ביקורת שבועית¿?

ביקורת שבועית¿?

שם הקוויז: Which Elemnt Represents You? אתר: לקח לי שנים עד שמצאתי את החלק של הקוויזים... אתר מבלבל...
בכל מקרה, הנה הוא: כאן. סוג הקוויז: בערך רציני. מספר שאלות: 7 שפה: אנגלית קלה. מובנת, אבל לא בצורה מזלזלת. תוצאות: זה החלק הבעיתי; הייתה אמורה להיות תמונה, אבל היא לא עולה, אז קצת קשה להבין מה יצא לכם, ואם התוצאות רציניות. עם זאת, הצלחתי איכשהו לראות את התוצאה שלי לכמה רגעים - התוצאה מעוצבת בצורה נחמדה (כשרואים אותה, לפחות
) ציון מ1-10: 6 - כי הקוויז עצמו טוב, אבל העובדה שלא רואים את התוצאות היא מאוד רעה. תוצאות: די מעניינות. לא כתוב יותר מידי, פשוט תימצות של "מה שאתה". אם הייתי יכולה לשפר את הקוויז, מה הייתי עושה? הייתי דואגת שיהיה אפשר לראות את התוצאות, כמובן! התוצאה שיצאה לי: מתאימה לי מאוד. מתארת אותי בצורה ממש טובה... (ואני שוב מזכירה, שזה נכון רק כש*רואים* את התוצאה...) אני לא ממליצה לעשות את הקוויז. לא ממש, בכל אופן, הוא די מתסכל.
ולסיכום: הקוויז נחמד, אבל שיעשו משהו עם התוצאות. (כבר הזכרתי שלא רואים את התוצאות?
) קישור לקוויז. וסורי, זאת אשמתי, כי לא בדקתי את הקוויז לפני, ואז הייתי יכולה לבקש מעדנה להחליף אותו או משהו....

shabluly

New member
אמממ קבלי ח"ח

ביקורת ממש טובה! אני אישית, בתור זאת שהביאה לך את הק'וויז עשיתי אותו קודם, כשהתוצאות כן עלו
אז הנה התוצאה שלי

«Spider»

New member
גם לי יצא אש

וגם אני לא הצלחתי לראות את התוצאות (אבל עכשיו אני רואה
) ביקורת מצוינת

PURPLE CHICKEN

New member
המפ...

ביקורת טופה
יצאתי EARTH, אבל אין לי שמץ של מושג אם זה מתאים לי כי... אהה... לא רואים את התוצאה...
אינדידי, הקוויז הזה מתסכל.
אני רוצה לדעת מה אני!

אני רוח.... ../images/Emo57.gif

אבל לא מצליחה לראות את התצאה
בכל אופן, מי המבקר הבא? למה הפסיקו לפרסם את זה?

shabluly

New member
אף אחד לא הפסיק לפרסם!

המבקרת הבאה היא cutie pooh!!! בהצלחה... אני אשלח לך ממש בקרוב את הקוויז שאותו את מבקרת!

cutie pooh

New member
../images/Emo9.gif *מחכה* ../images/Emo9.gif

*הולכת לעשות את הקוויז הנוכחי...*

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

6 פעמים, בכל ההודעה הקצרה הזאת, הזכרת שאי אפשר לראות ת'תוצאות.
עשית ביקורת שולתת!

shabluly

New member
וואו!!!!

אנחנו בעמוד הראשי של תפוז! עם הביקורת שלך... וניסוח לא נכון... זה ביקורת קוויזים ולא הקוויז השבועי!!! חפיף... יפה יפה לך אופיר!

למעלה