בירה מאפרסקים

שירע

New member
בירה מאפרסקים

נתקלתי בירושלים בבירה מאפרסקים, משהו קריק, אירופאי. מה זה? איך זה? איפה משיגים את זה? איך קוראים לזה?

LaDjA

New member
ממש לא אפרסקים.

זו בירה מתובלת בדובדבנים. ממש לא משהו, לטעמי - אבל רבים לא יסכימו איתי. משיגים את זה בחנויות אלכוהול, בטיב טעם, ובחלק גדול מהבארים.

amircn1

New member
אני נתקלתי בבירה מאפרסקים...

קראו לה פשוט peach (שזה אפרסק בתרגום לעברית...) ונתקלתי בה בפאב חביב באיזור התעשייה של הרצליה

rustynail

New member
בירת הפירות!

לחברת טימרמנס יש בירות בטעמי פירות ניתן לטעום מבקבוק בדבלין הרצליה ורחובות פירוט: בירת פירות יער- פרמבויס בירת אפרסקים - פיץ'! בירת תפוחים - למביקוס בירת לימון(חמוצה) - גוואזה בירת דובדבנים - קריק בירת קאסיס - קאסיס הבירות בלגיות ומיוצרות ע"י שימוש בפירות עצמם ולא "תיבול" נ.ב ישנה גם בירת תפוחים בשם ניוטון מהחבית!

amircn1

New member
אני לא רציתי...

לעשות פרסומת (הפאב מצליח גם בלעדיה), אבל זה אכן הפאב בכל אופן, הבירה בטעם אפרסק מאוד מומלצת !

rustynail

New member
פרסומות למה לא... אני לא מכיר פאב

אחר שמחזיק אותם אם הייתי מכיר הייתי רושם אני חושב שלמי שרוצה לטעום משהו צריך לתת מקסימום מידע ואם הוא ברשותי אז למה לא! צ'ירס!

psychedMux

New member
מתכון להכנת ניוטון מהחבית בבית

1. קח פריגת (או כל חברה אחרת, אין לי מניות בשום חברה) תרכיז סיידר תפוחים קפוא מהסופר. 2. שים בתוך כלי עם חצי מכמות המים הנדרשת להוספה שיהיה אקסטרא מרוכז, מתוק ובלי שום קשר לבירה. 3. התסס קצת בסודה-קלאב, שיהיו בועות. כמובן, שיזכיר בירה. 4. הוסף אלכוהול זול תוצרת הארץ בנפח של %5. 5. שים בחבית, בשביל ההרגשה. והרי לך ניוטון נהדרת מהחבית. יותר זול, יותר טעים, ובטח שיותר 'בירה' מניוטון. הדבר שהכי קרוב לאמיתי זה סטרונגבואו מהחבית. לא מתוק, מותסס וטעים.

LaDjA

New member
מה קשור Strongbow לבירה???

Strongbow זה סיידר, לא בירה! ניוטון זו בירה, לא סיידר! אני אישית לא אוהב אף אחד מהם. מה משמעות ההשוואה? זה כמו להגיד שבלאדי מרי זה הרבה יותר אמיתי מפסטה נפוליטנה...

שירע

New member
יכול להיות שטימרמנס..

זה היה בקפה-פאב בירושלים, לא זוכרת את שמו.

למעלה