ביקורת על SFIJ בשרת

Mr Freeze

New member
ביקורת על SFIJ בשרת

כאן. לפני שאתם קוראים - ועוד יותר לפני שאתם מגיבים - אני קורא את כולכם לסדר: הכותב אולי קטל, אבל הביקורת שלו לגיטימית לחלוטין. אל תקחו את הדברים שלו באופן אישי (כמו שכמה מכם עשו בביקורות אחרות שקישרו אליהן כאן), ובבקשה, שימרו על השפה. כל השתפכות והתגוננות מרובת קללות וסימני קריאה תציג את האלבום ואת קהל אוהביו באופן נורא.

Rוית

New member
אכן, זוהי דעתו

למרות שאני אישית לא מסכימה איתה.. רציתי להתחיל לרשום פה את דעתי אבל קראתי עד הסוף קודם, קראתי את תגובתך בר, ואני מסכימה איתך בכל מאת האחוזים....

bmk

New member
קצת קשה לא להגיב

זה האלבום האהוב עלי ביותר, לדעתי אלאניס הפכה באלבום לסלחנית, בוגרת ועמוקה יותר וכל זה רק מעצים את הדיסק המדהים הזה - כן ירבו דיסקים כאלה.

Mr Freeze

New member
אני חושב שלא הובנתי

לא אמרתי שלא תגיבו, חלילה. אומנם זה הייתי אני שפתח את הדיון, אבל הדיון הוא לא שלי. אני רק מבקש, שוב, שתעשו את זה בשיקול דעת, ושתסננו זעם מיותר כדי שהוא לא יחזור לרעת האלבום בויכוח שמתפתח שם.

היתי דוקא קרובה ללהגיב בזעם, אבל!..

כמובן שזה יהיה מאוד לא בוגר וחסר טעם לגמרי... אני כרגע בתקופה מאוד מוזרה של אובססיה חמורה. אני תמיד חולה על אלאניס עכשיו זה הפך לדבר די חולה..
אמא שלי חושבת שהשתגעתי. אבל!! זה כ"כ עוזר דוקא... גרמתי לשני אנשים שלמים לאהוב את אלאניס! הכרחתי את חברה שלי לשמוע את SCC 3 פעמים ברצף כל יום. ממש כל יום. עד שהיא פשוט לא היתה יכולה בלי.. והיא הולכת לקנות את הדיסק
אז בכל מקרה, סתם רציתי להתלהב מהעובדה שלמרות שאני חייבת לצרוח על מישהו במשך שעות כשהוא רק אומר שאלאניס "בסדר" (רק חייבת לציין שזה רק בתקופה כרגע, אני די שפויה בד"כ) - לא אמרתי כלום על זה עדיין.. היהי. למרות שבזמן שקראתי אני בטוחה שהיתה לי הבעה של "אוקי זה בנאדם מטומטם" על הפרצוף.

אם הדברים הו נאמרים כך על..........

SCC הייתי אולי איכשהו מנסה להבין (ואני אומר : מנסה) אבל על SFIJ???... השירים האלה מעבר לזה......יש בהם כל כך הרבה ואם הוא אינו יכול לראות את זה אז מצטער. אולי לSCC היה מתחבר יותר.....תלוי, וחוצמזה אני בכלל לא אוהב ביקורות אני סומך על זה שכל אחד יסמוך על הדעה שלו כי אין מישהו שיגיד מה אני אוהב ושבטח לא יגיד שחור ולבן כי לאלאניס אין רק צבע אחד
ואני אתן דוגמא, אני בא מחיים של תיאטרון ומי כמוני אוהב לראות/לשחק תיאטרון (הרבה אבל לא משנה
) ויש כל כך הרבה לביקורות שליליות להצגות מסויימות שמונועות לקהל רב להנות מהצגה טובה....בגלל שהקהל מסתמך על הביקורות האלו ולא על הטעם האישי שלו אני קראתי הרבה ביקורות שליליות על הצגה מסויימת ונהניתי בה. קחו לתשומת
כם.

infatuation

New member
אכן ניתן להבין את גישתו לגבי האלבום

בה הוא אומר כי השירים מאוד איך הוא אמר את זה.. טרחנים במקצת.. בעצם קצת יותר מבמקצת. יש אולי באלבום הרגשה קצת של ישיבת יתר על המילים, על הלחן, על הכל. אבל!! ושלא תחשבו שאני לרגע כאן מסכימה איתו... אבל כל הטרחנות הזו הפכה את האלבום הזה ל... אלוהי. זה לדעתי האלבום הכי טוב ששמעתי, יותר מכל זמר או להקה אחרת. זהו אלבום מאוד כנה שכתוב כהלכה ושיריו מענינים בנוסף לזה שממש מתמכרים לשמיעתם.. וזהו, אין לי יותר מדי מה להגיד על האלבום כי הוא פשוט... אלאניס.

למעלה