ביתר"ים יקרים!!

0223

New member
ביתר"ים יקרים!!

בימים אלו מסיים את גיבושו צוות החלוץ אשר ילווה אותנו במהלך השנה בכל המפעלים התנועתיים. בראש הצוות עומד תא"ל במיל' יוני יששכרי, המוכר לכם מהקורסים מהטיול האחרון ועוד כמה מפעלים תנועתיים בהם לקח חלק. במהלך ישיבת צוות החלוץ הועלה נושא ה"חולצה" לאחידות הצוות. כאן פונים אנו כל חברי הצוות אליכם בית"רים ובית"ריות בבקשת עזרה למציאת רעיון יצירתי לחולצה אשר תונפק לצוות. מספר הצעות כבר הגיעו אלינו ובינהן המשפט: "רטלין זה נחוץ! רטלין לפני שיהיה פה פיצוץ!! ברוך הבא לצוות החלוץ!! נודה לכם אם תעלו עוד רעיונות יצירתיים כגון ציורים וסיסמאות לשרשור זה בתודה מראש וברכת תל- חי חברי הצוות הטכני.
 
כקצין חינוך ראשי, אלה ההצעות שלי:

"חלוץ זה נחוץ" "שיש חלוץ , איש לא לחוץ(חוץ מהחלוץ)" "צוות חלוץ- את מה שתרופלדור עשה עם יד אחד, אנחנו נעשה עם שתיים" "חלוץ זה לא רק ליאור אסולין" " כוח חלוץ- הראשון בחילוץ"
 

MS6

New member
ממש אהבתי את שלוש../images/Emo6.gif

יש לי גם כמה: "חלוץ- כי רק אנחנו נפנה אותך ב3 בלילה" "להיות חלוץ זה מחייב" "מני דן ועד באר שבע/ מגלעד לים/ נפנה אותך הביתה/ אם יורד לך דם" השאלה מה אתם מחפשים..
 

0223

New member
אנחנו מחפשים..

משפטים מצחיקים ואו רציניים שיש להם משמעות ואו קשר לצוות החלוץ לדוגמה המשפט שכתבת לגבי פינויים ב3 בלילה..
 
אולי

"ואני מחפש נוער חזק כאלי האנה, כשירי הערסים, כעשרת המכות. ידוע ידע לתקוע סנדה, אבל גם להאמין שיום אחד יקום אוהל, להעיז שאיפה עד הקץ, עד לגבול המחנה. כן- מחנה של בית"ר. כן-אוהלים שכולם שלנו, כן- שטח די רחב להכיל את המעוזי"ם שיבואו"
 
למעלה