ביקורת

Gg2015

New member
ביקורת

היי לכולם,
בניתי באמצעות WIX אתר בנושא צילום וחיברתי אליו דומיין.
אשמח לביקורת לגבי נוחות הגלישה - האם העיון בתמונות ובטקסט נוח? (אני מתכוונת להמשיך ולהוסיף תמונות לכל גלריה) או אולי הייתי צריכה להציג בדרך של בלוג?
כיצד ניתן לקדם אותו?

האתר: www.galgross.com

תודה

yoni141

New member
תשובות

ראשית התמונות מדהימות - בעיקר אהבתי את התמונות של הטבע - יופי של צילומים.

אני חושב שנוחות הגלישה סבירה בהחלט, וחשוב בהחלט להוסיף עוד ועוד תמונות כדי שהאתר יהיה בעל נפח יותר גדול ויותר מעניין.

יש קצת תחושה, במהלך הגלישה, של חוסר מקצועיות מסויים (לא גדול במיוחד) בבניית האתר וזה טבעי - כי זאת לא העבודה שלך.
למשל אם אני גולל למטה את העמוד הראשון התפריט למעלה נעלם ... היית אמורה למנוע גלילה למטה של העמוד הראשון.
או למשל יש שוני משמעותי בין מבנה העמודים (כל עמוד בנוי בצורה שונה) - לי זה יוצר קצת הרגשת בלאגן ...
בעמוד contact הטופס עולה על התמונה - את צריכה לסדר את העמוד קצת יותר . (זה לא בעיה לגרור ולתקן...)

אבל סה"כ אתר נחמד ותמונות מעולות.

לגבי קידום - הסיפור מורכב ...
א. השאלה במה את רוצה להתקדם ?
ב. למיטב ידיעתי WIX לא מצטיינת כפלטפורמה כ"כ טובה לקידום ...

Gg2015

New member
קידום

תודה רבה על ההתייחסות וההערות :)
בניתי את האתר באמצעות WIX משום שאין לי כלל ידע טכני בבניית אתרים. אני לומדת תוך כדי תנועה ולכן חשוב לי לקבל משוב מאנשים שגולשים בו.
אנסה לשפר את ההערות שהעלית.
לגבי הקידום - יש לי ואוצ'ר עם סכום התחלתי שקיבלתי עבור AdWords.
כשמחפשים את שמי בגוגל (באנגלית) מגיעים לאתרי צילום או כתבות על תמונות שהשתתפו בתחרויות. הייתי רוצה שהאתר יופיע לפחות בעמוד השני של תוצאות החיפוש ובנוסף, להשיג יותר כניסות לעמוד ה-PRINTS.

לאדוורדס יש הדרכה טובה אם משקיעים בלימוד.

אין קשר בין הפלטפורמה wix לממומן.
יש קשר לאופטימיזציה של אדוורדס.
אפשר גם לקבל מהם עזרה טלפונית אחרי שמתחילים.

תמונות מעלפות

האתר בסדר
קצת מבלבל שבדף הבית שמגוללים התפריט עולה למעלה אבל התמונה נשארת סטטית ואין תוכן בהמשך.

כמו שכבר אמרו לך המערכת לא משהו בכל הקשור לקידום אורגני בגוגל יש על זה לא מעט דיונים ואי הסכמות.
אך יש מערכות טובות יותר לקידום.
קידום אתרים ממומן אתה בהחלט יכול לעשות וזה בהחלט יכול לעזור לך
השאלה מה אתה רוצה שיקרה
ישכרו את שירותך?
יקנו תמונות?
קמפיין טוב וממוקד יכול לעשות פלאים רק שתדע שסביר להניח שהשובר שקיבלת יספיק ליום יומיים.

Gg2015

New member
תודה

תודה עמית.
אבדוק איך אני יכולה לבטל את אפשרות הגלילה בדף הבית. לא הכנסתי בעמוד הראשון תוכן נוסף כדי שלא ייראה עמוס מידי ויאפשר התמקדות בתמונה.
יש לי כמה תמונות שהשתתפו בתחרויות וקודמו על ידי מארגני התחרות/ תערוכה. בעקבות הקידום הזה, פנו אלי אנשים וביקשו לדעת אם ניתן לקנות הדפסות. הקמתי את האתר כדי שאוכל להציג בו פורטפוליו מסודר עם מידע באנגלית על כל תמונה. בסופו של דבר אני מעוניינת שיקנו את תמונות.

למעלה