ביקור ראשון

טילי66

New member
ביקור ראשון

במילה אחת "נורא"הוא לא יודע מי אני ואם חזרתי מארצות הברית ועדיין מסתובבת ברחובות ירידה דרסטית במצב יצאתי חולה משם אבל אני יודעת שאין ברירה אחרת עצוב לראות מה שווה הבן-אדם אם זה חיים עדיף לסיים אותם הטיפול מסור מאוד וזה הכל מדבר שטויות שזה מפחיד.טוב שהלכתי עם בני אחרת לא היתי מחזיקה מעמד הרגשתי רגע לפני התמוטטות.זה מה יש ואם זה צריך לנצח.אני כבר מחכה לפגישה אתכם על מנת שנכיר אחד את השני.תודה על כל תשומת הלב.תמי

רגינה9

New member
תמי הצלחת לעבור את הביקור הראשון

היום את יודעת שבעלך מטופל ע"י צוות מסור. וכעת את יכולה להתחיל להרגע ולחשוב קצת על עצמך ומשפחתך. יש לך בנים מסורים ודואגים, תהני מהם. תדאגי לסדר יום שלך, לפעילויות שגורמות לך טוב, למפגש עם חברים. בטוחה שימצאו לך הכוחות, כי פשוט אינה ברירה אחרת. טובה.

תמי יקרה , עברת את טבילת האש

מחבקת אותך חזק כי עברת היום משהו קשה. אני יודעת שאפילו שיודעים לקראת מה הולכים, תמיד זה הרבה יותר קשה כשזה בן זוגך במשך כל כך הרבה שנים. כל הכבוד לבנים שלך , תהיי גאה בהם , תעזרי בהם, תסעי לבקר אותם ואת הנכדים והכי חשוב תמלאי לך את היומיום בדברים משמחים, חברות, קניות, מוזאונים , כל דבר , רק לא לשבת לבד בבית ולהתמלא ברחמים. זה אסור!!! מאחלת לך שיהיו ימים טובים נחת מכל המשפחה ושבעלך ייקלט טוב שם. אל תגיעי לשם עם ציפיות ואז לא תתאכזבי, זה המתכון הבטוח, שיהיה לך לילה רגוע , טובה

תמי אני גאה בך שעמדת בגבורה

במפגש הבלתי אפשרי הזה... עכשיו הזמן להתפנות לדברים משמחים ודברים שעושים לך טוב! שמרי על עצמך, יש נכדים ויש משפחה גדולה שכולם יהנו מחברתך, אז קדימה!!!!

אגסיל

New member
תמי, הנה עברת גם את הביקור הראשון

מצטרפת לכל מה שנאמר כאן. עם כל הקושי, עכשיו תתחילי לדאוג לעצמך , תבקרי את בעלך אך תעזרי בבנייך הנפלאים ותתחילי לצאת קצת ולהשתחרר מהעול היום יומי. חיבוק חזק ולילה טוב לילי

מניח שאת מבינה שהדירדור אינו משוםשהועבר מהבית

זה פשוט מראה שלמזלך והודות לבנים, הספקתם להוציא אותו ברגע האחרון לפני שהחלה אצלו התדרדרות מהירה ביותר. וגם משום שאינך רואה אותו כל הזמן אלא אחרי שבוע, את מרגישה בהבדל הגדול לרעה.אני מציע לך לבקר אותו כשגרא 2-3 פעמים בשבוע. לחני מתאים כל יום, אבל לך עדיף לא כל יום. כל אחד בנוי אחרת ומשפיע גם העבר הרחוק. הכי חשוב שלא תתחילי לפתח רגשות אשמה כי המציאות מוכיחה שזה היה הכרחי. אני אהיה כנראה הראשון שתכירי מהפורום משום שקבענו שאביא אותך למפגש.

למעלה