ביקורת פתע

ביקורת פתע ../images/Emo15.gif

השעה כעת כמעט שתיים וחצי - וזו ספירת המלאי הזמנית להיום: שתי הודעות המכילות שירים - מאת שקדי - וזה יופי. הודעה אחת בענייני נוסטלגיה נטו - מאת מגי - וגם זה יופי; ארבע הודעות בענייני קנוסה - מאת טרה - שגם אם אינן בגדר נוסטלגיה - אזי הן לפחות מכילות תוכן של ממש בענייני הסטוריה; והודעה טרייה אחת - בענייני מידע וחיפוש על מלחין - מאת מגי. גם זה יופי. כל השאר - 11 הודעות - אחת מהן - בכלל לא שייכת - והשאר - כולן בוקר טוב, בוקר טוב, בוקר טוב, בוקר טוב, או תשובות נגררות לבוקר טוב. אף אחת מהן אינה שייכת לנוסטלגיה - ואינה קשורה אליה אפילו לא ברמז. מכל המלאי של הבוקר - רק כ- 15 אחוזים הוא חומר המצדיק את עצמו. כל השאר - היה יכול להתפרסם גם בפורום ציפורים או בפורום עיצוב שיער. אז נכון שאני הוא האחרון שהצטרף לכאן, וכרגע אני הוא הטירון שבחבורה. הכל נכון. אבל, רבאק, על מה כל הרעש שעשיתם בגלל שבע הודעות בודדות ששני אנשים רשמו כאן האחד לשני בעניין רבין?! מה זה הפריע לבוקר-טוב שלכם?! מה קפצתם?! מה זה היה פחות נוסטלגי מכל מאות הודעות-הסרק האחרות שלא רק שאין בהן מאומה נוסטלגיה - אלא שאין בהן גם שום תוכן השייך להווה או המצדיק לחכות בגללו לעתיד?!

אלומיניום

קודם כל אני מאלה ששמחים שהגעת תרומתך לא תסולא בפז וזה מהלב. ההתרעמות היתה על ההתנגחויות על מבחר המילים והאוירה העכורה שזה עשה פה. ראה את השרשורים בנושא זה כל כך פשוט. זה לא קשור לזה מי הגיע אחרון או ראשון או באמצע. לפורום יש צביון הצביון הוא נוסטלגיה ללא ויכוחים כן לדבר על עובדות כן לדבר על זכרונות, ושמחות ועצבונות ואהבות ושנאות לא התנגחויות אנשים מדברים על דברים לא אנשים מתנגחים על דברים ומה שלומך אתה? הכל טוב?

magy

New member
אלומיניום יקירנו

שאחזור על דברי פנטזיה, או שאתה כבר יודע מה אני חושבת עלייך????????? אין ספק שרק נגררת לויכוח......שלא אתה התחלת....... וכעת, הכל חזר על מקומו בשלום...................וטוב...........שכך..... אבל הכי חשוב, מה עושים כדי להוסיף נוסטלגיה <? יש לך רעיון? בשבועות הראשונים, הצפנו את הפורום בסיפורים, תמונות, ולינקים. ורק אחר כך, נרגענו קצת ועברנו גם לשיחות אקראיות ואפילו יום יומיות. כעת, זה עולה כחוט השני, מדי פעם.... אתה יודע.....ממש כמו אהבה........הבעירה של החודשים הראשונים עברה.... והיא די מאוזנת ......ללא השלהבת הראשונית...... לי, מאד נעים כך.......בפורום, (באהבה, אני זקוקה ללהט מתמיד) אז מה שלומך אלו-מין-יום? (כל הזכויות שמורות לחונה????)

עיניים

New member
באמת זקוקה ללהט מתמיד באהבה???

אז דייקי, יקירתי: הלו
זה עשוי לשמור על הגחלת,,,,
ולעניין "שמירת זכויות" - יש לא מעט תקדימים משפטיים על אי שמירתם,,,,, ועכשיו - חוזרת בך?
)))

magy

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

טועים , טעות, טעינו, ...............

אטיוד5

Active member
מה לעשות?

ערכתי חיפוש על המחרוזת "בוקר טוב". בארבעת השבועות החרונים יש בדיוק 39 כאלה. וזה רק בכותרות. אני גם יכול לערוך סקר "מה שלומך". וגם על סמיילי
. הבנתי מדברייך אתמול שזה ממש עושה לכן את זה. אז תמשיכו לכן להתענג על כוסות קפה מרוחים באודם שפתיים גס. רק לשם השוואה שתי הודעות ששתלתי פה בענייני נוסטלגיה, קיבלו, האחת 2 תגובות והשניה תגובה אחת מידידה שחמלה עלי. לא מאמינה? הנה בבקשה: הודעה 1 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=233&msgid=2348527 הודעה 2 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=233&msgid=2268048 תחשבי לבד מה לעשות עם זה. את המנהלת.

אטיוד5

Active member
בוקר טוב אליהו

שמח שאינני היחידי שקובל על ריבוי הבוקר טוב, והלבבות האדומים. כמו ברחוב החלונות. רק הגיאוגרפיה קצת שונה.

עיניים

New member
ספירת מלאי - סוף שנה

לא מבינה בלבבות ולא מבינה במריבות - מבינה קצת בספירת מלאי,,, ספרתי ביחד איתך - 2 - שקדי (יופי) 1 - מגי (נוסטלגיה - יופי) 4 - טרה (קנוסה - גם יופי) 1 - מגי (מידע על מלחין - יופי) ------------ 8 הודעות (יופי) בסך הכל. 11 הודעות (אחת לא שייכת) - שאינן קשורות. אז תסביר לי, אלומיניום איך הגעת ל-15% ??? תביא איזה טיפ לתקופה הזו של ספירת המלאי - {אולי אתה גם בברנג´ה של מס הכנסה?),,,,,,
ואת דעתי בנושא ההודעה כבר הבעתי אמש.

פשוט ביותר:

2 - שקדי (יופי) ועוד 1 מגי נוסטלגיה (יופי) ועוד 1 מגי מלחין (יופי) - סך הכל: 4 הודעות קשורות נטו לנוסטלגיה. את 4 ההודעות של טרה לא הבאתי בחשבון - משום שמראש הסכמתי, וכך ציינתי במפורש - לקולא - שאולי הן לא שייכות לנוסטלגיה אלא יותר להיסטוריה. אז נכון שהחשבון הוא: 4 הודעות מתוך 19 - שהן 21 אחוזים ולא 15 אחוזים. הסיבה לכך היא אותה הודעה טרייה שנוספה דקה לפני שיגור ההודעה - וכך צויין בהודעה - שנוספה הודעה טרייה. בטעות, כמובן, לא ערכתי מייד גם את חשבון האחוזים החדש, שכבר הוקלד לפני ההודעה הטרייה שנוספה. יופי: הרווחת 6 אחוזים. אפילו במס הכנסה זו אינה נחשבת להעלמה - אלא כסטיית תקן סבירה. אבל עדיין איני חוזר מעצם הדברים - גם אם היתה סטייה בעוד 20 אחוזים שלמים!

magy

New member
טוב שאתם לא סופרים לי

את הגרעינים שאני מפצחת..... את הבורקאס שאני אוכלת, את העוגות, הקצפת, ויתר הממתקים. את הקלוריות אני דוחפת....... אחרת הייתם מגלים גם אצלי סטיית תקן סבירה.....

% אחד בודד

התאהב בסטיית תקן סבירה. מה יגיד על זה מס הכנסה? אין לכם מה לעשות? לספור הודעות ולחשב חשבונות?

צודקת: מהיום נדבר רק על סטיות תקן

של 100 אחוזים. למשל, כמו אצלך. רק אתמול הבטחת לנו שאת לא נכנסת להודעות של אלומיניום ("דלגי הלאה - פשוט לא נכנסים להודעות ואז לא רואים") - ופתאום: הופ! סטיית תקן של 100 אחוזים! פתאום את כבר יודעת בדיוק מה הוא רושם בהודעות שלו.

עיניים

New member
איך זה,,,,,

"איך זה שכוכב אחד לבד מעז ? איך הוא מעז, למען השם"? סטיות,,,, אנחנו מלאים בסטיות, מלאים באהבות, אז מה זה עוד סטיית תקן סבירה אחת, הא? ופעם, כדי לספור, היינו משתמשים בחשבוניה,,, עשרה חרוזים בכל קומה, חמישה בצבע אחד וחמישה בצבע אחר - כדי שלא נתבלבל,,,, היום - משתמשים בהמצאה החדשה - לבני דיג´י - שפותחה בהווארד-קיימברידג´, והוכחה כשיטה מעולה להבנת השיטה העשרונית.
) וערב לכם, עַרב.

טרה10

New member
אוחתו-אחוז אחד בודד-תמיד מתקשר

אצלי..למספר ההרוגים במלחמת העצמאות..השחרור[שחרור ממי.?] כמה נורא.! באמת נורא.! גם המלחמה ב-48, החלה ביריות מהמארב על אוטובוסים..ולא הבנו אז..אף שהייתי ילד, שזו מלחמה עד לפלישת של שבע[ים] מדינות ערב..לתוך גבולות מדינת ישראל. ראי נא..מה שאחוז אחד יכול לעורר..! [נבדק]

עיניים

New member
ספירת מלאי - סוף שנה

לא מבינה בלבבות ולא מבינה במריבות - מבינה קצת בספירת מלאי,,, ספרתי ביחד איתך - 2 - שקדי (יופי) 1 - מגי (נוסטלגיה - יופי) 4 - טרה (קנוסה - גם יופי) 1 - מגי (מידע על מלחין - יופי) ------------ 8 הודעות (יופי) בסך הכל. 11 הודעות (אחת לא שייכת) - שאינן קשורות. אז תסביר לי, אלומיניום איך הגעת ל-15% ??? תביא איזה טיפ לתקופה הזו של ספירת המלאי - {אולי אתה גם בברנג´ה של מס הכנסה?),,,,,,
ואת דעתי בנושא ההודעה כבר הבעתי אמש.

למעלה