בירור עיניינים

Liz hashavuz

New member
בירור עיניינים

מתי יוצא הסרט השביעי? מה דעתכם, איך הוא יהיה? יותר טוב מכל השאר?

adi dion

New member
הסרט יוצא עוד שנה

נובמבר 2010- חלק ראשון יולי 2011- חלק שני ובטח שזה יהיה יותר טוב מכולם! החלק השני במיוחד כי להלנה יהיה הרבה יותר זמן מסך!!!!
סתם נו, לא להתייחס אליי XD לדעתי הולך להיות טוב, במיוחד בגלל שזה מחולק לשניים וזה מעולה כי יש להם נטייה לחתוך חצי מהספר החל מהסרט השלישי

adi dion

New member
אממ כן? חחח

זה לא שהסרטים יוצאים ביחד ואז אתה יוצא מסרט אחד ונכנס לסרט השני ומשלם שוב.. כל אחד מהסרטים זה סרט בפני עצמו, כל אחד יוצא בזמן אחר- אין סיבה למה לא לשלם שוב כשרואים את הסרט השני.

X_X

לפי מה שאני שמעתי - זה בכוונה ככה. לא בגלל זהם לא רוצים לכתוב חלקים מהספר. אלא כדי שנשלם להם יותר, כי זה הסוף. מה עוד אפשר כבר להוציא? לדעתי, הסרט האחרון יכול להיות טוב (כמו כל השאר), אבל בטח הבמאי (וכו') יהרסו אותו. וכמו תמיד - הספר עדיף.

adi dion

New member
ברור שזה שיקול של כסף

אחרי הכל, אוטוטו תיעלם להם תעשייה שלמה של 10 שנים. אבל כן יש גם את השיקול שהם רוצים להכניס את כל הספר בסרט כי יש שם פשוט יותר מדי דברים חשובים שצריך להכניס. תחשבו מה ייקרה אם ינסו לדחוס את כל הספר לסרט של שעתיים וחצי, הם לא יצליחו ושוב ייצא סרט כישלון, בטח שהם לא רוצים לסיים את זה ככה ובגלל זה הרעיון הכי טוב זה לפצל את הסרט :) גם הצופים יהיו מרוצים וגם הצוות יהיה מרוצה, עוד מלא כסף
אני דווקא די אופטימית לגבי הסרט הזה. שני חלקים זה מעולה והחלק השני בכלל הולך להיות טוב! אם הבמאי הצליח כל כך עם הסרט השישי אחרי שהחמישי לא היה משהו, בהחלט יש תקווה :D

...

זה העניין, הוא לא הצליח מאוד בשישי. באמת, הוא הוריד את כל ההלוויה של דמבי! איך אפשר לעשות דבר כזה?! וחות מזה - זה יצא לו סרט בנות. האחים של ואבא שלי ובכלל רוב הבנים שאני מכירה שראו את זה אמרו שזה יצא קיטי נורא.

adi dion

New member
אבל..

דווקא ממה שראיתי, על השישי היו ביקורות הרבה יותר טובות מאשר על החמישי. ונגיד, הייתי עם בן דוד שלי בסרט השישי, הוא לא קרא שום ספר- והוא אמר שזה היה הרבה יותר מובן מהחמישי. הייתי צריכה להסביר לו קצת דברים אבל בעקרון הוא ממש אהב. הרבה יותר מהחמישי. כן, יצא קצת קיטשי בחלקים מסויימים אבל רולינג עזרה בזה
וההלוויה של דמבי- לא יודעת אם זה נכון בוודאות אבל אמרו שהשביעי יתחיל עם ההלוויה.

.

אבל מי שכן קרא את הספר - מאוד לא אהב את הסרט. גם לדעתי הוא היה חסר. הסרטים הכי טובים הם הראשונים.

Liz hashavuz

New member
לפי דעתי...

הסרט השישי לא יצא משהו בכלל. הוסיפו הרבה קטעים שלא היו בספר וזה לא היה לעיניין (לדוגמא- שתוקפים את הבית של וויזלי בחג המולד וגם בקטע שהורגים את דמבלדור שינו הרבה קטעים...) מקווה שהשביעי לא יאכזב...

adi dion

New member
אני דווקא אהבתי :)

זה הסרט האהוב עליי בינתיים. וגם לירונת ממש אהבה והתלהבנו כמו שתי ילדות קטנות אחרי שראינו חחחח אני מודעת לזה שהורידו די הרבה דברים חשובים אבל זה ממש לא הפריע לי. לא זכרתי את הדברים שהורידו כשראיתי את הסרט אבל זה גם לא הפריע לי אחרי שקראתי את הספר שוב. אני יודעת גם על עוד הרבה שכן קראו את הספרים ואהבו את הסרט. ברור שתמיד יהיו גם את אלה שלא יאהבו, אין מה לעשות
נכון.. הראשונים (בלי השלישי! ><) היו הכי טובים
אבל די משעממים וחסרי פואנטה אחרי שיודעים את ההמשך חח

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifלדעתי-

כל הסרטים טובים בפנים |הדגשֻ|עצמם. (בקשר ליחסיהם לספרים אני אוהב מאוד את השישי
)

adi dion

New member
חחחחח

לי אין בעיה לראות אותם שוב, לא מזמן יצא לי דווקא לראות את הראשון בטלויזיה. פשוט אחרי שכבר ראית את שאר הסרטים ואתה יודע שזה הולך ונהייה עם הרבה יותר אקשן, אין חשק ממש לראות את הראשונים כי לעומת ההמשכים הם ממש ממש (!) משעממים. ונגיד.. אם אני אדע שזה משודר בטלויזיה כנראה שאני כן אראה אבל אני לא אלך עכשיו במיוחד ואשים לי את הסרט הראשון או השני בדיוידי ואשב לראות כי פשוט אין לי חשק לזה- בגלל שהם משעממים יחסים לשאר. אבל מבחינת הבימוי והאמינות לספר הם מדהימים ואי אפשר להכחיש!
אגב, החתימה שלך

מבחינת אמינות לספר כן. אבל מבחינת הבימוי?!?!!

כל בן אדם שאני מכיר שמבין בקולנוע, אומר שהבימוי בשני הסרטים הראשונים היה זוועתי וילדותי. בכלל, קולמבוס הוא לא מהבמאים המוערכים ביותר, בלשון המעטה

adi dion

New member
אממ טוב חחח

אני לא מבינה בקולנוע, אני פשוט באה בשביל לראות סרט
אבל לדעתי קולומבוס עשה עבודה יותר טובה מכל שאר הבמאים שם. ובטח שזה היה יותר ילדותי כי הכל (=השחקנים, הדמויות והעלילה) היה יותר תמים וחמוד בהתחלה

ReutM91

New member
ברור שיותר טוב

לא רק בגלל שאנחנו רואים את הסיום והכל יהיה גם הרבה זמן מסך להרבה דמיות מרכזיות. נכון שלהארי יהיה הכי הרבה אבל לא יראו כל הזמן רק אותו, יתרכזו גם בסיפורים של רון והרמיוני: |ספויילר| יראו לנו איך הרמיוני מחקה את הזיכרון להורים שלה, מה רון עשה בזמן שהוא לא היה עם הארי והרמיוני וגם יראו מה קרה עם רון והרמיוני בחדר הסודות(שהם ירדו להביא את השיניים של הנחש ששחכתי את שמו כבר) ובחדר הסודות גם תיהיה הנשיקה שלהם... ויהיה גם הרבה זמן מסך לוולדי כמובן ולאוכלי המוות (כמו בלטריקס)

.

טוב, אם חושבים על זה ככה - אז יש פוטנציאל להיות סרט ממש טוב. אבל כמו שאמרתי - לכל הסרטים היה פוטנציאל.

למעלה