בירה לחתונה

gmgy

New member
בירה לחתונה

מה אתן אומרות? כמה בירות צריך לקנות? יש לנו גם אפשרות לקנות חבית של 30 ליטר חוץ מבקבוקים

gmgy

New member
תודה על הטיפ

גם התלבטנו אם לקנות ארגזים או חבית אחת. החלטנו שעדיף ארגזים כי אפשר לגוון את סוגי הבירה. נכון?!

POOH*

New member
ככה אנחנו עשינו...

קנינו שני סוגי בירות בבקבוקים. אם את רוצה כמויות אני אצטרך לשאול את האביר כי אני לא זוכרת... סוג אחד נגמר - בסוף הערב לא שנאר כלוםםם ומהשני נשאר קצת. וגם אנחנו התלבטנו בהתחלה אם לקנות חבית... ושמחנו שקנינו בקבוקים... גם כח עשינו הסכם שארגזים סגורים אנחנו יכולים להחזיר וככה אם היה נשאר הרבה לא היינו נתקעים עם זה... POOH

gmgy

New member
איפה קניתם את הבירות?

במקומות כאלו גם אפשר לקנות רד בול ובריזרים, נכון?

POOH*

New member
אני חושבת שבקיבוץ...

אבל את היינות למשל ההורים שלי קנו בחביב בצומת ירקון וגם על זה עשינו הסכם שאנחנו מחזירים ארגזים סגורים.... ושם יש את כל סוגי השתיה, גם בירות ורד בול וכאלה... ולגבי כמות: היו לנו בערך 400 אורחים וקנינו 10 ארגזים של גולדסטאר ו- 6 של היינקן היינקן אזלו... וגולדסטאר נשאר קצת אבל אפילו לא החזרנו - נשאר פחות מארגז... POOH

יעלי2

New member
גלית, אנחנו

התחתנו איפה שאתם בפברואר ואני שמאוד אוהבת בירה דאגתי שחסר. ניר משייקס בר אמר לי שבחתונות הפולנים ממעטים לשתות בירה וצורכים יותר יין, טקילה, קוקטלים וכו. לא יודעת אם זה נכון אבל למרות זאת היו בירות (בבקבוקים) ונשארו.אני בעד 2 סוגים של בקבוקי 1/3 או חבית של סוג אחד. אני תמיד שותה בירה בחתונות.

uti

New member
גם אנחנו דאגנו אבל...נשאר מלא בירה

כמעט ולא שתו מהבירה, היה לנו את הבר הוירטואוזי של שאול כספי והבירה שהבאנו...ממש לא נגעו בה כי היו דברים יותר מיוחדים מהבר... אם את מעוניינת במשקאות בזול את יכולה לשלוח לי מסר ואני אגיד לך מה אנחנו עשינו

למעלה