בישול הודי - עזרה !!!

• פותח הנושא ahad
  • פורסם בתאריך

ahad

New member
בישול הודי - עזרה !!!

שלום, אני מחפש תחליף ליוגורט במתכונים הודיים שיש בהם בשר. יש הצעות ? חוץ מזה איפה באיזור המרכז (ת``א, רעננה, הרצליה) אפשר להשיג תבלינים הודיים ? תודה, אהד

cake

New member
אוכל הודי

אמרו לי שיש חנות טובה בפ``ת אין את הכתובת אבל ככה הסבירו לי: אתה נוסע בכביש ז`בוטינסקי עד לרוטשילד ופונה ימינה ואח``כ ברח` הראשון שמאלה ושוב רח` ראשון שמאלה ואז רח` ראשון ימינה ושם החנות צריכה להיות.

ta274

New member
חנויות תבלינים ותחליפי חלב

אם אתה באמת מחפש תבלינים הודיים מקוריים וגם כל מיני אטרקציות של המטבח ההודי אל תתעצל וסע לשוק ברמלה. יש שם כמה חנויות הודיות מעולות (אל תיכנס לכל חנות תבלינים אלא רק לאלה שהן הודיות ממש!). יש מסעדה הודית ליד השוק ברמלה שקוראים לה מהרג`ה ויש לה גם חנות תבלינים - המסעדה מאוד טובה ואותנטית אבל החנות מאוד יקרה ואין לה הרבה מבחר כמו החנויות ההודיות בתוך השוק. בעניין תחליפי היוגורט תנסה לשים אשל או גיל (סתאאאאאם) אפשר לשים קצת שמנת צמחית או מעט חלב קוקוס ותמרינדי (אם זה תבשיל חם) או שתוותר על המתכון (במקרה של רייתה או סלט קר).

engel145

New member
אני יגיד לך איפה החנות

תגיע לעיר ותשאל איפה זה רחוב פינסקר אם יגידו לך תמשיך ישר זה בדרך רחוב פינסקר 21 בתודה דקל אם יש לך מתכונים הודים טעימים תשלח לי בבקשה לדואר הזה [email protected]

למעלה