"בית אחר"

"בית אחר"

השבוע התארחנו בבית שפשוט לא יכולתי לא לשלוף את המצלמה ולצלם בעלי הבית הם זוג בתחילת שנות הארבעים לחייהם עם ילדון קטן היא אזרחית גרמניה, בעלת חנות לריהוט ופיצפקעסים לבית, הוא אזרח אנגליה תפסן בניין שבכל זמן פנוי מתעסק או בגלישת גלים או בבנית משהו מעץ, לפני הגעתם לספרד הם חיו כחמש שנים באינדונזיה, ולמרות שלא ביקרתי שם נראה לי שהבית שלהם מושפע מכך הבית נבנה לפני כשבע שנים, כשהילדון עדיין לא היה בתמונה התכנון נעשה עי בני הזוג כשבהתחלה היה רק חדר שינה אחד ובזמן ההריון הם בנו את תוספת החדר של הקטנטון הקונסטרוקציה נבנתה באופן קונבנציונאלי, רק שהכל נעשה עי בעל הבית ואחיו את כל הגמר והגינה עשו בני הזוג בעשר אצבעותיהם, כולל החלונות, הדלתות והמטבח מעלה תמונות מקווה שתהנו

הסלון

למרות היותה בעלת חנות לרהיטים כמעט ואין רהיט בבית הזה שלא נבנה עי בני הזוג הספה הבנויה פשוט מדהימה ככ נוחה וענקית

טוב תפוז עושה בעיות

וכבר לא נשאר מה להראות מלבד החדר והמקלחת של הילדון אז כאן אסיים

msvnk

New member
כל הכבוד על העבודה

אבל העיצוב פשוט מזעזע ! זה נראה כמו מאיזה אגדת ילדים ישנה וגרועה.

לדעתי פה טמון היופי

הבית נמצא בכפר נידח- שים לב בחלון שבמטבח כמה רחוקים השכנים והעיצוב פשוט מתאים לסביבה הזו, מה גם שהם לא רצו בית מושלם כמו שיש לכולם, אלא בית שיתאים להם ולאורח חייהם- כך למשל הסלון הוא לא לאירוח אלא פינת שאנטי ומשחקים, כי האירוח מתבצע בחוץ (כמו שאפשר לראות בתמונת הפאטיו)

calya

New member
מסכימה שהוא מזעזע... אותי ../images/Emo6.gif

אבל כשמגדילים ומסתכלים מקרוב בפרטים רואים כמה עבודה ואהבה הושקעו בכל פרט ופרט. יש גם קו אחיד וברור של עיצוב שמאד, מאד *מאד* רחוק מהטעם שלי אבל אני יכולה לראות אותו ולקבל שבעינהם זה יפה (מאד מזכיר לי דווקא את הטעם האמריקאי שנורא אוהב שהכל מעץ ומצוייץ ועם ציורים כמו... נו, נייר מכתבים של הולי הובי
). אני חושבת שזה מדהים במובן שרואים כמה אוהבים את הבית הזה. וזה מעניין, לראות משהו קצת שונה. וזה מרענן לראות בית שמתאים לאורח החיים השונה (איכשהו נורא מזכיר לי את הבית של גילה חורש שכתבה פה וכולם ירדו עליה כי הוא "מוזר" בלי להבין שבית בונים עבור מי שחי שם, לא בצורה של תבנית אחת לכולם). מה שהכי *לא* אהבתי בגלל טעמי האישי זה את הקוים המעוגלים שחוזרים כל הזמן בכל פינה. צורת הגל הזו, שהיא צורה מובילה בבית. בתים שיש בהם קוים מעוגלים מחרפנים אותי (והבית שאני שוכרת כרגע יש בו קיר חצי עגול, זה משגע אותי בעיניים...). לסיכום - לא הטעם שלי אבל תודה. אהבתי לראות

אין ספק שהבית הזה עמוס בעץ

בתמונות שצירפתי לא ממש רואים את הכמות- אולי עכשיו כן
כל התקראות (זה רבים של תקרה בכלל?) הן מעץ

פיטנגו4

New member
בית מלא אהבה../images/Emo23.gif

נכון, זה לא הטעם שלי בדיוק אבל רואים כמה אהבה הושקעה בכל פינה. אחלה בית. אני מתה לראות תמונה של הגינה. יש לך?

לצערי לא

היות והפלאש הפסיק לעבוד אגב זה גם לא הטעם שלי, אבל כשמגדילים את התמונות וקולטים את חלוקי הנחל והפסיפסים שהם ביצעו, זה פשוט מדהים כמה הם השקיעו בזמן במחשבה ובעשייה עצמה

Anna או

New member
מרשים ביותר.

זה יפה בעיני שאנשים בונים בעצמם חלקים מהבית שלהם. זו המשמעות של "בית" בעיני, שזה חלק ממך. יפה, מרשים ומיוחד במינו.

yobara

New member
בעיני זה פשוט מקסים. בעיקר היצירתיות והמחשבה

רואים שהושקעה מחשבה על כל פרט איזה יצירתיות! באמת בית מיוחד. יופי שהיתה לך מצלמה איתך, טליה. ותודה שהעלית את התמונות. יש גם תמונה מחדר ילדים?

למעלה