ביקור חודש מרץ.

ביקור חודש מרץ.

חברים וחברות יקרים! השבוע נקראתי בבהילות למשרדו של המנהל ושם נמסר לי כי כבונוס על עבודתי הנאמנה אני יכול לבחור כל קורס מקצועי המעניין אותי, ללמוד אותו, ולקבל משכורת תוך כדי. אצתי רצתי אל המתנ"ס של מצפה יהויעזר (אחרי הכל, שנותנים לך פרס כזה אתה רוצה לנצלו במקום הטוב ביותר...) וחטפתי מהפקידה ההמומה את עלון הקורסים לחודשים אדר-ניסן. לאחר התלבטויות רבות נשארתי עם שתי אופציות: הראשונה : קורס בשם "אומנות הכנת העמבה - מימי אחשוורוש ועד צחי בוקששתר". אופציה זו נראתה לי מפתה בעיקר לאחר שהובטחו לנו הן טעימות אישיות והן מופע של האמן ההודי הנודע סנג'יי שרמה. עצמתי את עיני וחשבתי לעצמי "איך קפת הייתה נהנית פה....." ומיד קפץ במוחי חזיון תעתועים שכלל את קפת החלקה והנאווה בתוך לאפה עם הרבה עמבה. פתחתי את עיני בעונג ועברתי ישר אל האופציה השניה: "נזעי חשמל - הלכה למעשה". תמיד עניינו אותי נזעי חשמל, נשמע כמו תהליך נעים המעביר בגופך זרמים חלשים של עונג רגעי ובר חלוף. שכחתי לציין כי בשנה שעברה בחרתי את הקורס "פול בודי מסאז' כולל פרוסטטה כולל דרושות בביתך או במלון. דיסקרטיות מובטחת" ומאד נהנתי... חשבתי שאך טבעי שאמשיך את מסורת ההתמקצעות בקורסים העוסקים בתענוגות הגוף. עטיתי מבט של אחד שכרגע קיבל פרס מהבוס שלו ופניתי לפקידה (שכבר סיימה להיות המומה וסתם מרחה לק על ציפורני רגליה) בטון סמכותי ואמרתי לה "נזעי חשמל - החבילה המלאה!" (החבילה החלקית כוללת פחות וולטים ואחות בשם לודמילה שעברה התמחות בגולאג בסיביר). לאחר הסדרים בירוקרטיים יצאתי שמח וטוב לב ובידי אישור ההרשמה לקורס שמתחיל שבוע הבא. איך אני כבר מחכה להתחיל אותו... נראה לכם שאין היום ציור? היום משהו קצת מודרני וקצת בנאלי (אם יורשה לי):

ואני נרשמתי

לקורס דיג יבחושים בשלוליות. זה מתקיים בשלולית החורף ע"י נתניה. היכן שאני גר כרגע, יש אי קטן שאם אתה עושה בו ג'וגינג, תקבל מנה מזינה של פרוטאיני-יבחושים הישר לתוך הפה, אבל אני כבר מתכונן לשיבה לארצינו דלת האיים והיבחושים.

קפת

New member
ואני

שתאשפזתי מרצון בבית אבות, במחלקה לתשושי נפש. מרצון. האוכל לא משהו, אבל המיטות נוחות לאללה. ביקורי תנחומים יתקבלו לאחר מבדקים.

בית עבוט

אני מקווה שרצועות הריסון נוחות ג"כ. אם עדייו תהיי מאושפזת בפסח, אשמח לקפוץ לביקור. האוכל לא יהווה בעיה אחרי שנים של אוכל בי"ח. פסיכיאטרי.

קפת

New member
בית עבות

אפרופו האוכל בבתי חולים. תגידי לי, ד"רנונסאנס, איך זה שבבתי חולים יש את האוכל הכי ירוד, עתיר כימיקלים, נטול ערכים תזונתיים ומשמין שיש? אגב, אני רואה בך אשם עיקרי בעניין הזה. רצועות הריסון בסדר. אחרי שנים של חיים בכותונת כפייה מרצון, אני מוצאת שהירתמות למיטה בלילות היא פיקניק. תחביב. אתה מומזן לביקור בפסח. תביא אפיקומן.

למעלה