ביתן המראות

קמהדנו

New member
ביתן המראות../images/Emo18.gif

מכירים איך בלונה פארק (טוב, הייתי שם לפני..אהםםם.. כך וכך שנים) יש המבוך הזה של מראות? או מכירים את המראות המיוחדות שמרחיבות/מצרות/מאריכות/מקצרות וכו וכו? כל הנכנס בשערי השרשור הזה, יכול לשאול שאלה או סתם להגיד איזה משפט סתמי או הרה גורל תוצב לפניו מראה כלשהי, אין לדעת איזו (כמו שאבי אומר, תחשבו על זה כמו לקרוא עתידות של בזוקה?) האחראים על הביתן - אינקה2 והבודהא מאוריון למי יש אומץ?
(עכשיו בטח אינקה2 החכמולוג יעשה משהו מההודעה הזאת)

אינקה2

New member
העגבניה ממש לא במקום.

שבוא היא אמורה להיות. ואם אתה לא מבחין בזה זה אומר עלייך משהו, לא משנה מה כרגע, אך תהיה בטוח שזה לא משהו טוב!!!

אני אומר אלוקים בשמייים

אין מצב אנחנו סתם פה אין אין אנחנו הילדיםשל הקדוש ברועך הוא עזבו תמכוניות תכוסיות באמא שלכם מצוות תורה זה אחי חשוב כל דבר יש מטרה משמיים כלך דברקורה זה המורה שלי לחיים

בוא רגע לצד אדוני

תוריד את המכנסיים, והקצינה הקשוחה מרים תבדוק אם אתה מבריח סמים *חץ מהבהב שמאלה*

waker

New member
אשרי האיש

אשרי האיש היכול לנצור את האושר, בגומחה שנחצבה על ידי הכאב. במקור ג'בראן חליל ג'בראן

../images/Emo41.gifהתראה../images/Emo41.gif

המקור הוא ערבי *צפצופים ואורות אדומים* בוא בבקשה אחריי ותפתח את המזוודות על הדלפק, אדוני איפה שירתת בצבא?

אחותיבואי לאשדוד אני אלמד אותך

משו ע ל אהבה ישלי מיטה גדולה ולא רק מיטהה חחחחחחחחחח אתמדרדרת אותיי מעבודת השם סעמק

אינקה2

New member
מה הקשר בכלל?

הצחוק הוא יחודי לבניי האדם, חוש ההומור הוא פיתוחו של שכל שהוא בעצם הכלי של המודעות שמתחברת לאוניברסליות הכללית ביותר הקיימת!!! לכן לקחת הודעה כמו שלך ולרשום אותה אומרות לי הרבה על מי אתה בעצם.

למעלה