ביקוש הגדרה

maxbass

New member
ביקוש הגדרה../images/Emo124.gif

רציתי לדעת איך נקרא סגנון ציור כזה (אם יש בכלל הגדרות לזה) ואם יש למישהו קישורים לטוטוריאלים לציורים (ובעיקר צביעה) בסגנון. הקישור

pillit

New member
לפעמים התשובות שלך

פשוט מגעילות. הציור הזה של אביב והיא העלתה דוקא הערות מדויקות והוראות מפורטות על סגנון הצביעה לפורום בקומיקאזה- בזמנו. פנה ליה- שתשלח לך, או שתעלה אותן כאן- כולנו יכולים ללמוד ממנה...

maxbass

New member
יש לך דרך לפנות אליה../images/Emo35.gif

ניסיתי לחפש באתר שממנו בא הקישור, לא היה... אגב, זה הדיוקן עצמי שלי (עבודה נורמלית ראשונה עם הלוח של אייפטק.. מהתחלה עד הסוף בפוטושופ) והצביעה(שבה אני מתקשה) באו פחות או יותר מהסתכלות בצביעה של אביב

maxbass

New member
*

טוב, זה לא ממש דיוקן, אלה ציור מלא כפי שניתן לראות

יפה!

יש לך את זה. הערה קטנה - זה נראה כאילו אתה מבריג את עצמך שם בגריפ של הידיים.. תאכל מדי פעם, אתה שלד!

maxbass

New member
חחח... ואלה אני באמת נראה כאילו

שאני מבריג את עצמי... תודה על ההערה.. וכן, אני מנסה להיכנס לקטע של אוכל בצורה רצינית

pillit

New member
היא משתתפת פעילה

כאן בפורום. שלח לה ֿהודעה- אני חושבת שהיא כאן תחת השם chat noir או משהו כזה. האיור שלך, בכל אופן- יפה ועדין- והייתי נשארת עם הצביעה דמוית האקוורל- ולאו דוקא נסחפת עם הכיוון המחשבי המבוקש. יכול להיות- שהייתי מעדנת מעט את הקונטור- או מחלישה את גווניו- מעט אולם- על פניו- רישום מצוין ( בהנחה שהלכת לכיוון הקריקטורה ולא נשארת נאמן ומדויק- בכוונה), וצביעה ראשונית נעימה לעין. אם יוחלש הקונטור- יהיה צורך במעט יותר צללים- אותם אתה יכול לעשות בשיטת אביב- עם צבעים חזקים יותר - או, מה שאני עושה- הוא לבחור את כל הקטעים שאני רוצה להצליל- בלסו ( בפוטושופ)- עם שיפט, ואז מכהה את כולם בבת אחת. לפעמים גם ניתן לתת לקטעים גוון- ואז זה לא רק צל רגיל. אתה מוזמן לאתרי לראות דוגמאות

maxbass

New member
וואלה...

הקטע עם הקונטור בהחלט ילקח בחשבון, תודה (ובמובן שההליכה היא לכיוון הקריקטורה) ולא נעים לי להגיד, אבל נכנסתי לאתר שלך ולפי איך שזה נראה הוא היה פרוץ ע"י האקרים איראנים:/

chatenoire

New member
נייס!

הסגנון הרישומי מקסים. אני לא יודעת איך אתה נראה ועד כמה זה נאמן למציאות, אבל זה מסוג האיורים שאני יכולה בקלות לדמיין את האדם האמיתי לפיהם. גם הרישום וגם הצביעה מאוד עדינים ונעימים לעין (ואני בכלל לא בטוחה שכדאי לך ללכת על סגנון צביעה חזק ו"אלים" יותר). לגבי הידיים כבר העירו לך (שילוב ידיים זו אחת התנוחות המרגיזות לציור). עוד כמה פרטים קלים מאוד הם המכנסיים, שאפשר היה לתת להם קצת יותר תלת-מימדיות עם איזה קפל או שניים במקומות אסטרטגיים, והנעל שאנחנו רואים מהצד שהיא אולי קצת שטוחה מדי. הנעל השניה, לעומת זאת, מצוינת. כל הכבוד על ההתגברות הנועזת על בעיית ציור הרגליים האוניברסלית.

maxbass

New member
תודה תודה

הקטע עם המכנסיים היה באמת טיפה בעייתי כי המכנסיים הם "באגיז" (רחבות), ואז אין את הכפלים האופייניים ליד האגן או בבירכיים.. ואני עוד לא נסגרתי איזה כפלים אופייניים יש למכנסיים רחבות, אז פשוט הוספתי כמה רנדומליים. בקשר לנעל, היא באמת כזאת שטוחה: הנעל ובקשר לעבודות שלך... פשוט מעולה, אני מעריץ

CraP BaG

New member
וואיי ממש מגניבבב~!

אבל יש לי שאלה... איך צבעת את זה? ולא בעזרת תוכנה וזה... כאילו ממש איך... שלבים וזה... תודה

maxbass

New member
תודה

בעיקרון, כמו שראיתי בציורים של אביב (לפי איך שהבנתי מהציורים) השתמשתי ב3 גוונים לכל צבע. קודם כל בחרתי צבע בסיס לכל אזור בציור, אח"כ בחרתי לכל צבע כזה, גוון טיפה יותר בהיר וגוון טיפה יותר כהה ואז הבהרתי את אזורי אור, ועם הכהה את החשכתי את אזורי הצל (אם הגוון היה בהיר מדי או קהה מדי, אז פשוט עשיתי מברשת שקופה ב50% או משהו) ובסוף גם הוספתי משהו שהתברר כאפקט נחמד, הלכתי לשכבה של הרישום הוספתי אפקט של הטלת צל, ועשיתי שהוא יהיה מרוח, קליל וקרוב לרישום, וככה זה הוסיף לדעתי יותר חיים לציור... וזהו:)

pillit

New member
אני חושבת

ש" איור קומיקס ממוחשב"- יכול לענות על ההגדרה בצורה לא רעה.

chatenoire

New member
אהלן

*מתגברת על הדחף לצחקק ולהסמיק* כתבתי טיטוריאל על אינק ממוחשב לפני כמה חודשים, ואני מחכה את אותם כמה חודשים בשביל למצוא זמן לכתוב אחד על צביעה ממוחשבת. הראשון נמצא באתר שלי: http://aviv.itsuv.co.il , וברגע שהשני יעלה לשם תהיה הודעה בעמוד הראשי. אם יש דרישה אני אפרסם גם כאן. תודה!

למעלה