ביקורת על so called chaos

ביקורת על so called chaos

כבר לא כועסת – אלאניס מוריסט, SO CALLED CHAOS. "אתה רואה כל דבר, אתה רואה כל חלק, אתה רואה את האור וגם אוהב את האופל שבי, רואה כל דבר שאני מתביישת בו, לא לכל דבר אתה מסתגל אבל אתה עדיין כאן" (מתוך "כל דבר") באלבומיה הקודמים אלאניס קיטרה על מאהבים חסרי פנים ולא אכפתיים ותקעה בהם פגיונות מילוליים. בחדש, מוריסט הכעוסה התמתנה. עשרה שירים חדשים, שהיא כתבה, מראים אותה מפויסת יותר, מחפשת שלווה ושקט נפשי. לא כועסת אבל עדיין אירונית."בכל פעם שאתה מרים את הקול, אני רואה דשא ירוק יותר" או: "כל התירוצים נעלו אותי בתוך התא שלי". כרגיל, הזמרת הקנדית מציעה למאזין להיכנס אל תא הוידויים שלה. הפעם השירים נובעים מבגרות, מראייה יותר מפוכחת של עצמה וסביבתה. פחות "מאשימה" ויותר מודעת לחולשותיה. ועם זאת, האלבום החדש טעון באמוציות לא פחות משני הקודמים. אלאניס היא דרמטית מעומק. מוזיקת הרוק מעבירה את הרגישויות שלה, וזה מה שמעבר להפקה מוזיקלית רגילה. אלאניס מצוינת בטיפול בטקסט: מקרינה אמת בהבעה ומודעות עצמית עמוקה. היא יודעת לעבור מרכות של פולק מיוזיק לדציבלים של רוק, אבל גם כאן נשארת מלודית להפליא. SO CALLED CHAOS הוא דוח פנימי על מצב נפשי עכשווי. אלאניס מנווטת את הזרימה הרגשית לאורך האלבום, בטונים ובשירים מגוונים, בין עוצמה מחוספסת לרכות לא מתחנחנת. זה מה שהופיע השבוע בעיתון. לא יודע מתי ולא יודע איזה, אחותי הביאה לי את זה אתמול גזור... אם זה יעזור או לא נראה לי שזה "24" של ידיעות אחרונות. בסה"כ הביקורת הזאת משבחת את אלאניס כתור יוצרת וב- SO CALLED CHAOS. שמה שהבנתי מרובכם מלא מאוכזבים, אני רק מתלהב ממנו משמיעה לשמיעה. (נ.ב. – מה שמודגש זה מה שאני בחרתי להדגיש, סבבה?)

עוד כמה...

של MUSICANETO So-Called Chaos - Alanis Morissette חזרה לדף אלבום כתוב ביקורת שם : סתיו תאריך : 15/05/2004 אלאניס.. אין עליה. שמעתי את רוב השירים באלבום החדש, והגעתי למסקנה שהאלבום הזה הוא פשוט גאוני. הוא מסכם (אבל בכל זאת לא סוגר) איזשהי תקופה שאלאניס עברה. היא ממשיכה את הקו של JLP בסגנון הרוקיסטי מהסוג שרק היא יודעת לייצר, לא ממחזרת את עצמה, ותמיד מרגשת מחדש. מומלץ! שם : פאק אמממ.... תאריך : 14/05/2004 זה הדיסק הכי טוב שלה לא חסר בו תחכום ולא חסר בו כלום הוא רק קצת קצר מידי זה הדיסק הכי טוב למי שעדיין לא מעריץ לשמוע כי הוא מסכם את כל מה שהיה באלבומים הקודמים אלבום חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא משתכנע עכשיו, יישמע וירוץ לקנות מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שם : אממ.... תאריך : 14/05/2004 אל תבינו אותי לא נכון- הדיסק טוב! באמת השירים בו מאד נחמדים, אבל נראה כאילו משהו חסר פה שהיה באלבומים הקודמים- תחכום. רוב השירים הם בעלי תבנית די אחידה, אין הפתעות מיוחדות והפזמונים חוזרים על עצמם יותר מדי... למרות זאת, היתרון הוא שרוב השירים הם דווקא חביבים, קלים לשמיעה ולהעביר את הזמן ואלאניס נשמעת טוב כמו תמיד.. למעריצים- חובה, לאלה שלא- תורידו.. חבל על הכסף פשוט. שם : אלניס נשארת אלניס תאריך : 14/05/2004 זמרת בחסד עליון. אומנית אמיתית ויוצרת מהנשמה. מקום ראשון אצלי - תמיד. שם : you תאריך : 01/05/2004 טוב עכשיו שמעתי את כולו ו........................................... אין מילים זה פשוט ענק!!!!!!!! הדיסק קצר מאוד ופשוט נותן בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא זוכה בינתיים לחשיפה הראויוה וחבל כי הוא ענק!!!!!!!! לטעמי הטוב ביותר שלה שם : wow תאריך : 26/04/2004 נשבע לכם באחריות שאין פה שיר שהוא פחות ממצויין!!!! חובה@!!!!! שם : = תאריך : 12/04/2004 שמעתי את הסינגל הראשון וזה נשמע מבטיח ביותר! שם : מדהימה תאריך : 11/04/2004 היוצרת הכי מוכשרת בשנים האחרונות ובכלל..... שמעתי את הדיסק והוא פשוט מצויין-לכל שיר יש נוכחות משלו הסינגל הראשון(והנחמד)רחוק מלייצג את הדיסק אחריjlp זה האלבום הכי רוקיסטי שלה חובה!@!!! שם : הפצוע המתמיד תאריך : 10/04/2004 לא שמעתי, לא ראיתי כלום על האלבום הזה. אלאניס מוריסט זמרת מצוינת ומחכה כבר לאלבום הזה שלה... יש לי את כל האלבומים שלה, ואין באלה שכולם מדורגים על 5 כוכבים באתר הזה. אלאניס מוריסט זו זמרת עם כח. שם : emmylou תאריך : 08/04/2004 שמעו הספקתי כבר לשמוע חלקים מהאלבום מהאתר הרישמי של מוריסט. תצפו לאלבום ענק שיפתיע ויקח אתכם רחוק. האלבום מזכיר את jagged little pill במיוחדיות שבו, שכל שיר הוא להיט פונטציאלי שמלווה עם רגש. האלבום מגוון ומשולב עם מוזיקת רוק, אינדיאנית, צ'ילאאוט ועצבנית. תחסכו מעכשיו עומד לצאת אלבום ענק לאלאניס מוריסט.

gggrrr

New member
4 מהתגובות המתלהבות

במוזיקהנטו זה אני החלטתי לעשות קידום מכירות קטן

למעלה