בירדמן (ספויילר)

loveava

New member
בירדמן (ספויילר)

לפני יומיים ראיתי את בירדמן, ואני חייב לומר שלדעתי זה הסרט הטוב ביותר שמועמד השנה לאוסקר.
סרט מיוחד לדעתי עם בימוי טוב ותסריט נהדר... וגם כיף לראות את מייקל קיטון, יש סצינות של משחק מדהימות של אמה סטון.
האם יש מישהו/י שראו את הסרט וחושבים כמוני?
ומה הפירוש שלכם לסוף הסרט ?

מיכאל1411

New member
מה ההתלהבות הגדולה מאמה סטון? היא ממוצעת להחריד

סרט לא טוב במיוחד, התאכזבתי.

ההתלהבות הגדולה היא

כי היא מצליחה ליצור סימפטיה ומציגה קשת נרחבת של רגשות ומוסיפה עומק לדמות היחסית שחוקה הזאת.

מיכאל1411

New member
היה אכפת לי רק מהדמות של קיטון

ודיברתי על כך שמחשיבים את אמה סטון כאיזושהי שחקנית מופלאה בדורינו והיא לא עשתה שום דבר מרשים
או חריג ממה שראיתי עד היום, היא פסדר.

ותראה, בירדמן חוזר וממחזר חומרים שראיתי כמותם לא פעם ולא פעמיים בסדרות וסרטים בשנים האחרונות,
ציפיתי לראות נקודת מבט חדשה על תיאטרון, פרסום, הוליווד וכו'. הוא לא גרוע אבל הוא גם לא טוב. בינוני.

אני תמיד אוהב איך שאתה אומר דברים ולא מפרט עליהם.

"בירדמן חוזר וממחזר חומרים שראיתי כמותם לא פעם ולא פעמיים בסדרות וסרטים בשנים האחרונות". איך כמה ולמה.

מיכאל1411

New member
בירדמן אומר לי דברים שאני כבר יודע ומכיר

ובכלל, כשאני חושב עליו יותר, אין מנוס מלקבוע שהעיקר בו הוא הסגנון ולא התוכן.

Cold WAR Kid

New member
לא ראיתי בירדמן

אבל אני לא מבין את האהבה שלך למפות לכוכבים... אני מאוד אוהב את קרוננברג ואפילו הלכתי לסרט הזה לקולנוע,
אבל הוא בדיוק כמו שני הסרטים הקודמים שלו - משעמם עד פלצות, לא מוביל לשום מקום ובטח שלא אומר שום דבר מקורי או חדש, עם מספר מועט של סצינות מעניינות.
וג'וליאן מור? לא הבנתי למה היא זכתה בקאן. הייתה בסדר ולא יותר והיא אחת השחקניות שאני יותר אוהב. מיה ואסיבוסקה (או איך שלא כותבים את זה) הייתה טובה בהרבה.
וחייבים להפסיק ללהק את ג'ון קיוזאק. הוא כבר ייצר תו תקן של סרט מחורבן כמעט כמו ניקולס קייג'.

מיכאל1411

New member
כי זה סרט שתיאר בבוטות שומטת לסתות את הוליווד

'קוסמופוליס' שלו היה משמעם רצח אבל זה שיפור ניכר עד מאוד. וג'וליאן מור ראויה לקחת אוסקר בקלות, אם לא
על הסרט הזה אז על 'עדיין אליס'.

Cold WAR Kid

New member
לא שמט לי שום לסת

יותר הגעיל אותי בקטע ילדותי והרגיש לי חלול.

וראיתי 'בירדמן' היום והוא נהדר. לא חדשני - נכון. אבל עשוי מצוין, כתוב נהדר, הוא סוחף והקאסט עושה עבודה מדהימה אחד אחד.

למעלה