ביקור מפתיע

אורבוך

New member
ביקור מפתיע

כמורה בבית ספר לחינוך מיוחד באזור השרון,אני רוצה לשתף אתכם במחווה מדהימה שהראל עשה היום,הוא בא להגשים חלום לתלמידה שלנו,היא מעריצה של הראל ויודעת את השירים שלו,ולמרות המוגבלות שלה היא מאד רצתה לפגוש אותו. התלמידה מסיימת השנה את בית ספרינו ובמסגרת תוכנית של הגשמת חלום,הראל הגשים לה את החלום והפתיע את התלמידים היום והגיע לכתה,יש לציין שהביקור היה מפתיע לטובה,היה נעים ורגוע,הראל הגיע עם המון סבלנות עם חיוך רחב על הפנים,התחבק עם הילדים ונתן כבוד ושם את ד. במרכז יישר כוח,שתמשיך לעשות מצוות מהסוג הזה ושתמשיך להיות מקסים כמו שאתה שבת שלום

|נישקה|כפרעלייווו!!!

הוא אישיות מקסימהה=הוא בןןןן אדדםם מקסים=הוא זמרר מקססייםם...הוא הכל הוא מווווווווושלם!!!!הוא החיים שלייי.... זה הראלל סקעעתת....הבנאדם הכי שישש ביקקווםם....כולםם עכשיו רואים דוגמאהה??אין עודדד כמווההווו!! אהובבייי חיימשליי=]

לאו14

New member
אויי איזהה יופי!!../images/Emo141.gif

איזה חמוד!! כל הכבוד לו שהוא בא אליכם!! אני שמחה שנהנתם איתו!! תודה ששיפתפם אותנו!!

וואי הבנאדם פשוט מקסססים =)

אין הוא פשוט מושלם מותק שלנו :) אני שמחה ששיתפתם אותנו וזה כ"כ כיף לדעת שהראל בא ועושה לאנשים טוב על הלב הוא פשוט מחמם להם את הפינה הקטנה שבלב :) כמה כיף לדעת שיש בנאדם כ"כ מדהים שיכול לעשות טוב לכולם =]

I N S T I N C T

New member
כל הכבוד..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

לא בגלל שאני אוהבת את הראל אני אומרת את זה.. אבל לעשות מצווה כזאת ולשמח מישהו אחר ולעשות לו טוב זה הכלל ויש על זה כתבה האתר של E אונליין www.eonline.co.il מקווה שהלינק יהיה טוב :)

../images/Emo15.gifבדיווק קראתי על זה כתבה . [:

איזה חמווווד .
הנה לינק : http://www.eonline.co.il/content.asp?id=33977&sid=75 * קרדיט לפורום הרישמי ל - Orit *

מאעד

New member
כל הכבוד!!!

הראל פשוט בנאדם מדהים!! כל הכבוד לו שהוא עזר להגשים חלום לילדה!!!!=] כל הכבוד הראל!

למעלה