שלום, אני מחפש תחליף ליוגורט במתכונים הודיים שיש בהם בשר. יש הצעות ? חוץ מזה איפה באיזור המרכז (ת``א, רעננה, הרצליה) אפשר להשיג תבלינים הודיים ? תודה, אהד
אמרו לי שיש חנות טובה בפ``ת אין את הכתובת אבל ככה הסבירו לי: אתה נוסע בכביש ז`בוטינסקי עד לרוטשילד ופונה ימינה ואח``כ ברח` הראשון שמאלה ושוב רח` ראשון שמאלה ואז רח` ראשון ימינה ושם החנות צריכה להיות.
אם אתה באמת מחפש תבלינים הודיים מקוריים וגם כל מיני אטרקציות של המטבח ההודי אל תתעצל וסע לשוק ברמלה. יש שם כמה חנויות הודיות מעולות (אל תיכנס לכל חנות תבלינים אלא רק לאלה שהן הודיות ממש!). יש מסעדה הודית ליד השוק ברמלה שקוראים לה מהרג`ה ויש לה גם חנות תבלינים - המסעדה מאוד טובה ואותנטית אבל החנות מאוד יקרה ואין לה הרבה מבחר כמו החנויות ההודיות בתוך השוק. בעניין תחליפי היוגורט תנסה לשים אשל או גיל (סתאאאאאם) אפשר לשים קצת שמנת צמחית או מעט חלב קוקוס ותמרינדי (אם זה תבשיל חם) או שתוותר על המתכון (במקרה של רייתה או סלט קר).
תגיע לעיר ותשאל איפה זה רחוב פינסקר אם יגידו לך תמשיך ישר זה בדרך רחוב פינסקר 21 בתודה דקל אם יש לך מתכונים הודים טעימים תשלח לי בבקשה לדואר הזה [email protected]