ביקור בספארי

• פותח הנושא FDA
  • פורסם בתאריך

FDA

New member
ביקור בספארי

בעוד שבוע אני מתכנן להגיע לספארי ,עם כמה ילדים ,יש ראיונות איך להעביר את השעות הכי טוב יש משהו שכדאי לראות ולא לפספס ? חוץ מזה שאני רואה שלילדים אותו מחיר כמו להורים?

עם כמה ילדים?

מתי אתם מתכניים להגיע? בשבת? ביום חול? ילדים שלך? או קבוצה מבית ספר? תן לי כיוון ואני אגיד לך בדיוק איך לתכנן את הביקור

FDA

New member
אז ככה

אני מתכנן על טיול בשבוע הבא אחרי יום שני באחד הימים {לא שישי שבת} ,מדובר על שלושה ילדים של חבר ,אם אופציות שהחבר יצטרף בהמשך עם עוד 3 ילדים יותר קטנים {הגדולים בסביבות גיל 9-12 הקטנים 4-8} {ואולי עוד מבוגר וילד} אני אוהב חיות מאד,{יש לי קצת ידע על טורפים,{חתוליים כלביים} } דרך אגב אמרת שיש עצלן והוא באיזור הקופים נכון? לא הייתי רוצה לפספסו {או כל חיה מיוחדת אחרת} ויש חיה שאמרת שצריכה להגיע שנבוב אולי? ואיפה היא נמצאת? תודה

אתם באים בבוקר?

קופת הספארי פתוח עכשיו עד 14:30 ואפשר להישאר עד 16:30! אמור להגיע דב נמלים ענק בעוד כמה שבועות.

FDA

New member
נבוא בבוקר

אני השתדל כמה שיותר מוקדם להגיע זה יצא להיות בערך 5 שעות ואולי קצת יותר

אם אתם באים בבוקר אז אין בעיה בכלל

יהיה לכם מספיק זמן לראות כמעט הכל מומלץ לעקוב אחרי שעות האכלה של בעלי חיים על ידי המטפלים. 11:00 סיבוב קופים קטנים. אפשר לרדוף אחרי המטפלים שזורקים אוכל לקופים הקטנים מצד הקהל. 11:00 האכלת דובים 12:00 האכלת קופי אדם (מגג תאי השינה) 12:30 האכלת עטלפי פירות 14:00 האכלת שקנאים ופינגווינים שטח האריות נפתח בשעה 10:00 מומלץ להגיע אליו כמה שיותר מוקדם בבוקר כשהאריות עוד לא ממש מנומנמים. מה עוד לא לפספס? העצלן- מול קופי הטמרין - מתוקים ולא לפספס גם אותם. שני פילונים מתוקים ושובבים בחצר הפילים האסיאניים. גם בחצר הפילים האםריקניים ישנם שני פילונים קטנים. - לא שאפשר לפספס פיל... גיריות דבש חצר הנמרים החדשה - למצוא את שני הנמרים ושתי ופלי בחצר הגדולה והמקסימה שלהם - לא פשוט בכלל! ולהיכנס ל"מערה" למצוא שם מטבעון מדבר ונבו יריחו. תצוגות התוכים החדשות באזור התוכים! ואת הקלאו הבכיר שלידן. קל לפספס את כל אזור התוכים. רובו מיושן ולא נעים להביט עליו, אבל הוא כבר בתהליך של שדרוג לקראת תצוגות חדישות ויפות. יש כבר 3 והשאר ירקמו עור וגידים בקרוב. מה עוד? עוד הרבה! בילוי נעים!

FDA

New member
תודה רבה

רק דבר אחד לא הבנתי,מזה המערה ומטבעון מדבר ונבו יריחו,נחשים?

למעלה