ביקור אופיני

ביקור אופיני

כל הכבוד לך ביתי אכן ביקור בבית פרסי זה כך להבדיל ביקור בבית תימני יגישו לך אבטיח כי יש בו א אוכל ב מים ג פיצוחים חחחחחחחחח

,תאהרוף

לכל הגולשים הפרסים כל הכבוד על תגובות המענינות שלכם נהנתי חבל שאני ממהרת לעבודה עם ירצה השם אחזור מעבודה ו התבונן והגיב תודה לכולם

JUN JUN

New member
למה אתה לא משתתף במשחק ליום העצמאות?

כל אחד רושם 5 דברים מעניינים על עצמו..תקרא למטה ותגיב

פרויז1

New member
הבנתי שלאור ההיענות החיובית של הקהל

ולפי דרישת הקהל, את פותחת אשכול חדש, לא כך? מי היה אמש בגאלרי פאלאס?

JUN JUN

New member
איזה אשכול אני אמורה לפתוח

תזכיר לי מה יש בגאלרי פאלאס הזה שאתה כל הזמן מדבר עליו

פרויז1

New member
תשובות :

1. תמשיכי את מסורת ה- 5 דברים שלא ידעתם על... זה מאפשר להכיר אחד ת'שני יותר טוב. 2. גאלרי פאלאס זה אולמי שמחות בתל אביב מול בי"ח וולפסון שבחולון. שם עורכים ארועי תרבות פרסיים שכוללים שירים פרסיים ע"י להקה פרסית - כניסה 60 - 65 ש"ח , אפשר גם להזמין משקאות קלים/חריפים , ארוחות פרסיות. חברה של פרסים ורחבת ריקודים פעילה. בד"כ בערבי חמישי ובמוצ"ש. יש גם אולמות אחרים - הכל כלול - 120 . כולם שווים

JUN JUN

New member
קודם

נחתן את נייה אחר כך נברר במה אתה עובד (מהנדס, בודק מים או רקדן סלאוו) אחר כך נפתח שירשור חדש לחג הבא שנכיר את כולם. בינתיים יום עצמאות עוד לא הגיע אז אנחנו עדיין בשירשור משחק יום העצמאות 5 דברים שלא ידעתם על... מי שבא ברוך הבא גאלרי פאלאס- לא בשבילי אבל אולי סבא רחמים ודליה חנום ירצו לבוא..תשאל אותם אבא שלי חולה מוסיקה פרסית, כל היום הלפטופ שלו מנגן. כשאמר לך שאין לו זמן לגלוש באינטרנט, זה כי הוא עוד לא הבין שיש עוד שימושים למחשב חוץ מלנגן את השירים ששלחת לו בתחילת דרכו כשקנה את המחשב.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תהיי אופטימית.
סבא רחמים עוד יגלה שלמחשב יש עוד שימושים לתועלתו !!!
אז תוסיפו לו קישור במועדפים לרדיס אין. בוינה ! בזה הרגע קיבלתי מגש מלא בפטריות, קישואים וגמבות, שלאחר שימון והמלחה, נאפו בתנור. איזה טעייייים
כדאי שתנסו. בינתיים בואי לאכול! שירינכ
אַיֵיכּי
שאלות : לשכת הרמטכ"לית (אשה פולניה היא רמטכ"לית). דרך : מנהל הלשכה (אני) . אני כבר דיברתי עם רחלמו ועם דליה חנום לגבי נייה . אנחנו נקים פרלמנט של זקני פורום. יהיו בה סבא רחמים, האג'י מולה, רחלמו, מלכה411, דליה חנום, ואני. קיבלתי עוד צלחת..
יאמי יאמי

פרויז1

New member
תודה רבה על מה?

על הלינק? על האוכל שאשתי הכינה לי? אבל את לא היית פה לאכול גם כן. על זה שאת בפרלמנט זקני הפורום? על זה שדיברתי אתך בקשר לנייה חנום?
מה דעתך על ה"שבת שלום" בלועזית ? דליה חנום ! תודה רבה שאת פה בפורום! גם את נהדרת !!!
שבת שלום

למעלה