ביקרתי במד"צים!!:)

ביקרתי במד"צים!!:)

נסעתי עם עוד ארבעה מהצוות ופגשנו את המד"ציות החדשות שלנו! אם מישהו מכאן ביקר בנווה הדסה (נגה) וראה אנשים מוזרים קופצים ושרים על "ג'ורג'י מה נשמע" על "מנגו בננה ומלון", "ויתקין תנקו ת'סיר" ועוד מגוון שירים- אלו היו אנחנו!! מקום נחמד נווה הדסה! התאכזבתי שלא פגשתי אף אחד מהפורום.. היו שם כנראה רק אנשים שאני לא יודעת איך הם נראים. גם ממש רציתי להספיק לבקר בהדסה נעורים (את עדי, אסף ובת דודה שלי מיזרעאל) אבל יצאנו מהכפר ממש מאוחר כי תאומים מסוימים נורא איחרו לבוא למועדון! ממש היה מטריד.. לחצוב בקרח זה כיף!
זה טעים, אבל
רותחת מכאיבה בחניחיים.

s h e e p i t

New member
איזה יופי לך...

כל כך רציתי לבוא!
ועבדתי... ונורדיה גם בנווה הדסה... וכמה מדריכים נסעו אוף חבל =\ טוב פעם הבאה... שנה הבאה ? אני נהנתי בלבלות עם ילדים מכתה ב' ולעשות להם קעקועים שימלאו אותי נצנצים...

Tha ©reep

New member
וגם בנווה הדסה הייתי

לא פגשתי אנשים מנורדיה אבל ראיתי את עדי הקטנה ומישל

גם אני לא ראיתי אותה, אבל...

טטניקית אחת מהיישוב שלי אמרה שמישי, גם כן טטניקית, שאלה אותי אם היא מכירה אותי ואת תיקי כשהיא סיפרה לה שהיא מעדי.. ואני חושדת בעדי... רק חבל שהמטומטמת לא זוכרת מה שמה ומאיפה היא!! וגם ראיתי את מישל. ועוד שניים שהיו איתו. מצחיק!

s h e e p i t

New member
../images/Emo32.gif מנצלת את גילי...

גילי סולחת לי ? זה סתם בשביל משו חמוד שמצאתי באינטרנט... סופר מאריו... וזה לא המשחק... שמישהו ילמד לנגן את זה... זה פשוט אדיר! ואין לי כישרון מוזיקלי... אז לכם לפחות...

kedeman

New member
לא אנחנו כבר לא יכולים....

אני גם ביקרתי במד"צים אבל ביקרתי רק בנעורים - כי זה במרחק הליכה מהבית היתה לי מתכונת עד 17 אז רק ב-18 הלכתי לבקר.... אז ביקרתי שם ופגשתי את חרובי, חן ויינר, עדי ויינר (שניסתה באופן כפייתי להכריח אנשים לעשות מפגש פורום), רוי, יונתן, קומו זה באסה שזה מופרד!!! לא פוגשים כמעט אף אחד ככה!!! המממ.... אי אפשר להגיע לטקס סיום שלהם מסיבה פשוטה הוא כבר היה!! איך אתם שואלים? עשו להם טקס סיום משותף עם המד"חים ועם כל הסמינרים ביער ואז הם התפזרו יהיו להם מן הסתם טקסי סיום בלילה האחרון אבל אלו יהיו טקסים סמינריים נכון זה מבאס??????

איזו בת דודה מעמק יזרעאל? חשוד...

ראיתי אנשים קופצים, אם אני זוכרת נכון.. אבל לא בדיוק הקשבתי מה שרתם... אה, כן, זה אומר שגם אני הייתי היום בנווה הדסה! ופגשתי את מורן!!! ועוד כל מיני אנשים מצחיקים!! באת במקרה עם עפרי?

מנהלל

עדי כפרי. לא באתי עם עפרי הוא הגיע עם חלק מהצוות שלו (הדר, אילן ובר) הגענו מעט לפניהם.

למעלה