בירם כיאל

בירם כיאל

תמיד אמרתי שהוא הדבר הבא,והיום במשחק הוא שוב הוכיח את זה!!!הלוואי ורוני לוי יפנים שהוא צריך לשחק,ושיפסיק לבכות על עידן טל במשך שנה!!!ולמרות שהוא עדיין ילד,אני מתלהב ממנו,ולמרות שהוא לא הוכיח את עצמו בליגת העל,תמיד יהיה פעם ראשונה..בעונה שכזאת הייתי מצפה שזה יתחיל,במקום שגזל וסואן ימשיכו לקבל קרדיט על עונה מבישה!!לנוער אכפת מהקבוצה יותר...ודבר נוסף-דודו ביטון כבש צמד...

תגיד זה היה כוחות בכלל?

6:0 זה המוןןן...לא ראיתי את המשחק אבל זה נשמע לא כוחות...

lemmacantor

New member
השוער שלהם תפס יום רע במיוחד -)

ואפילו הוחלף אחרי 4:0. אבל בכל מקרה הנבחרת שיחקה מצוין. אגב גם כובש הצמד אחרי שנכנס כמחליף, דודו ביטון, גם ממכבי חיפה, לא?

eran 89

New member
../images/Emo45.gif מסכים. למרות שמבחינתי בירם כיאל

לא אופציה ריאלית לעונה הבאה להרכב הראשון (בעיקר בגלל רוני לוי). אבל אם עידן טל יגיע, אני לא חושב שצריך לחפש מחליף אחר חוץ מכיאל. שיישב על הספסל, ילמד מעידן טל ויחליף אותו בעתיד. אבל על מי אני עובד? עידן טל לא יגיע, בירם כיאל יושאל לקריית שמונה וייעלם איכשהו, ורביד גזל ייתפוס מקום של כבוד על ספסל המחליפים של חיפה.

תסריט מעניין

שנקווה שלא יקרה רק לא הבנתי מה הקשר לרוני לוי אתה לא מאמין בו שיתן צ`אנס לנוער או מה? האמת שלהנחית את כיאל בהרכב נשמע לי חפוז קצת

eran 89

New member
אני אכן לא מאמין שרוני לוי ייתן לו צ'אנס.

ולמה חפוז? ממה שראיתי ממנו הוא יהיה שחקן ענק והוא יכול להשתלב בקבוצה. אבל מה לעשות שאפילו את התקופה הזאת רוני לוי לא מנצל בשביל לתת צ'אנסים לנוער?

lemmacantor

New member
רוני לוי לא בונה על צעירים

תוצרת מחלקת הנוער. תפנימו את זה. שיתופם של רפאלוב וקינן נבע מאילוצים. לךיאור אפילו לא היה בסגל במספר משחקים בתחילת עונה. גם כעת משחקים אותם כשלונרים, ולא נותנים דקות לחבר'ה מהנוער. אם בעונה כזו כיאל וחמד לא ראו מגרש, אז גם בעונה הבאה, כשלבטח ירצו ללכת על האליפות חזק לא נראה שחקני בית נוספים. אני אפילו לא פוסל שישאילו את רפאלוב מתישהו באמצע העונה הבאה(אם באמת יביאו 2 קשרים זרים ברמה).

lemmacantor

New member
בנאדו הלך כי שחר לא רצה להוסיך לו

כסף למשכורת. אם אריק היה נשאר סביר להניח שלפחות בתחילת העונה דקל היה רואה ספסל.

Olympic Hero

New member
לא ראיתי את המשחק, אבל דווקא שמעתי

שהוא לא היה משהו. חבל שלא הזמינו גם את לואהב כיאל, כי גם הוא כישרון די גדול. בנוגע לדודו ביטון מדובר בשחקן די כשרוני. שנה שעברה הוא אפילו שיחק במשחק נגד בני סכנין(חמד כבש באותו משחק). אאל''ט לחיפה עדיין יש זכות לרכוש אותו. אבל מה זה משנה? רוני לוי לא יבנה עליו אף פעם. בשורה התחתונה, תנו לבירם להוכיח את עצמו...

די מצחיק אותי לראות איך עושים פה בארץ מכל

איזה פלוץ קטן מינימום מסי, מבלי שרואים את אותם שחקנים משחקים, ואני לא מדבר על כיאל אלא בכללי. בכל מקרה לפי דעתי כיאל היה חלש מאד היום, חוץ מפריצה לגול ואיזה כדור ארוך לניגרי לא ראיתי ממנו יותר מדי, אבל נראה שיש לו כדורגל לפי התנועה והשליטה. נחכה ונראה כיצד רוני לוי יהרוס אותו.

למעלה