ביקורת!!!

nini777

New member
ביקורת!!!

היי, הנה כמה דברים שממש מעצבנים אותי כל פעם מחדש, וכשראיתי את הגיליון של היום לא יכולתי לשתוק יותר!
צביקה פיק?! אתם עושים צחוק? איזה עיתון אתם חושבים שאתם- נוער או מבוגרים?
אי אפשר לזהות את הבנאדם בפוסטרים שלכם, וזו ממש לא המטרה!
למה הפרסים של התשבץ הם סרטים משנות ה-80? עדיף לא לקבל פרס בכלל!
ולמה אין חידות היגיון או משהו אחר חוץ מסודוקו ותשבץ?
אתם רושמים במדור שםפה על אותם מפורסמים כל הזמן! מנחי "רעש", בריטני, איימי... מה עם קצת גיוון? הרי אתם יודעים מי מעניין באמת- אנחנו אומרים לכם את זה כל הזמן! (ואם עוד לא הבנתם: דרייק בל, מקפליי, היי סקול מיוזיקל, טוקיו הוטל, דני הוליווד ואני בטוחה שאם תשאלו את הקוראים האחרים גם להם יהיה מה להוסיף...). בכל העיתון- בפוסטרים, בשער, בכתבות ובמדורים- לעיתים נדירות אתם כותבים על מפורסמים שהנוער באמת אוהב!
אולי די לחפור עם האירוווזיון? זה לא ממש מעניין, אם לא שמתם לב....
תפסיקו לזלזל בנו!
למה יש רק 66 עמודים? אם זה לתמיד, אנחנו צריכים לשלם פחות, כי שילמנו על 82 עמודים! אני בספק אם זה יעזור, אבל שתדעו שעוד הרבה כמוני חושבים ככה שאני מביאה את העיתון לבית ספר- כבר ממי שעל השער הם מתחילים להשתעמם.

ronaldiniho3

New member
צביקה פיק זה באמת בדיחה...

ואם כבר ביקורת- מעצבן אותי שמדור המוזיקה של העיתון מתעלם לגמרי מעולם המוזיקה השחורה, ונראה שהוא מתעסק רק ברוק ומוזיקה ישראלית. איפה איזה כתבה על הקאמבק של אשר? או של קרייג דייויד (אומנם היה לפני יותר מחצי שנה, ומילה אחת עליו לא רשמתם!)? העיקר על כל שטות של טוקיו הוטל אתם עושים שער וכתבות שלמות (למי אכפת איך הם היו נראים עם שיער שונה?). מה עם כמה מילים על כריס בראון? שום התייחסות, כלום. רק בריטני, טוקיו הוטל, ובעצם תמיד אותם שמות...

שחף שלר

New member
הי!

קודם כל תודה על הביקורת
אני כותב את מדור הרכילות ואני אתייחס למה שכתבת וקשור אליי... אנחנו מקבלים הערות לעיתים קרובות כי כל אחד מתעניין במפורסמים אחרים. יש כאלה שמאוד אוהבים את בריטני ואחרים לא יכולים לשמוע עליה יותר. משהוא חכם אמר פעם שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח ואני מסכים עם המשפט. דווקא על האמנים שציינת אנחנו כותבים די הרבה: היי סקול מיוזיקל, טוקיו הוטל ודני הוליווד- כולם היו במדורי הרכילות האחרונים. לגבי השאר,רשמתי לי ואני מבטיח לעדכן כשיהיו דברים שווים איתם. ודרך אגב, אם יש לך או לקוראים אחרי, מפורסמים אחרים שהם רוצים לדעת עוד עליהם במדור הרכילות אתם מוזמנים לכתוב לי [email protected] ואני מבטיח להשתדל ולכתוב גם עליהם. בסדר?

יעל פלג

New member
אף אחד לא מזלזל

על כל הדברים שמעצבנים אותך אני לא יכולה להגיב כי אין לי קשר אליהם, אבל גם אותי הרגיז שהעיתון היה 66 עמודים, אז התעניינתי ולא ממש הבנתי איזו בעיה הייתה, אבל הייתה והעיתון יחזור מהר מאוד למתכונת הרגילה.
רק קצת סבלנות

shahar sexy

New member
אכן אכן מקרים קשים...

יש לציין שהעיתון ראה ימים טובים יותר ... אני מנויה למעריב לנוער כבר המון זמן (כמה שנים טובות) ואני חייבת להגיד שבעבר הוא היה יותר טוב מהיום. (ויכול להיות שזה בעקבות המשברים שמעריב עוברים בזמננו.. אההמ אההמ) רוב הכתבות כבר לא כל כך מעניינות רובן ילדותיות, הרכילות לא מעודכנת, לפני דעתי המדור חם או קר זה ממש בזבוז של 2 דפים :| והקומיקס!? באמת יש מישהו שקורא אותו!? אני כבר פרשתי מאחרי המזלות שעוד מילא מחזיק מעמד .. וחבל שזה ככה!!! הכתבות הגדולות ממש ממש!! לא מעניינות .. המפרסמים שבשער לא מעניינים ( מה דעתכם לשים מפורסמים שכולם רוצים לקרוא?! צביקה פיק?! נוו ברור .. לא חשבתפ שיש את אנג'לינה ג'ולי?! בראט פיט?! כוכבי מגרש ביתי?! לינדזי לוהאן? אוונסנס?! טוב ואם לא נלך רחוק אז מהארץ בר רפאלי?! אסתי גינזבורג?! נינט?! יהודה לוי?! מישהו .... ואולי אני רושמת את האנשים שאני רוצה אבל הכתבות השער ממש במצב רע! לפי דעתי העיתון ממש צריך שינון או ריענון ... יש ימים שהעיתון ממש ילדותי או ממש לא מעניין, ונכון שנוער זאת שכבה של ילדים מגילאים שונים אז צריך אולי משהו שמעניין כל שכבת גיל, התגובות ש"מערכת מעריב" עונה לקוראים ממש מזלזת ופוגעת! ובכלל! אם מישהו קרא את גליון שהיה רשום במכתבים למערכת ממעריץ של עדי הימלבלוי שרשם למה לא מפרסמים תמונות שלה בעירום! ומערכת מעריב באמת פרסמה את המכתב שלו!! זה ממש ממש מטומטם! חחח אם אין לכם מכתבים לפרסם אז עדיף שלא יפרסמו! אבל להגיע לרמה נמוכה כזאת! מקווה שבאמת תעשו משהו עם הביקורות שהקוראים רושמים כי בסך הכל אנחנו הקוראים ואנחנו קהל היעד, אולי כדאי שתקנו קצת פנאי פלוס, רייטינג, GO, ותלמדו... קצת חומר למחשבה קורת מאוכזבת ובטוחה שלא היחידה. נ.ב הפרסים הרבים שיש בעיתון לא מכסים את הכתבות הגרועות

למעלה