ביקורת
Clay Aiken

Juliann

New member
ביקורת ../images/Emo168.gif Clay Aiken

זה ארוך אז אני מחלקת את זה. חלק א': Clay Aiken – Measure Of A Man Songs list: 1Invisible 2. I’ll Carry You 3. The Way 4. When You Say You Love Me 5No More Sad Songs 6. Run To Me 7. Shine 8. I Survived You 9This Is The Night 10. Perfect Day 11. Measure Of A Man 12. Touch אלבום הבכורה של כוכב אמריקן איידול 2 שמכר כבר איזה 2 מיליון עותקים בחודשיים רק בארה"ב. רוב האלבום הוא פופ עם קצת רוק רך, רק דבר אחד קטן יש לי לומר בגנותו: לדעתי ולדעת הרבה אנשים האלבום לא מימש לגמרי את הפונטיציאל האמיתי של הקול של קליי. אבל האלבום עצמו מאוד יפה, והמבקר של ה BILLBOARD אמר שזה דיסק הפופ הטוב ביותר של השנה...אז הנה הביקורת: {ללא סדר מסוים...} Invisible – אם הייתי בלתי נראה/ אז יכולתי לצפות בך בחדרך / אם הייתי בלתי מנוצח הייתי עושה שתהיי שלי הלילה/ אם הלב היה בלתי שביר/ אז יכולתי להגיד לך איפה אני עומד/ הייתי הכי חכם / אם הייתי בלתי נראה / אני כבר בלתי נראה. למרות שאני מאוד אוהבת את השיר אני חייבת להודות שהליריקס קצת משונים... שיר פופ קצבי, מאוד קליט, השיר השני שקליי הוציא [הראשון עם קליפ] הצליח במיוחד ב TRL . This Is The Night – תעלי אותי למעלה / בעיניים שלך/ אם תגידי לי שזה גן עדן / זה נכון/ תחזיקי אותי קרוב לליבך/ אני ילך איתך עד לסוף העולם ונעוף / חיכיתי לזה לנצח / זה הלילה. הסינגל הראשון שיצא [מייד אחרי אמריקן איידול] הסינגל מכר פלטיניום [!] ולפי הבילבורד הוא הסינגל הכי נמכר של השנה. הוא היה בראש מצעד הסינגלים של הבילבורד מלא זמןןןן. בלאדה שמתחילה באיטיות ומתחזקת. גרסת הלייב פשוט מהממת. גם גרסת הסטודיו טובה. The Way – זה בדרך שאת מרגשת אותי / ואיך שאת מקניטה אותי / הדרך שאני רוצה אותך הלילה/ איך שאת מחזיקה אותי / ואיך שאת מכירה אותי / ושאני לא מצליח למצוא את המילים הנכונות לומר/ מרגישים את זה בדרך. הסינגל הבא, שיר בלאדי שנכתב ע"י אנריקה איגלסיאס. קליי אומר שהוא מזכיר לו שירי להקות בנים. אכן יש כאן קצת דמיון לסגנון ווסטלייף. כל מי ששמע את השיר התלהב ממנו, שיר מתוק שקרוב לוודאי יצליח אפילו יותר מ- Invisible. Touch – כל מה שאני רוצה זה את המגע שלך / כל מה שאני רוצה זה את הגן עדן שלך/ כאן לידי כל לילה / כל מה שאני רוצה זה את המגע שלך/ כל מה שאני רוצה זה את הרכות שלך בחיי / כל בוקר ולילה / בגלל שמגע שלך כל כך טוב... מהאהובים עלי באלבום, פופ עם מקצב לטיני מסוים... קליט מאוד. שיר שאם ייצא כסינגל יצליח מאוד באירופה לדעתי. דרך מעולה לסיים את האלבום. Measure Of A Man – למה את מבקשת ממנו להזיז את גן עדן והעולם להוכיח כמה שווה אהבתו? / האם הוא ילך על מים/ האם הוא ירוץ על אש/ האם הוא יעמוד לידך שתגיע השעה/ אם הוא יהיה כעסך שהחשיכה מתגלה /אם הוא תמיד יאהב אותך הכי שהוא יודע/ אם הוא ייתן את חייו להיות כל מה שהוא יכול / האם זה, האם זה, האם זה איך שמודדים אדם? חלק ב' בדרך...

Juliann

New member
ביקורת ../images/Emo168.gif חלק ב'

שיר הנושא של האלבום. בלאדה שבה המילים מאוד משמעותיות, השיר מדבר על אדם שאיבד את הכל ואיך באמת צריכים למדוד אותו. When You Say You Love Me – ושאת אומרת שאת אוהבת אותי / את מתכוונת לזה?/ בייבי שאת מחבקת אותי / האם את מרגישה את זה?/ האם אני צריך להאמין לקסם בעינייך ?/ אני יחכה עד סוף הזמן לשמוע שאת אוהבת אותי שאת מתכוונת לזה... שיר פופ/קאנטרי שנכתב ע"י סולן סאבג' גארדן דארן הייז. חביב מאוד. שיר דארן טיפוסי למי שמכיר את הסגנון שלו. Shine – כמו מלאך שבור על הקרקע/ כמו סימפוניה בלי צליל/ תסתובבי / כל מה שאת/ כל מקום שהיית בו/ החוטא והקדוש שנלחמים בקרב מבפנים / כל מקום שאת הולכת/ כולם יודעים/ צללים נופלים על השמש לפעמים/ את הולכת לזרוח. בשמיעה ראשונה הוא נשמע נחמד, בשמיעה שניה השיר הזה הפך להיות השיר האהוב עלי, ועל רבים אחרים. הליריקס מהממים, המנגינה יפה, כולי תקווה שהשיר ייצא כסינגל... Perfect Day – אם תגידי לי מחר/ שהעולם ייחרב/ שהשמש לא תזרח ושירד גשם שוב/ אבל כל עוד היא בזרועותיי זה יהיה יום מושלם. שיר מקסים ולא בלאדה כמו שאולי נדמה, פופ/רוק, עם קצב. Run To Me - ברגע שתקבלי את ההרגשה הזאת/ את יכולה להתחיל לחיות שוב / ברגע שהרע ביותר נגמר/את יכולה לגרום לזה להיות הגיוני / כרגע אני יכול לתת לך מה שאת צריכה / ברגע שתקבלי את ההרגשה הזאת, רוצי אליי... שיר חזק, אחד מהשירים שנשמעים מדהים בלייב. קרוב לוודאי גם סינגל עתידי. - I’ll Carry You כשעולמך נשבר והקולות אומרים לך תסתובבי / כשהחלומות שלך מוותרים / אני אחזיק אותך אחזיק אותך / כשהכוכבים מתעוורים והחשיכה מתחילה להציף את עינייך / כשאת נופלת מאחורה / אני אחזיק אותך. ....כולם בוכים / כולם מדממים / אף אחד אמר שהחיים הם דבר קל / זה היופי בזה / כשאת מאבדת את דרכך / תעצמי את עינייך ולכי לישון / ותתעוררי ליום אחר. מבחינת המילים השיר הזה יפייפה. אבל אני אישית לא כל כך הסתדרתי עם המוזיקה… I Survived You - שרדתי את ההתרסקות/ שרדתי את הכווייה/ שרדתי את הכי גרוע/ כן בייבי/ אבל למדתי/ שרדתי את השקרים/ שרדתי את העצב/ כמעט הרג אותי/ אבל שרדתי את האמת/ שמחקת אותי כאילו הייתי אבוד/ שרדתי אותך. פופ/רוק. השיר הראשון שהכי אהבתי בדיסק, משהו שיש קליק איתו משמיעה ראשונה. No More Sad Songs- אם יש שיר אחד שהייתי מוותרת עליו באופן רשמי זה השיר הזה. אבל רק השיר הזה. חבל מאוד שעדיין לא ניתן לקנות אותו בארץ... {אבל אפשר באינטרנט}. טוב, מתישהו זה יגיע, לדיסק של קלי לקח משהו כמו חצי שנה... וואי זה יצא ארוך במיוחד! סורי...

Darrens Girl

New member
אוו את מוכרת לי! ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אממ אוקיי נאי שמעתי 8 שירים מהאלבום נראה לי.. ואהבתי אותם
I Survived You מזכיר לי באופן מחשיד את CRASH AND BURN של סבג' גארדן
אבל אני אוהבת את I Survived You
אממ... when u say u love me שיר דארן טיפוסי? חיחיחי|צוחק|. אמממ זה דיי חיבבתי, למרות שלדעתי השיר הזה יותר מתאים לדארן מאשר לקליי
אממ... TOUCH! הייתי מכורה לשיר הזה איזה שבועיים! חחח... אחלה של ביקורת!
(גמני קראתי הכל
)

m L m

New member
../images/Emo45.gif - מוכנס למאמרים!

אחלה ביקורת. אבל, לפי מה שהבנתי הוא לא זכה במקום הראשון אלא במקום השני. לא?

Juliann

New member
אני אסביר...

הפיינל של התוכנית היה מאוד מאוד צמוד בין קליי אייקן לרובן סטאדרד. בסוף רובן ניצח [כביכול] בהפרש של פחות מחצי אחוז [!] אבל אח"כ יצאו כל הבעיות, התברר שקווי טלפון שלמים של קליי נפלו, שהיו טעויות בספירה, והיה בלאגן אחד גדול. בגלל שהתחרות היתה כל כך צמודה כולם חיכו לראות הסינגל של מי מהם ימכור יותר [בשביל הקטע הוציאו לשניהם סינגלים באותו היום]. ברור לכולם שהמדד האמיתי להצלחה הוא מכירות. ואכן הסינגל של קליי נחת ישר למקום הראשון ונשאר שם יותר מחודשיים [עם מכירות של פלטיניום] והסינגל של רובן בשבוע הראשון היה במקום השני ולאחר מכן התדרדר בקצב מהיר... לגבי הדיסקים, קליי הוציא את שלו קודם עם שבוע ראשון מעולה של 620 אלף [מכר יותר מבריטני וג'סטין בשבוע הראשון שלהם] ובינתיים מכר כבר 2 מיליון ורובן הוציא את שלו לפני שבוע בערך [הם קיוו שהמכירות לקראת כריסטמס יועילו לו] ומכר בסביבות 400 אלף שזה גם לא רע בכלל אבל בשבוע השני היתה לו ירידה משמעותית, והדיסק של קליי בינתיים ממשיך חזק ומכר בסביבות 200 אלף בשבוע שעבר. חודשיים אחרי שקליי הוציא את הדיסק הוא במקום 11 עם ממוצע של 150 אלף בערך לשבוע ורובן אחרי שבוע-שבועיים כבר נפל ל8. נראה לי שעניתי גם על מה שלא שאלת...חחח טוב לא נורא.

למעלה