ביקור מולדת טייק 2

ביקור מולדת טייק 2

התכנון הוא לסוע מנתב״ג ישר לשוק הפשפשים (בתקווה שלא ירד גשם). יום שישי בצהריים, איפוא כדאי לאכול?
קראתי את הביקורות על משייה במנדלי ולא הצלחתי להחליט אם כן ארוחת בוקר או לא. אני לא מחובבי המזנון והאוכל כפי יכולתך, מעדיפה פחות אוכל אבל יותר מוקפד. מצד שני, דקה מהבית ומסקרן. אז כן או לא?
הפיצה בבוגרשוב. לא זוכרת מי כתב כאן כמה פעמים עליה. האם מדובר על זאת בפינת פינסקר? ואכן כצעקתה?
אם יש משהו חדש בגזרת בוגרשוב, אלנבי, המרכז הישן, אשמח לשמוע. תודה מראש על העזרה וחתולית, בביקור הקודם אמרת שאם אודיע מראש תקחי אותי לבורקס, אז הנה, הודעתי

salo22

New member
לא צועק

אני מזכיר לא מעט את הפיצה בבוגרשוב, בתור אחד המקומות הטובים לטעמי בתל אביב. השאלה מה הציפיות ורצונות שלך, זו מסעדה איטלקית פשוטה יחסית עם תפריט בנוי טוב, לטעמי הביצוע אכן ברמה טובה, אין לי מושג מהיכן את מגיעה ומה את משיגה בסביבה שבה את חייה, כמובן שזה היה משפיע על ההחלטות שלי (כמו שלרוב לא אגיע למסעדה ערבית או "ישראלית" כשאני בחו"ל).
באותה סביבה לטעמי זו מסעדה מהראויות, אפשר להוסיף את הבית התאילנדי (אלא אם את מתגוררת בבנגקוק), טעימות מאסיביות באיזור שוק הכרמל, 25 מטר של המיט מרקט מקבלת שבחים גבוהים יחסית, צהריים בבסטה.
אני בטוח שהבראנץ של משייה שווה בדיקה לפחות (אם תזמיני מספיק מראש), גם העסקית שם יכולה להיות מעניינת, במיוחד כשגרים קרוב. המחירים אינם כאלו גבוהים, שרמת הסיכון מגיע ממש ל"נפילה" רבתי. כולם מקומות מוקפדים, כך שזה לא "עבודה בעיניים" בכל מקרה.
בשוק הפשפשים ? אולי פונדק דה לוקס עם הקונספט הדי שונה שלהם, אבל גם זו מסעדה די פשוטה ובעיקר זניחה אם נניח את גרה בארה"ב ומתנסה רבות בברביקיו ואוכל דרומי.

passioneta

New member
לטעמי משייה מצדיקה לגמרי ארוחת ערב

הארוחה הטובה ביותר שאכלתי בשנה האחרונה

זה בדיוק מה שאני מחפשת

אוכל פשוט אבל ברמה טובה. וכמו שאתה בוודאי יודע, לא קל למצוא וביחוד בפיצה קל ליפול. אני גרה בקליפורניה ויש כאן הכל אבל תמיד כייף לטעום דברים חדשים. תודה על ההמלצות, עכשיו אני רעבה..
וואיפוא שעכשיו הפיצה היתה פעם לפני שנים קונדיטורית לאון, עם העוגת גבינה פס הכי טובה בעולם. סתם נזכרתי.

החתולית

New member
לבורקס בשוק הכרמל?

בכיף. בכלל סיור בשוק הכרמל יכול להיות נחמד, יש המון מקומות חדשים וטעימים.
&nbsp
באלנבי יש את אדון שיפון, לוס ברנינג טאקוס, אמריקה להמבורגרים, ועוד ועוד.

לוס ברנינג טאקוס נקראים מעניין

מסקרן אותי לטעום את האינטרפרטציה הישראלית לאוכל מקסיקאי.

LaLa5555

New member
הפיצה בבוגרשוב ועוד המלצה

מחזקת את הדעות החיוביות על הפיצה בבוגרשוב-יצא לי לאכול שם כמה וכמה פעמים ותמיד טעים ומוצלח.
מקום חדש שנפתח לפני חודשיים בערך זה בית קפה צרפתי בפינת (שעד היום היתה דיי מקוללת...)הרחובות בוגרשוב וחובבי ציון.המקום נקרא קפה וחברים,יש שם מאפים צרפתים מצויינים,עוגות,אוכל קליל וטעים.,לחמים,גבינות וכו...גם שם ישבתי כמה פעמים ולקחתי הביתה כמה סוגי לחמים ומאפים והכל היה טעים.מחירים-לא זול...אבל שווה לשבת שם.
&nbsp

איזה יופי. באמת קיוויתי שההשתלטות הצרפתית

על האזור תביא לפתיחת בתי קפה ומסעדות. המון תודה.

למעלה