ביקשתם וגם קיבלתם

rotem27

New member
ביקשתם וגם קיבלתם

היי כולם זאת שוב רותם אז לאור בקשתכם היפה והעיקבית אני וalpha80 מתחילים לעבוד יחד והכול למענכם רבים אמרו שהם ממליצים ורוצים שהוא ינגן אצלי במסיבות והנה ביקשתם וגם קיבלתם אז ככה ביום שבת ה1.3. החל מ20:00 בערב מסיבת 80S' במועדון הפרנצ'סקה הירקון 114 פינת מאפו. ת"א כניסה: 40 ש"ח לחברים משקה שני ב50% מהמחיר. גילאים: 25 + על המוסיקה האחד והיחיד: ALPHA80 אגב גם אני כבר לחלוטין מעריצה אותו... אני רוצה לראות שם את כולכם זה ממש במיוחד בשבילכם אז אנא תגיעו בהמוניכם ותבאו להגיד לי שלום שאדא מי אתם. ביי ולהתראות בשבת הבאה רותם טלפון לבירורים: 052440450

adiville

New member
הרבה מזל טוב !

לאורן יקירנו על תפקידו הקבוע בתור די ג'יי הבית של מועדון פרנצ'סקה !!! ודירבאלק אם אתה לא מסדר לי אישור כניסה לפעוטות ביום שבת.... והרבה הרבה אלפאוויל !!!!!!!! אחרת אני לא מביאה את הדיסקים
סתם.... מברוק אח שלי !!! כמו כן, קבלו ביטול על ההודעה הקודמת שלי ששאלתי על תאריך ושעה.... אז מי מתכנן להגיע ?

rotem27

New member
ברוך הבא

היי שמחתי לשמוע שתגיע ותביא איתך חברים אבל אורן לא דיי גיי הבית של מועדון הפרנצ'סקה מדובר על מסיבות שלי :רותם דרור ואני לא נוהגת לעשות אותם במקום קבוע אני משנה מפעם לפעם כך שכנראה מדי פעם נעבור למועדון אחר רק שהליין והמוסיקה ישארו כמו שהם.. ובכל מקרה יהיה כיף כי המוסיקה והאנשים יהיו נפלאים אז תגיע ביי רותם

adiville

New member
לרותם - הבהרה קטנה

אני בת
פשוט תשאלי את אורן מי זאת היחצ"נית של אלפאוויל
נתראה ביום שבת הבא !!!

DJ Dawn

New member
וואו! אורן מתקלט...

אם ככה אז אני ממש אנסה להגיע. לכל מי שלא שמע את אורן מתקלט... חובה! DJ אליל!

למעלה