Bulletproof4Ever
New member
ביקורת: Killer Love של Nicole Scherzinger.
אלבום הבכורה של סולנית הפוסיקט דולז עם השם משפחה הכי בעייתי בסצינה. אחרי שאלבום הבכורה שתכננה לשחרר ב- 2007 נגנז, ניקול מנסה את מזלה בשנית עם אלבום פופ עדכני ומודרני. האלבום כולל בלדות מרגשות לצד שירי אלקטרו-פופ קצביים סטייל J.Lo, ריהאנה וחברותיה. האלבום כולל הפקות של RedOne בעיקר, אבל כמות הקרדיטים של האלבום גדולה מאוד ולא בדיוק חסרים אנשים שהפיקו ועבדו על האלבום (לרשימה המלאה - http://en.wikipedia.org/wiki/Killer_Love). האלבום כולל את שני הסינגלים הראשונים ששוחררו ''Poison'' ו- ''Don't Hold Your Breath'' והסינגל השלישי והעתידי ''Right There'' (שישוחרר בגרסת סינגל מיוחד בשיתוף 50 Cent) שיהיה גם סינגל הבכורה בארה''ב. Let's Go
אלבום הבכורה של ניקול נפתח עם הסינגל הראשון ''Poison''. ללא-ספק אחד השירים הבומבסטיים והחזקים באלבום. אהבתי אותו משמיעה ראשונה. כרגע לפחות קצת קשה לי להאזין לו עוד, מהסיבה שהוא עבר חרישה מטורפת. בכל אופן, מדובר בשיר חזק מאוד ומוצלח, שמשמש פתיחה מצוינת לאלבום. השיר השני באלבום הוא ''Killer Love'', שיר הנושא של האלבום. מדובר בשיר שבנוי מבחינת הלחן שלו כמו הקודם לו. עוד רצועת אלקטרו-פופ בומבסטית וחזקה. בהחלט מדובר באחת הרצועות הטובות שניקול הקליטה לאלבום הזה, ללא עוררין. עוברים לשיר הבא ולסינגל השני ששוחרר מהאלבום - ''Don't Hold Your Breath''. רצועה לא פחות טובה מהשתיים הקודמות לה, שהייתה להיט גדול במספר מדינות (למעשה, בחלק מהן היא עדיין צועדת). שיר מוצלח שאני בכל אופן נהנה מאוד לשמוע כל פעם מחדש. הרצועה הבאה, ''Right There'', היא ככל הנראה הרצועה האהובה עלי באלבום. הלחן האורבני-משהו, הליריקה הקלילה וצורת ההגשה של ניקול פשוט עושים לי את זה. הברידג' מדהים והפזמון אף-פעם לא משאיר אותי אדיש. NEXT. הרצועה החמישית היא ''You Will Be Loved''. הבלדה הראשונה באלבום. מדובר ברצועה סבירה בסך-הכל אבל אחת שלא נמנית בין הבלדות הטובות ביותר באלבום ובטח שלא בין השירים החזקים ביותר באלבום. באיזשהו אופן מדובר ברצועה מעט מיותרת. הרצועה הבאה היא ''Wet'', חוזרים לקצב. הבתים מעולים ומבטיחים והפזמונים חביבים לגמרי, גם הליריקה משעשעת ולא-רעה בכלל. באופן-כללי מדובר בשיר שיש לו סיכוי טוב להיות סינגל בהמשך. אחלה קטע. עוברים במעבר חד ל- ''Say Yes'', עוד רצועה קצבית לאוסף. מדובר ברצועה מעט יותר טובה מהקודמת לה ובקטע ממכר וחזק, לגמרי לא סתם אחד מחביבי המעריצים. הרצועה הבאה באלבום היא ''Club Banger Nation'', כנראה הרצועה הכי איצטדיונית ששמעתי בחיים שלי. הפקה בומבסטית וכאסחיסטית ושיר מעולה בפני עצמו שיכול ללכת מצוין במועדונים. אהבתי את זה מאוד. הרצועה התשיעית היא ''Power's Out'', הדואט עם Sting. אין-ספק שמדובר בשיר יפהיפה, אחת הבלדות החזקות ביותר באלבום (אם לא החזקה ביותר). השיר היה אמור להיות באלבומה הגנוז של ניקול משנת 2007, והיא החליטה לא לוותר עליו להכניס אותו לאלבום החדש, ולא סתם. השיר הבא הוא ''Desperate''. רצועה לגמרי לא חזקה כמו הקודמות לה אבל גם לא עד-כדי-כך נוראית. ההגשה של ניקול זה הדבר הטוב ביותר כאן. ''Everybody'' הוא השיר הבא באלבום. בלדה טובה משמעותית מהקודמת לה. היא התחבבה עלי במיוחד משום מה, הלחן שלה פשוט כובש וקשה לי שלא להתחבר לרצועות מסוגה. השיר הבא וה- 12 במספר הוא ''Heartbeat'', דואט עם Enrique Iglesias ברמיקס מיוחד. השיר הרגיל חביב למדי והרמיקס גם לא-רע, אבל אני חושב שבסך-הכל זאת רצועה מעט מיותרת שהיה אפשר גם בלעדיה. האלבום נסגר עם שתי בלדות מקסימות. הראשונה (הלפני אחרונה) היא ''Casualty'', בלדה חביבה לגמרי. לא אחת האהובות עלי באלבום, אבל קשה שלהשאר אדישים לבתים המעולים. ההגשה של ניקול באמת מקסימה כאן. השנייה (האחרונה) היא ''AmenJena''. גם כאן ההגשה המרשימה של ניקול, שמצליחה להשפריץ טונות של רגש ווקאל מרשים. מדובר באחד השירים הטובים באלבום ובסגירה מושלמת לאלבום. בלדה קסומה ומרשימה שהצלחתי באמת לאהוב. לסיכום, אלבום הבכורה של ניקול ללא-ספק מספק את הסחורה. הוא טוב בדיוק במה שהוא צריך להיות טוב בו, לייצר שירי פופ קליטים וכיפים שיציגו את ניקול באור חיובי. האלבום כולל כמה בלדות יפיפיות לצד שירים קצביים עם סיכוי לא קטן להיות להיטים בהמשך. לקח לי זמן להתחבר לאלבום הזה, אולי בגלל הריבוי בבלדות, אבל באופן-כללי מדובר באלבום בכורה מוצלח ומודרני עם פוטנציאל גדול. למרות כל המחמאות חסרים לי שני דברים. הראשון - אחידות. האלבום מבולגן ולא אחיד בעליל. השני - אני לחלוטין לא בטוח שהאלבום ישרוד את מבחן הזמן. יש תחושה כאילו עוד מספר חודשים אני אשכח ממנו לחלוטין. הוא לא כזה ''זכיר''. נחייה ונראה, יכול להיות שאני סתם מקשקש. נקודות האור: Poison, Killer Love, Don't Hold Your Breath, Right There, Say Yes, Club Banger Nation, Power's Out (feat. Sting), Everybody ו- AmenJena. המיותרים: You Will Be Loved, Heartbeat (remix) (feat. Enrique Iglesias), Desperate. הנותרים (Wet ו- Casualty) טובים-מאוד, ונמצאים קצת מתחת לנקודות האור. האלבום במספרים (1-10): 1. Poison - 9.0 2. Killer Love - 9.0 3. Don't Hold Your Breath - 9.0 4. Right There - 9.5 5. You Will Be Loved - 6.5 6. Wet - 8.5 7. Say Yes - 9.0 8. Club Banger Nation - 9.0 9. Power's Out (feat. Sting) - 9.5 10. Desperate - 7.5 11. Everybody - 8.5 12. Heartbeat (remix) (feat. Enrique Iglesias) - 8.0 13 - Casualty - 8.5 14 - AmenJena - 9.0 ציון כללי (לא ממוצע): 8.0
אלבום הבכורה של סולנית הפוסיקט דולז עם השם משפחה הכי בעייתי בסצינה. אחרי שאלבום הבכורה שתכננה לשחרר ב- 2007 נגנז, ניקול מנסה את מזלה בשנית עם אלבום פופ עדכני ומודרני. האלבום כולל בלדות מרגשות לצד שירי אלקטרו-פופ קצביים סטייל J.Lo, ריהאנה וחברותיה. האלבום כולל הפקות של RedOne בעיקר, אבל כמות הקרדיטים של האלבום גדולה מאוד ולא בדיוק חסרים אנשים שהפיקו ועבדו על האלבום (לרשימה המלאה - http://en.wikipedia.org/wiki/Killer_Love). האלבום כולל את שני הסינגלים הראשונים ששוחררו ''Poison'' ו- ''Don't Hold Your Breath'' והסינגל השלישי והעתידי ''Right There'' (שישוחרר בגרסת סינגל מיוחד בשיתוף 50 Cent) שיהיה גם סינגל הבכורה בארה''ב. Let's Go