ביקשת....קיבלת....

WishMaster

New member
ביקשת....קיבלת....

בליינד דייט. מי מאיתנו לא עבר את `` מסע הכומתה `` הזה , בדרך אל האושר...? בואו נצא מנקודת הנחה שהסיפור המובא כאן קרה ל `` חבר `` שלי... ואני רק הכלי שמשמש להתראה/הזהרה/איום....מחקו את המיותר. מקרה שהיה...(היה , לא היה , בחירה שלכם אם להאמין או לא...) : ``יום שישי הגיע ומה טוב חלקי...`` פיזם ידידנו בדרכו לבית הקפה שבו קבע עם מי שאמורה להיות נערת חלומותיו. איך נקבעה הפגישה אתם שואלים...? חברה מהעבודה , שהמליצה על חברה שלה , שהיא מתארת כ : `` התגלמות הטוהר והיופי עלי אדמות``. עכשיו , כל בנאדם נורמלי היה שואל `` למה לבחורה כזו לקבוע פגישה עיוורת עם ידידנו ? `` אבל ידידנו היקר , איש מיואש בפני עצמו , לא הטריד את ראשו בשאלות זוטרות כגון זו. יום שישי , עשר בערב , מגולח , מצוחצח , עם החליפה הכי יפה שבבעלותו , חליפה שאצלו מימי שנות השבעים הזוהרות , התקדם ידידנו עם חיוך טפשי מרוח על שפתיו לעבר בית הקפה. עשר בערב , שעת ה``ש ``. `` שלום , אני הזמנתי שולחן לשניים לשעה עשר , ע``ש בורשטיין ( לצורך העניין) `` אמר ידידנו למארחת. `` כן אדוני , שולחן מס` 2 בפינה מחכה לך `` ענתה המארחת החביבה , שידידנו שם עליה עין , אך מפאת כבוד לבת זוגו להערב לא התחיל איתה. מאושר ושמח לבב התיישב ידידנו בשולחנו והזמין בקבוק יין , על מנת ``לשבור את הקרח `` כאשר תגיע בת זוגו להערב. אמנם לא קלאודיה שיפר , אבל בהחלט נחמדה , פסעה בת זוגו להערב , טלי לצורך העניין , לעבר שולחנו. `` יוסי ? `` שאלה . `` טלי...שבי , היין מחכה. `` ענה לה בחן הנערי שאיפיין אותו , בעודו קם ומבצע את המחווה הג`נטלמנית הנהוגה , ומזיז את כסאה . `` טלי , ספרי לי על עצמך , על העבודה שלך `` פתח בשיחה , והתפלל בליבו שלא ישמע על כל ההיסטוריה של החברה בה היא עובדת. ``בלה בלה בלה....`` נמשכה שיחתם וגלשה . זמן קינוח הגיע , וכמו שני חברים וותיקים , טלי ויוסי הזמינו לעצמם גלידה משותפת. `` ערב נפלא `` חשב לעצמו יוסי...בעודם יוצאים מבית הקפה לכיוון רכבו. `` שנסגור את הערב על כוס קפה אצלי ? `` שאל יוסי בתקווה... `` אני אשמח `` ענתה טלי , וליבו של יוסי הלם בשמחה. `` בית נפלא יש לך....מי עיצב אותו ? `` שאלה טלי כאשר נכנסו לביתו. `` האמת...אני...`` ענה יוסי בצניעות. המשך הערב היה נפלא...השיחה קלחה , מגעים מרפרפים הוחלפו , ויוסי שלנו מצא את אהבת חייו... `` שנעבור לחדר השינה...? `` שאל יוסי... ``אני אשמח...אבל...`` ענתה טלי... `` אבל ? `` שאל יוסי , ובעיני רוחו ראה את הערב הולך לו לאיבוד... מה אבל ? מה הבעיה ? זה לא שהיא נשואה...או שיש לה חבר....חשב לעצמו יוסי. `` אני חייבת לספר לך משהו...`` אמרה. `` אוקיי....אני מקשיב..`` ענה. `` אההממ....לא קוראים לי טלי... `` אמרה. אבן נגולה מעל ליבו...זהו ? זה מה שהציק לה כל הערב...חשב לעצמו.. `` אז איך קוראים לך ? `` שאל בעודו פושט את חולצתו. ``נעים מאוד `` אמרה `` אני דויד...``

tairon

New member
ווישששש חחחח תשמע..

לפני כמה שבועות לא זוכר בדיוק מתי סיפרתי פה משהו דומה מאד שקרה במציאות לחבר של דוד שלי גם אז מפאת כבודו לא ציינתי את שמו הקוריוז שלך בהחלט יכול להיות מציאותי מפחיד אבל אפשרי פעם הבאה צריך לשאול את השאלה אם יש שפן במכנסים? במקרה ההוא היה שפן גדול אחלה קוסמות

למעלה