בישבילכן!!
אני רוצה שתיקראו משהוא יפיפה. מאחרשהשרשור שלאפרת גרם לי להיכר בזה. אני לא רוצה להתנשות, אבל לדעתי אני הכי גדולה פה
ובואו נגיד שהייתי עם כמה וכמה בנים בחיי ואני תמיד חשבתי שזהו הוא האחד, וברוב המיקרים טעיתי. אז כשהייתי בגיל שלכן פה אני הייתי עסוקה בלעשות שטויות.....שלימדו אותי הרבה. תחשבו שבגיל 17 סיימתי בצפר ולא עשיתי צבא כי הייתי בחול אז היה לי הרבה זמן להכיר מלא אנשים "ולתאהב". בקיצור יש פה משהוא שכתבתי מאנגלית לעברית מסרט שאני ממליצה ואבא שלי באמת אמר לי את זה פעם: מה זאות אהבה- "כשמתאהבים זה טירוף זמני, זה מתפרץ כמו רעידת אדמה, ואחר כך שוכך. וכאשר זה שוכך עלייך להחליט עם שורשיכם נכרכו יחד כל כך, שאי אפשר כלל להעלות על הדעת שתיפרדו אי פעם. עם כן....זו היא אהבה. היא אינה קוצר נשימה, היא אינה התרגשות, היא אינה התשוקה להזדווג בכל שנייה של היום. היא אינה לילות לבנים ודימיונות שהוא מנשק את כל חלקי גופך. לא על תסמיקי אני אומר לך כמה אמיתות. כל אלה אינם אלה להיות מאוהב, וזה דבר שכל אחד מאיתנו יכל לשכנע את עצמו בו. האהבה אצמה היא מה שנותר כאשר להיות "מאוהב" התכלה בלהבותיו. זה לא נישמע מרגש נכון??? אבל זה מרגש. מקווה שאהבתן
אני רוצה שתיקראו משהוא יפיפה. מאחרשהשרשור שלאפרת גרם לי להיכר בזה. אני לא רוצה להתנשות, אבל לדעתי אני הכי גדולה פה