בירורים בשידוכים

בירורים בשידוכים

איפה הגבול לספר את האמת .אני יסביר .אם אני יודעת על בחור/ה איזה שהוא בעיה מסוימת ובאים לברר על אותו מועמד איך צריך לנהוג אני יספר לכם סיפור היה לי חברה שהיתה לה בעיה נפשית שנקראת קלפטומניה זוהי מחלה שאדם גונב דברים למרות שהוא לא צריך אותם ולמרות שהוא במצב כלכלי טוב בקיצור על אותה חברה מסויימת ידעו אולי רק 2 חברות במצב כזה שאנחנו יודעים על בן אדם שכולם יודעים שאנחנו מכירים אותו מה צריך לענות ?

חנוך617

New member
שאלנו רב

על מקרה שנודע לנו שהציעו לבת דודה שלי בחורה שיש לה בעיה קלה מאד בשמיעה ולא הרבה יודעים על כך כי כשמדברים איתה>>

חנוך617

New member
היא מתרכזת ולא מרגישים

בבעיה וגם בפגישות א"א לעלות על זה מסיבה זו. אצלנו לא ביררו אך נודע לנו על הצעה זו ושאלנו רב

חנוך617

New member
אם אנו צריכים להתקשר

לדודים אלו ולומר להם את הבעיה והוא אמר שכן. קרוב שלי חשוב שאספר לו. אני לא משווה בין מקרה למקרה, אך אולי תביני את התשובה.

חנוך617

New member
היא מתרכזת ולא מרגישים

בבעיה וגם בפגישות א"א לעלות על זה מסיבה זו. אצלנו לא ביררו אך נודע לנו על הצעה זו ושאלנו רב אם עלינו לומר>>

עד כמה שאני זוכר

על דבר כזה היא עצמה חייבת לגלות כי אם לא זה מקח טעות, ולכן גם את צריכה להודיע את זה כששואלים אותך אבל למה שלא תשאלי רב ?

חנוך617

New member
ומה היא עושה

מתעניינת? לא שאלה רב? אתה הרי ראשישיבע. איזה ענוה...

גם לי אמור להיות שמינית שבשמינית

ולעצם העניין ראש ישיבה אינו רב, אם לא ידעת את זה.

חנוך617

New member
ולי נראה

שאמור להיות לך עכשיו סדר שני. חסר ראש ישיבעס שהם רבנים? הצחקתני.

חנוך617

New member
אבל בגלל

שאתה פה כל סדר א. הייתי בטוח שאתה ראשישיבע של בקיאות...

לביא4

New member
גם אני שמעתי שצריך לומר אמת

למרות שבשידוכים יש החלקות לכאן ולשם אבל בנושאי בריאות ובמיוחד מחלות נפש ל"ע שמעתי במפורש שחייבים לומר כי אחרת זה מקח טעות! משנכנס אדר - מרבין בשמחה!

למעלה