שווה בטירוף !!!
N Nuli77 New member 3/4/08 #21 ../images/Emo13.gifיאממי סלט נלסון...מזכיר לי את הילדות אמא שלי היתה מכינה את זה הרבה.... אולי אני אזכיר לה את זה לקראת הסופ"ש
../images/Emo13.gifיאממי סלט נלסון...מזכיר לי את הילדות אמא שלי היתה מכינה את זה הרבה.... אולי אני אזכיר לה את זה לקראת הסופ"ש
א אסנת ונסי New member 6/4/08 #26 לא הרבה... ביום חמישי בערב אפיתי מיני מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן. ביום שישי אכלנו סטייקים (עם פיתה ) ולארוחת ערב אפיתי פיצה אתמול הכנתי פשטידת ברוקולי מדהימה (שירה טרפה !!!) בצהריים הכנתי שרימפס ברוטב חלב קוקוס וצ'ילי + פתיתים (שמנו עליהם מהרוטב וזה היה ממש טעים)
לא הרבה... ביום חמישי בערב אפיתי מיני מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן. ביום שישי אכלנו סטייקים (עם פיתה ) ולארוחת ערב אפיתי פיצה אתמול הכנתי פשטידת ברוקולי מדהימה (שירה טרפה !!!) בצהריים הכנתי שרימפס ברוטב חלב קוקוס וצ'ילי + פתיתים (שמנו עליהם מהרוטב וזה היה ממש טעים)
א אסנת ונסי New member 6/4/08 #27 אה, ואפיתי בערב גם עוגיות קוקוס,שקדים ושוקולד צ'יפס. בעבודה שאלו אם אני מנסה להכין אותם לעוגיות של פסח
אה, ואפיתי בערב גם עוגיות קוקוס,שקדים ושוקולד צ'יפס. בעבודה שאלו אם אני מנסה להכין אותם לעוגיות של פסח