ביקורת...

ביקורת...

סביר מאוד להניח שזה לא ימצא חן בעינכם, אבל בכל זאת אני רוצה להביע את דעתי... נינט, שי גבסו, וכל שאר ה"חבר'ה" הם אחלה, אנשים מוכשרים ואני באמת מאחלת להם כל טוב. אבל די, חלאס!!! מה זאת ההערצה העיוורת הזאת?! כוכב נולד זאת תוכנית שלקחה את כל השטחיות בעולם המוזיקה וזרקה אותה על הפריים-טיים. כבר שכחנו שלשירים אמורה להיות משמעות?! ולא צריך לאהוב אותם דווקא כי שי גבסו חמוד, או כי לנינט יש קול יפה? נכון זה מוסיף, אבל יש איזה פולחן מאוד לא ברור לי סביב התוכנית הזאת. הרי השירים האלו? הם היו קיימים עוד קודם, ולא אהבו אותם, היהודים? הלהקה הזאת קיימת כבר כמה שנים טובות, והשיר שנינט שרה? (אני לא טובה בשמות של שירים) הוא לא השיר הכי טוב שלהם. מה? מה קרה פה פתאום?! למה הפכו מוזיקה ישראלית טובה לפופ מסריח שמה שחשוב בו זה החיצוניות?! אתם חושבים שאתם באמת מכירים את נינט או כל אחד אחר שהיה שם? למה אתם אוהבים אותם כי הם יודעים לשיר? תעשו לי טובה, תתבגרו!

אוקיי..

אולי קתצ הגזמתי בהודעה שלי, אבל יש למישהו תגובה רצינית? מישהו מוכן להסביר לי את הטירוף סביב כוכב נולד? במקום להגיד לי לעוף מפה...

תראי אין לך מה להיתעצבן מהתגובות

של האנשים בפורום אבל תביני... שמישהו מעריץ תמורדים או כל אומן אחר יש בעיות תעריצי ותאהבי את מי שאת רוצה...אנחנו פורום כוכב נולד מתים על כל הכוכבים...אין לי מה לרשום לך קללות ועוד דיבורים לא יפים...אבל מאמי הם ההפך הם לא הפכו את המוזיקה לפופ מסריח ואפילו ממש לא...אני היו יותר מחצי מהשירים שלא הכרתי ביכלל עד שכוכב נולד שרו את אותם שירים...מאמי עם את רוצה לדעת למה אנחנו חולים לכוכב נולד על התחת לכי לאחת ההופעות ותביני למה!!!

y a ® d e n a

New member
יוו את כל כך צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

את באמת צודקת
באמת אנשים מעריצים לפי היופי, וזה כולה אנשים רגילים ששרים יפה... אני לא יודעת למה אתם כל כך משתגעים מי זה
ובקשר ליהודים- את כל כך צודקת
מי אמר לך- זה לא שיר הכי יפה שלהם, ואנשים מתלהבים כי נינט שרה אותו... ((ואם אני לא טועה היא גם שינתה את השם או שינו לה אותו ל-"קח אותי")) מה גם שבקושי הכירו את היהודים ובגלל נינט ((לא בגלל מבחינה רעה... אולי משתי הבחינות)) מכירים אותם! והיהודים לא נראה לי מרוצים מזה...
קיצר, יש רק אחד שמגיע לו את כל הערצה וזה
מורן גמליאל
ואני אגיד לכם גם למה
מורן שר שירים שהוא עצמו כתב
והוא גם אחד היחידים שבלי התוכנית היה גם מתפרסם בתור זמר
קחו למשל את השיר "דמיונית" שיר מהמם
ואני בטוחה שהוא היה מתפרסם גם לי התוכנית
קיצר, במקום לתקוף אותה תקראו שוב את ההודעה שלה, ותחשבו אם היא צודקת או לא..! ואני בטוחה שתבינו שהיא צודקת

REBELDE 16

New member
את לא צודקת בכלל..מה קשור..

אנשים מעריצים לפי היופי....אני ממש לא כזאת.. שאני רואה משהו מוכשר..אני מתחילה להעריץ אותו.. בגלל שנינט היא יפיפיה התחלתי להעריץ אותה? זה ממש לא נכון! התחלתי להעריץ אותה בכל הקול, העוצמה, הפנימיות שלה והאישיות מבינה? ...כי כל אחד חושב אחרת טוב? ואני לא כועסת או משהו , שזה לא ישמע כאילו אני כועסת כי ממש לא.. אני רק אומרת שכל אחד יש לו דרך אחרת להעריץ...אבלל נכון יש כאלה מעריצים את גבסו בין השאר בגלל היופי שלו... אבל אצלי זה ממש לא הולך ככה....

y a ® d e n a

New member
אני לא יודעת אם התכוונת לשרשר את זה

אליי או אליה... יש אנשים שלא יודעים לשרשר אז אני אתייחס לזה כאילו הגבת אליי...
בכל מקרה, אני לא יודעת מה את, אבל הרבה מאוד ככה
ומאיפה את יודעת שנינט בן אדם טוב
את מכירה אותה אישית
גם אם פגשת אותה, את לא יכולה לדעת
כי בתאכלס אומרים לה איך להתנהג ואי אפשר לדעת איך בנאדם בטלויזיה הוא..

REBELDE 16

New member
התכוונתי אלייך...כנסי..!

ככה יש בדברים שאת אומרת צדק..נכון.. אני בטוחה שאומרים לה איך להתנהג.. אבל..איך שאני רואה אותה..ואת היחס שלה לקהל..למעריצים שלה..שכל כך אוהבים אותה.. לא אני לא מכירה אותה אישית...אבל היא ממש אמיתית... בתוכנית איך שעשו לה שיחות אישיות, איך שהיא דיברה.... ראית את הקטע שהיא היתה במרכז קניות בקרית גת? איזה חמודה היא..איך היא נותנת את עצמה. ותאמת אני מה זה מכירה מלא מפורסמים שאם הם ילכו ברחוב..ואת תבואי אליהם..הם לא יסתכלו עלייך..מבינה? ואני מכירה אנשים שראו אותה ככה פתאום...והיא פשוט מקסימה..היא מתייחסת, מקשיבה.וכו...

y a ® d e n a

New member
אבל עדיין...

גם חלזה אמרו לה איך להתנהג חלילה, אולי היא כן נחמדה, אבל גם את זה אי אפשר לדעת... גם בקרית גת...

star of love

New member
לדעתי בתכל'ס..

היא ממש צודקת... אנשים עושים מזה רעש...
נידבקים לשירים שאם היו מבקשים מהם לשמוע אותם לפני הם ישר היו שוללים.. תחשבו על זה...
וכעיקרון...(
עכשיו אני לצד השני...) כמו באמת שאנשים נידבקים למורדים אז נידבקים גם לזה
ואני חייבת לציין שאני שונאת מורדים מושבעת וגם טלנובלות...

תראי מאיך שראיתי אותם על במה

הם כולם סבבה... מעריצים בגלל יופי? לא קשור בכלל... אני אוהבת אותם כי הם שרים יפים,הם מתנהגים הכי אחלה שאפשר עם המעריצים, ואין סיבה 1 שבעולם שלא נעריץ אותם...אני לא אקרע ורידים בישבילם...אבל הם באמת אנשים ששווים השקעה!!! הם אחלה...חבל שאת לא מבינה את זה... נינט יפה הכל טוב ויפה...אבל נינט אי אפשר שלא לאהוב אותה...יש לה נשמה...איך היא ניגשת לכולם...ממש לא בסנוביות...סנובית לנינט? ממש לא...היא מדהימה באיך שהיא מתייחסת...וכך לדעתי גם שאר הכוכבים... חבל שאת לא חושבת כמוני לפחות... אני חושבת שאני מעריצה לא בגלל היופי שלהם...אנימעריצה ביגלל הכישרון של כולם וגם כי הם פשוט נחמדים לכולם...

תודה על התגובות

אבל הבנתם אותי קצת לא נכון. אני מאוד מעריכה את נינט, לדעתי יש לה קול מדהים, וגם פנימיות-היא חס וחלילה לא סנובית או משהו. אבל ההערצה הזאת! היא מוגזמת...

כמה דברים...../images/Emo95.gif

תתפלאי אבל את רוב השירים שהיו בתוכנית אני גם אהבתי קודם לכן. היו ביצועים שהרסו את המקור והיו כאלה ששיפרו אותו. בקשר לפופ המסריח.. אני לא ראיתי אותו ולא הרחתי אותו.. ובקשר לזה שאנחנו אוהבים אותם כי הם יודעים לשיר.. ברור שכן , גם אותם וגם כל זמר אחר. הרי גם אף אחד מהזמרים לא היה מתפרנס אם לא היו אוהבים אותו בגלל איך שהוא שר. ובתכלס יש כאלה ששומעים אותם רק בגלל החיצוניות..אז שיבושם להם..

zvozda4ka

New member
טטוב.

יש לי כמה דברים להגיב על זה... א-אני הכרתי את רוב השירים עוד הרבה לפני כוכב נולד. ב-אני מעריצה של גבסו.לא בגלל שהוא יפה(טוב,גם בגלל זה...
)בגלל הקול המדהים בטירוף שלו. ג-נינט....היא פשוט מלכה...יש לה קול נורא עוצמתי ויפה.היא כמו כזה דוגמא לזה שאפשר להגשים חלום.שגם אחת מקרית גת יכולה להפוך תוך חצי שנה לכוכבת. ה-הביצועים של השירים יפים.רובם.ואי אפשר להגיד שלא. ו-כולם הכירו את הלהקות\זמרים שמתוכם שרו את השירים. אבל לא חייבים להעריץ אותם. גם אני לא מעריצה של ה'יהודים'...אבל...יש כמה שירים שאני אוהבת שלהם. ז-וכמו שכולם בערך אמרו...את המורדים מותר להעריץ (וגם אני לא רואה המורדים...) אז את כוכב נולד אסור? אני יודעת שאין מה להשוות כי כוכב נולד כופל את המורדים, אבל אם כבר מדברים, כוכב נולד הרבה על רמה. המורדים לא. סליחה אם אמרתי משבהו שהעליב.

vale la pena

New member
אוקיי...

אני מבינה מה את אומרת. מצד אחד- באמת מה ההתלהבות הגדולה? נינט אומנם מ ד ה י מ ה, שירי מותק וגבסו סקסי בטירוף, אבל בעצם כל מה שהם עשו, זה לשיר שירים שהם לא שלהם. נכון שיש להם, לשלושתם, קול מדהים, אבל... לעוד אלפי אנשים יש קול מדהים... אני בעצמי שרה מכיתה ג' ויש לי קול...(בשיא הצניעות...
) אז אם היו מבקשים ממני לשמוע שיר של היהודים לפני נינט הייתי מסרבת בכל תוקף. אז פה את צודקת. אבל מצד שני... תחשבי מה זה עשה בארץ. קודם כל, אנשים שקודם לא היה להם שום קשר למוזיקה ישראלית, וכל מה שעניין אותם זה MTV, פתאום שולטים במילים של עשרות שירים ישראלים שלא היה שום סיכוי שהם יגיעו אליהם בלי התוכנית. אז את הפופ המסריח, ואני מצטטת את "טיטול לא נקי", לא שמעתי וגם לא הרחתי, מה שראיתי זה את העם חוזר ונקשר למוזיקה הישראלית. ובזה, מותק אין שום דבר רע. הדבר השני שיש לי להגיד להגנת המעריצים (אני מרגישה כמו סנגורית...
), זה שתסתכלי על זה ככה: קחי לך זמרים ישראלים ממוצעים שהיו מפורסמים בארץ לפני התוכנית, ואני לא מדברת על זמרים גדולים כמו ריטה, אני מדברת על זמרים כמו דנה ברגר למשל. (שאין לי שום בעיה איתה, להפך, אני מאוד אוהבת אותה, יש לי 2 אלבומים שלה...), אבל בואי נודה שתינו באמת: מבחינת קול, גם נינט, גם שירי, וגם כל אחת מהבנות שהיו בתוכנית עולות עליה בהרבה!!! (בכוונה לא כתבתי בנים כי אני חושבת שאין מקום להשוואה בין בנים לבנות בשירה). אז התוכנית הזו היא הזדמנות לאנשים שלא שיחק להם המזל, והם מוכשרים, והם יודעים את זה, זו ההזדמנות שלהם שכולנו נדע את זה! ועכשיו אני מגינה קצת על הבנות השטוחות של הארץ... גם אם ילדות בנות 14 אוהבות את שי גבסו כי הוא סקסי בטירוף, ותאמיני לי שבמציאות הוא פי 10 על הטלוויזיה, אז מה?! אז הן ילדות בנות 14 ומותר להן!!! ואת צודקת בזה שאנחנו לא יודעים איך נינט באמת, ואף אחד מאיתנו לא מכיר אותה, (אלא אם יש דברים שאני לא יודעת...), אבל היא מקרינה כשהיא בציבור כל כך הרבה חום ואהבה למעריצים שלה, היא כל כך נחמדה, ולא רק היא, כולם ממש נחמדים (חוץ מגבסו, שיסלחו לי המעריצים, אבל הוא היה קצת סנוב בהופעה...
) וגם אם במציאות הם לא כאלה, אז... מה שאת לא יודעת לא יהרוג אותך...
זהו... זה היה ארוך, תסלחו לי, היה לי הרבה מה להגיד, וזה לא קורה הרבה אז ניצלתי את זה...

תראי אני אוהבת אותם כי הם פשוט

לא יודעת השפיעו עליי בסיגנון השירה שלהם...כולם...!!! וגם כי הם ממש אחלה עם מעריצים ויש להם כישרון לא נורמלי-לכולם,ונכון גם אני כאחת שאוהבת את שי חושבת שהוא סנוב בהופעה...אבל חפיף...הוא שר יפה? כיף לי לשמוע אותו? זהו!!! אני מעריצה של כוכב נולד... ושמתי לב שאת vale la pena...זה לא שיר של המורדים? אני בטוחה שיש אומנים שגם את מעריצה...ועם את מעריצה של המורדים שד"א גם אני אוהבת אותם אז אני בטוחה שמתי שהם היו בארץ לא ישבת בשקט...לא? אבל מזה משנה למה אנחנו מעריצים? פשוט-ככה!!!

vale la pena

New member
לא הבנת אותי נכון...../images/Emo9.gif

אני גם מעריצה של כוכב נולד!!!!!! מאוד מאוד!!!!! והייתי בהופעה, ונהנתי, ואני לא יכולה לדבר עד היום מרוב שצרחתי! ואם היית מסתכלת אז היית רואה שהיו בתגובה שלי הרבה יותר טיעונים בעד ההערצה... אבל אני רק אומרת שלא צריך ישר לקטול אותה על מה שהיא אמרה, כי זכותה לחשוב ככה, ואפילו יש משהו במה שהיא אומרת. אבל אני בלי ספק מכורה לכוכב נולד!!! (נכון ששי מבאס כשהוא סנוב ככה?
) עכשיו בקשר לשם שלי, זה נכון שvale la pena זה שיר של המורדים, אבל לא קוראים לי ככה בגלל זה... הפירוש של המילים זה "יש טעם". בגלל זה קוראים לי ככה... ודרכ אגב, מי שהיה בהופעה השנייה בירושלים- הילדה המטורפת שעלתה על הבמה וחיבקה את נינט והשומר העיף אותה... זאת חברה שלי!!!!! וגם הילדה השניה שעלתה אבל לא הגיעה אל נינט... היא חברה שלי, ואפילו עזרתי לה לעלות לבמה!!! אבל אני לא מתלהבת מזה...*מחניקה צרחת התלהבות...*

shanyz

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ב-100%!!!

הוצאת לי את המילים מהפה..

למעלה