ביקור ברשת DOMO.....

Master Stav

New member
ביקור ברשת DOMO.....

כן הוזמנו כבלוגרים ומנהלי פורומים בתפוז ..... כן קיבלנו שי כן אכלנו לא לא אמרו לנו מה לכתוב כן היה משעשע .... הרשומה ....אינה רשומה פירסומית אלא ביקורת והתרשמות אישית שלי .....

kdr

New member
תענוג של ביקורת

ובעיקר באופן המכבד את הפורום. יופי של תמונות. חלק מהציוד נראה כמו מכשירים של השב"כ :)

מאקי

New member
יא.. איך פיספסתי את כולכםםם...

הייתי צריכה להיות ולהשוויץ עם המוצרים שלי שנמכרים שם.. אבל זה יצא על ערב הורי משצ"ים של הצעיר... שזה משהו שאיננו בר החמצה.. מחכה לפעם הבאה.. בשישי אני כן אגיע להרצליה להדגמת בקר שלהם.. אוףףף כמה חבל..

סמד13

New member
ניראה שעשיתם חיים שם בהרצליה

ואייך המחירים שם ???????? סמדי

Master Stav

New member
בין גבוהים לגבוהים מאד

אם כי מאתי 2 מבצעים מעניינים על סכינים שאני מתכוון לבדוק שוב

DOMO - חנות מדהימה, לא לכולם

כן
גם אני הוזמנתי למפגש ב- DOMO. המקום זכור לי מהיסטריית הפרוגרסיב. הם היו הראשונים שהביאו את המכשיר לארץ וכולם עמדו אצלם בתור לקנות אותו. אח"כ הסתבר שאפשר לקנות בדיוק את אותו המכשיר בסופר, בחצי המחיר. זאת היתה גם ההרגשה שלי אתמול. כשנכנסים למקום - העיצוב גורם לך לרצות ה-כ-ל. הצבעים, הסידור של החנות עצמה, המבחר, הגדג'טים... הכל קורץ לך וקורא "קנה אותי". אבל... כשמסתכלים על המחיר, חוטפים שוק לא קטן. אני, למשל, התלהבתי מפותחן בקבוקים מדליק, בעיצוב מדהים. חשבתי שזו יכולה להיות מתנת יום-הולדת מעולה לאבא שלי, חובב היינות. בירור קצר העלה שמחירו הוא למעלה מ- 500 ש"ח
מה זה אומר? שלמרות הרצון והחשק, הפותחן הזה, כמו 95% מהדברים בחנות, יישארו שם, בגלל המחיר. אז נכון, החבר'ה בחנות מקצוענים, מקסימים ומאוד ידידותיים, האוכל היה טעים והוגש מאוד אסתטי, החֶברָה של צוות תפוז, הבלוגרים ומנהלי הפורומים היתה מענגת (נעמה, היית מאוד חסרה!), למדתי כמה טיפים נחמדים (למרות שקשה לי לראות את עצמי מטגנת בקרוב, אבל אפסנתי את הטיפ בירכתי המוח, לשעת חירום) טעמתי מאכלים מדליקים, שאין ספק שאכין בקרוב בבית...אבל כנראה שזה לא מספיק למאותגרת כלכלית שכמוני, שיודעת שאפשר להשיג את מרבית הדברים שיש שם בחנות (ושמאוד רוצים להיות אצלי במטבח) במחיר נמוך הרבה יותר, במקומות אחרים. מה שכן, אם אני אצטרך לקנות מתנה למישהו ליום הולדת, מישהו שכלי מטבח, גדג'טים וכד' זה ה"קיק" שלו, אני כן רואה את עצמי מקציבה לעצמי סכום והולכת לקנות שם, בשביל השם, בגלל אפשרויות הבחירה ובגלל השירות. תודה למיטל ולבצלאל החמודים, שדאגו לנו כל הזמן וגם בסוף הקפיצו אותי לרכבת ותודה לצוות DOMO על ההשקעה.

ayeletba

New member
../images/Emo6.gif נראה שכולם היו. הוזמנתי ולא יכולתי להגיע

האיש חגג יום הולדת באותו יום. היינו בקאסה דה ברזיל - זללנו בשר. הבשר לא היה משו..
. החברה כן! לגבי דומו - אני יכולה לגווווור בחנות כזו.

למעלה