כבשה מייללת לירח
New member
ביקורת שבועית¿?
שם הקוויז: Which Elemnt Represents You? אתר: לקח לי שנים עד שמצאתי את החלק של הקוויזים... אתר מבלבל...
בכל מקרה, הנה הוא: כאן. סוג הקוויז: בערך רציני. מספר שאלות: 7 שפה: אנגלית קלה. מובנת, אבל לא בצורה מזלזלת. תוצאות: זה החלק הבעיתי; הייתה אמורה להיות תמונה, אבל היא לא עולה, אז קצת קשה להבין מה יצא לכם, ואם התוצאות רציניות. עם זאת, הצלחתי איכשהו לראות את התוצאה שלי לכמה רגעים - התוצאה מעוצבת בצורה נחמדה (כשרואים אותה, לפחות
) ציון מ1-10: 6 - כי הקוויז עצמו טוב, אבל העובדה שלא רואים את התוצאות היא מאוד רעה. תוצאות: די מעניינות. לא כתוב יותר מידי, פשוט תימצות של "מה שאתה". אם הייתי יכולה לשפר את הקוויז, מה הייתי עושה? הייתי דואגת שיהיה אפשר לראות את התוצאות, כמובן! התוצאה שיצאה לי: מתאימה לי מאוד. מתארת אותי בצורה ממש טובה... (ואני שוב מזכירה, שזה נכון רק כש*רואים* את התוצאה...) אני לא ממליצה לעשות את הקוויז. לא ממש, בכל אופן, הוא די מתסכל.
ולסיכום: הקוויז נחמד, אבל שיעשו משהו עם התוצאות. (כבר הזכרתי שלא רואים את התוצאות?
) קישור לקוויז. וסורי, זאת אשמתי, כי לא בדקתי את הקוויז לפני, ואז הייתי יכולה לבקש מעדנה להחליף אותו או משהו....
שם הקוויז: Which Elemnt Represents You? אתר: לקח לי שנים עד שמצאתי את החלק של הקוויזים... אתר מבלבל...