בית אומנה לנחשים.....

eyar66

New member
בית אומנה לנחשים.....

שלום וחג שמייח לכולם. רוצה לשתף אותכם במשהו אולי תוכלו לעזור. אני מאכסנת אצלי בבית עבור ידיד 4 נחשים, 3 כרכני תירס ופיתונית בורמזית. לאחרונה בני אינו מרוצה מכל הענין(יש לי פינת חי קטנה בבית, אך ענין הנחשים בכמותם זו גדול עליו) ואני מנסה למצוא עבורם אכסניה אחרת. אני מרחובות. אם יש פה מישהו מהעיר שמוכן לאכסנם וכמובן לטפל וכל מה שכרוך בכך אפשר ליצור אתי קשר במסר. כמובן שתהיה תמורה על אכסונם בצורת שותפות במכירת צאצאים וכו'. תודה ויום נפלא

יפה לשמוע שאת עושה כזאת טובה

לידיד אבל אני חושב שבשביל מישהו שלא מקורב לבעלים של הנחשים יהיה בעייתי יותר לעשות זאת. מכמה סיבות: א. הנחשים לא שלו והעלויות של הגידול יהיו עליו. ב. אם חס וחלילה יש בעיה שדורשת טיפול רפואי ההוצאות עליו. ובכלל זה נראה לי בעייתי. אני מציע לך לנסות למצוא איזו פינת חי בית ספרית שתהיה מעוניינת לטפל בחיות, הם ירוויחו חיות בלי לקנות אותן שהם יוכלו ללמד עליהן ואחרי תקופת מה הן יוחזרו לבעליהן.

eyar66

New member
הטיפול בנחשים

הי יונתן תודה. הרעיון הוא שמי שיעזור עם הנחשים גם ירויח מכך. על ידי השתתפות במכירת הצאצאים מן הסתם. וכן זה חייב להיות מישהו מרחובות או הסביבה הקרובה. אשמח לתת יותר פרטים למי שמעונין במסר. יום נפלא

naja

New member
מכירת הצאצאים תהיה בעייתית.

בעיקר לאור העובדה שבקרוב יאסר בארץ המסחר בכרכני תירס.

naja

New member
יכול מאוד להיות.

אני מאמין שהרשימה הקיימת תשתנה או שתבוטל, אבל בסופו של דבר תהיה רשימה כלשהי של זוחלים, ומאחר והתירס מופיע ברשימה הקיימת, יתכן והוא יופיע גם ברשימה הבאה. עד שיהיו שינויים(אם יהיו), צריך להבין שהתקנות אמורות להיכנס לתוקף בעוד כחודשיים וחצי, וכשזה יקרה, לרט"ג תהיה אפשרות לאכוף את התקנות.

barazu

New member
אם הרשימה תשתנה ייתכן

שכרכן התירס כבר לא יהיה ברשימה החדשה. כי אם כל נחש שהיה ברשימה הקודמת יהיה גם בחדשה אז איפה השינוי?

כמו שנאמר

בשל העובדה שכרכן תירס מוגדר כמין עם פוטנציאל לפלישה ברשימה הזאת יתכן מאוד וזה לא ישתנה ברשימה אחרת שתערך בעתיד (בתקווה שתערך רשימה אחרת). אבל חוץ מכרכן תירס יש מינים אחרים ברשימה הנוכחית ויתכן שברשימה הבאה יהיו מינים אחרים. כמובן שכל זה נאמר בתקווה שהרשימה הנוכחית תבוטל, אבל אין ביטחון שזה יקרה.

יעקבמ

New member
יש לי פתרון עבורך

בני ואני נשמח לטפל עבורך בנחשים, ואף בחינם וללא תשלום. אבל בתנאי אחד- שיישארו אצלנו לפחות חצי שנה לפני שתבקשי אותם בחזרה. הואילי להתקשר 054-471-9961

למעלה