לא אהבתי בלשון המעטה.

הבית מיוחד.הבית שונה.אבל בעיני ממש לא מרשים או יפה. מזכיר לי דירת סטודנטים ילדי פרחים מושקעת עם עבודת עץ שכל מטרתה רק לחסוך בהוצאות ולא מעבר לכך בשילוב ידי זהב כמובן של בעלי הבית.אין לי מילה רעה עליהם.לא אהבתי.

למעלה