ביקורת: רק בשר

erezavn

New member
כשהם רק התחילו בסלמה הם היו טובים. מאז הלכו והידרדרו.

הם פתחו בסלמה מתישהו ב-2008 אם אני לא טועה. זכורה לי ארוחת בשרים טובה מאד בשנה הזו או בזו שאחריה. בשרים בהחלט איכותיים וארוחה מאד משתלמת. שנה-שנתיים אח"כ הייתי עוד פעם פעמיים והייתה ירידה דראסטית באיכות. ממש נפילה.
ככה זה - כשפותחים עוד סניפים וצריך בשרים בכמויות מסחריות מטורפות, אי אפשר לשמור על איכות. הכמות באה על חשבון האיכות. היום אין לי שום כוונה להגיע לשם, גם בחצי חינם עם קופון משתלם. את הסטייקים הטובים אני אוכל מדי פעם בבית או במיט-בר הרצליה בעסקית צהריים, או חוסך כמה חודשים בשביל הדסון...(-;

החתולית

New member

ובנוסף מרבית הלקוחות שלהם הם מ"גרופון"

כמות הקופונים שהם מצליחים למכור מעידה מחד שיש להם קהל לקוחות גדול
ומאידך לא נשאר מקום (בחלוקה של מס' הקופונים לימי התוקף) ללקוחות רגילים
וכשרוצים להרוויח מעיסקות הקופונים בלבד יש לרדת באיכות המוצר הנמכר

Geralt of Rivia

New member
החוויה שלי זהה לשלך

ביקרתי שם זמן לא רב לאחר הפתיחה והתלהבתי מבשר טוב וסופר-משתלם עם ההנחות המטורפות שהיו שם.
בביקורים שלאחר מכן הורגשה ירידה באיכות הבשר וירידה חדה אף יותר ברמת השירות, שנטה להיות מתנשא (בעמדת הבשרים) ורשלני (בגזרת המלצרים).
לא הייתי שם זמן רב ואני לא רואה סיבה לשוב, בהתחשב בכך שככל הזכור לי רמת הבשר והטיפול בו נחותים בהשוואה למתחרים, האווירה לא נעימה במיוחד ונדמה לי שגם המחירים כבר לא כאלה אטרקטיביים.

Ornitr

New member
תודה לכולם על התגובות.

פעם ראשונה שפוסט שלי מעורר כזה דיון...
למען הסר ספק, אני לא חלק ממערך היח"צ של המסעדה ולא קיבלתי תשלום (מלבד ארוחת הפיצוי) על הכתיבה הזאת. אני ובן זוגי מתעדים בכתב את כל החוויות שלנו ממסעדות, וזה חלק מהעניין.

pix37

New member
אתם נחשפת להדים מקרבות עתיקים בפורום

בעבר הרחוק - הפורום הוצף בכל מיני ביקורות אוטנטיות של בלוגרים אשר קיבלו ארוחת חינם במסעדות ואז היו כותבים כל מיני טורי ג. יפית משתפכים על נפלאות המסעדה וכו'... משהו בסגנון הביקורות שניתן למצוא עד היום במרקר.

הביקורות האלה הציתו מלחמת עולם בפורום ובסופו של יום הוחלט שאין להם מקום כאן. לשמחת כולם התופעה כמעט ונעלמה אבל כאשר עולה פוסט כזה - חלק מקשישי הפורום (ואני בכללם) חוזרים לעמדות הישנות שלהם, מגהצים את המדים, מנקים את הנשק ויוצאים להתקפה.

אל תקח את זה כל כך ברצינות - זה יותר מעיד עלינו מאשר על הפוסט שלך.

למעלה