ביקור של היום

לולי90

New member
ביקור של היום

אתמול היה לה יום של התקף-כמו תמיד ימי ראשון...היום ראיתי את היד והזדעזתי-נראה ממש לא טוב-הכול מסביב נפוח ואדום...התחלתי לבכות לידה-פשוט לא יכולתי להתאפק ולהחזיק את עצמי...לאן היא תגיע ככה? אני לא יודעת איך אפשר למנוע את הפציעות-היא אומרת שכשהיא בהתקף היא לא מבינה אפילו מה היא עושה...סיכמנו על משהו-אני מקווה שזה יעזור-אמרתי לה כל פעם שיש לה דחף לגעת ביד-ללכת לאחיות ולהגיד להם את זה-והם כבר יעשו מה שצריך-אולי בידוד אולי משהו אחר-אבל להחזיק אותה איך שהוא...מאוד כואב לי לראות את הפצעים ואני גם מפחדת מזיהום...היא תמיד מסתתרת כשהיא עושה את זה לכן לצוות קשה לשמור שלא תעשה את זה...אני במצב נוראי-דרך אגב גם היום הייתי בבית-הרגשתי בבוקר שממש אין לי כוח לקום וללכת לעבודה-מחר אני כבר הולכת -אין ברירה...חשבתי לנסות להגיע בימי ראשון לשמור עליה אבל בעיה שנראה לנו כשאנחנו לידה והיא בהתקף-נהיה לה עוד יותר גרוע.כל פעם שאני בא בימי שני-אני מחכה לראות את היד שלה ואני יודעת שזה נראה יותר גרוע בכל פעם...ממש אין לי כוח גם לכתוב לכן אני מסיימת להיום-לילה טוב לכולם ושמחר יהיה יותר טוב מהיום....

ד קובי

New member
לולי יקרה ... כמה עצוב לקרוא

עצוב לי מאוד לקרוא את זה... אני לא מבין מדוע הצוות המטפל שם לא צופה את זה קודם... מאחל לה המונמון בריאות ולך הרבה כח להתמודד

למעלה