ביקור בברצלונה

hassonye

New member
ביקור בברצלונה

חברים יקרים אני נוסע השבוע לברצלונה אשמח לקבל טיפים אדות ביקורים ויצירת קשר עם יהודים או מוסדות יהודים, כמו כן אשמח לשמוע אם יש אפשרות לבקר בבית כנסת פעיל ביום שבת כל הצעה או טיפ יתקבל בברכה רבה

ש ח ר ש

New member
ביקרתי בבית כנסת בברצלונה בשמחת

תורה התקבלתי מאוד יפה לגבי שבת לא ידוע לי אבל מן הסתם יש כי היו המון מתפללים כשהייתי תהנה ברצלונה עיר מדהימה ויפה רק תזהר מכייסים הם מומחים בזה לי כייסו את כרטיס האשראי

בית חב"ד

סי טבאס א ייר א- ברצלונה, דמנדה פור בית חב"ד, איוס טב'אן איודאר מונצ'ו אי פואדס פפאסאר מוי ארמוזה שבת קון איוס.

may55

New member
בית חב"ד ברצלונה

Rabbi David Libersohn Centro de Estudios Judaicos Jabad Lubavitch Barcelona Address: Joan Gamper 27, Bajos Tel: 34 93 410 06 85 ZipCode: 08014

may55

New member
ברוך הבא עוד על בית כנסת בברצלונה

ברוך הבא שמחה לראותך פה לא ביקרתי בברצלונה הנה קישור הנס של בית הכנסת העתיק בברצלונה והיכנס אל הקישור של "עמותת קהל" בילוי נעים בברצלונה וחזור אלינו עם סיפורים ותמונות

ברצלונה... לא לפספס את המיזרקה

המנגנת בצבעים, ומשחקי מים. פועלת בשעות הערב . שמור היטב על הדרכון והכסף , יש שם תופעה של כייסים מומחים, והם נמצאים בכל מקום, ימח שמם, בשדרות רמבלנד, בתחבורה הציבורית ואיפה לא. חוץ מזה ברצלונה אחת הערים היפות בעולם.מברצלונה אפשר לנסוע למונסרט שם ישנו מנזר. המנזר ממוקם על הר גבוהה שנבנה על ידי נזירים. וגם מקהלת ילדים ששרה בשעות קבועות נסיעה טובה

אני יכולה להוסיף שכדאי לקחת כרטיס

יומי או לכמה ימים לאוטובוס התיירים שעובר דרך כל האתרים התיירותיים בברצלונה. אםשר לעלות ולרדת מהאוטובוס בכל אתר תיירותי - ותכיפות האוטובוס גדולה. מאוד מאוד כדאי כי התנועה בעיר מאוד לחוצה ובאמצעות האוטובוס אפשר לראות את כל האתרים היפים בעיר. לא לפספס את םארק גואל של גאודי וכן את כל הבתים המקסימים שתוכננו ע"י גאודי. בערב לטייל בשדרות הרמבלס הנהדרת מקצה לקצה, כדאי להזמין מלון ליד שדרת הרמבלס אולי קצת יקר יותר אבל שווה להיות קרוב למרכז.

למעלה