בית אבות לכלבים

• פותח הנושא anatt
  • פורסם בתאריך

anatt

New member
בית אבות לכלבים

האם מישהו יודע על פתרון שכזה? מדובר בכלבה בת כ- 14 שנה אשר איבדה את יכולתה לשלוט בצרכיה. הוטרינר לא מצא פתרון תרופתי לבעיה ולכן האפשרויות העומדות בפנינו הם לחיות עם זה (מה שנהיה בלתי אפשרי מאחר ועוברים דירה ולא יהיה לנו עוד גינה אלא דירה קטנה) או להרדים... אנחנו לא רוצים להרדים אותה ונשמח למצוא לה פתרון הולם לעת זיקנה. אודה לכם על מידע על בית אבות שכזה או רעיונות אחרים, ענת.

שרית(^_^)

New member
גם אם קיימים בתי אבות לכלבים

בארץ (קשה לי להאמין), וגם אם התנאים בהם הם תנאים טובים והכלבים מקבלים יחס חם, נראה לי שאחד הדברים הכי אכזריים שאפשר לעשות לכלב קשיש זה לנטוש אותו
אם הוא לא ימות מזיקנה, הוא ימות מצער... נראה לי שעם כל הצער כבר עדיף להרדימה מאשר לנטוש אותה לעת זיקנה.

לילךLilach

New member
בצער רב אני נאלצת להסכים

ליבו של כלב שימסר למקום זר בערוב ימיו פשוט ישבר
כלב מבוגר יתקשה ביותר להסתגל למקום זר ,הוא יהיה מדוכא ועצוב שם, לדעתי מגיע לבעל החיים לסיים את חייו בקרבת משפחתו האוהבת ולא מרוחק מהם. במקרה שהוא סובל ולא מתפקד אז אולי זה המקרה היחיד שבו אני חושבת שזה מוסרי לבצע "המתת חסד" מאשר לתת לו לסבול סבל מיותר. להלן מספר מאמרים מ PETNET על הכלב והחתול הקשישים: 1. החסד האחרון 2. הזדקנות חיית המחמד 3. הכלב והחתול בגיל הזהב

דנהלוי

New member
בטי הכלבה שלי בת 13 וחצי שנים

ענת שלום, אני מבינה אותך לגמרי מפני שכלבתי פודל ננסי בת 13 וחצי. בטי כבר זקנה והיא לא מפסיקה לישון ולפעמים שבא לה לאכול וזה לא קל לי לראות אותה כך כי היא איתי ב13 וחצי שנים ואני עדיין זוכרת שהיא הייתה שובבה מאוד אך היא עדיין שובבה קטנה... תדעי לך שכלבים הזקנים שזקוקים מאוד למישהו ששים לב לתת להם אהבה, חם ופינוק!!!!!! כלבתי כל הזמן דורשת שתהיה איתי ביחד בכל המקום, באמת אני לא צוחקת. היא פשוט לא אוהבת להיות לבד בבית! הלוואי שיהיה בית האבות לכלבים כי אני רוב משתדלת לחזור הביתה בשביל בטי שתרגיש יותר טוב שאני אהיה בבית....ואין מה לעשות..... כלבים הזקנים צריכים את שים לב יותר מכלבים הצעירים. האמת אני לא חושבת שעדיף להרדים אותה כך אבל כמובן שאולי בעתיד ואני שונאת לחשוב על הרדמה כי זה נורא בשבילי....

למעלה