ביקורת על NEW MOON

קרניjack

New member
ביקורת על NEW MOON

מפאת חוסר זמן לא כתבתי את ביקורת הסרט שלי (עבר יותר משבוע ) והחוויה מהסרט היא כבר לא נזכרת אותו הדבר, אבל תיהיו בטוחים שהייתה לי חפירה טובה על הסרט. אז יאללה, זה הזמן לכתוב את ההתרשמות שלכם ממנו

Bartal j

New member
ביקורת New moon

אוקיי ראיתי את הסרט כבר לפני כמעט חודש חח אבל לא יצא לי לתת עליו ביקורת מסודרת אז ככה
מבחינת הערפדים, קאלנס\בלה - לא ציפיתי ליותר מידי מאדוארד על סמך הסרט הקודם, מעולם לא התחברתי לדמות שלו וכשהוא רצה לחשוף את גופו לאור השמש לאחר שחשב שבלה מתה כדי לנצנץ ובכך לחשוף לעולם את היותו ערפד, סצנה מרגיזה למדי (בכנות העדפתי שהיה נשרף ומת אבל שמה הערפדים רק מנצנצים) וסצנות האהבה בינו לבין בלה עם כל הקיטש מסביב פשוט מגעיל אותי
וכמה שלא התחברתי לאדואד אני חיבת לציין שעוד יותר סלדתי מהדמות של בלה!
בסרט הזה היא פשוט פאתטית ברמות מטורפות! לא אהבתי אותה עוד בסרט הראשון אבל בסרט הזה היא מעצבנת ממש, כאילו סבבה קלטנו שאדוארד שלך עזב אותך אבל הלו! החיים ממשיכים! פשוט לצעוק עליה ממה את עשויה שאת ככה מתפרקת?! היא לא חושבת על אבא שלה או על חברים שלה רק אדוארד כל היום, פשוט אובססיבית וההתנהגות שלה ממש ילדותית , רכרוכית ופתאטית. והיא גם ממש צבועה לאחר שהיא רדפה אחרי ג'יקוב שלא ינתק איתה את הקשר כשהוא עבר את השינוי לו אז פתאום היא באה בטענות לג'יקוב לאחר שהיא גילתה שהוא איש זאב, כאילו שהאקס שלה אדוארד התוודה בפניה שהוא ערפד שמת לשתות מהדם שלה, אז זה סבבה מבחינתה כאילו הכי הגיוני שבעולם שהרי למה לפחד מערפד שמשתוקק לשתות מהדם שלך? וכשהיא מגלה שהחבר הכי טוב שלה שתמך בה והכל הוא איש זאב אז היא באה אליו בטענות כאילו שהוא איזה סוג של חיה פריק מפלצת, למרות שהוא לא בחר להיות איש זאב, פתאום זה כן משנה לה כי בלה בלה לנד שהיא חיה בו אז אנשי זאב הורגים אנשים וערפדים לא הורגים אנשים הרי הם רק יוצאים איתם ומתאהבים בהם. היא סתם השתמשה בג'יקוב כי אין לה חיים בלי האדוארד שלה. (חח שהיא קפצה מהצוק אמרתי לעצמי בלב חבל שג'ייקוב הציל אותה עדיף שהייתה מתה וזהו
). השחקנית שיחקה ממש טוב את בלה הפאתטית, ההיסטרית והפסיכית. למרות שלא היה הרבה מויקטוריה ממש אהבתי את הדמות שלה
היא די עשתה בית ספר למחפשים אחריה,
ערפדית כלבבי! חחח עם כל האפקטים שעשו לה, הצבע השיער שלה מדהים בעיני,
חח עשתה לי חשק לשיער אדמוני כמו שלה.
לגבי הוולטרי- אהבתי את השחקן עם השיער הבהיר הארוך חח התלבושות שלהם מדהימותם, התלהבתי לראות ערפדים לבושים קצת בבגדים ויקטוריאנים, חבל שהם לא הרגו את אדוארד ועוד יותר חבל שהשאירו את בלה בחיים חח אני הייתי הורגת אותה רק בשביל שלא תתערפד כי בושה שאחת כמוה תהיה ערפד
הם הצילו את הסרט מבחינת הערפדים שמה כי לא נתנו מספיק זמן מסך לויקטוריה. כך שהם ויויטוריה היו הפייבוריטס שלי מבחינת הערפדים בסרט. אנשי הזאב- הפייבוריט שלי כמובן ג'ייקוב הוא תגלית הסרט מבחינתי. אהבתי אותו יותר עם שיער ארוך מהשיער הקצר למרות שזה גם יפה לו, יש לו לוק אינדיאני כזה חח וגוף ממש טוב
אין לי מושג מה הוא מוצא בבלה הזו, גם בספרים לא הבנתי את זה אגב. אהבתי את זה שהוא אמיתי ואיך שהוא אמר בפנים לבלה שהיא מתנהגת בצביעות כשהיא באה אליו בטענות
הוא קצת יותר מידי אמוציונלי (טוב נוה וא איש זאב) ויש לו קצת טו מאץ 'אנטי ערפדים חח אבל שמדובר בקאלנס אני מבינה אותוLOL
אגב כל האפקטים של הזאבים שמה ממש מגניבים, אהבתי איך שהם הופכים ממש לזאבים שלמים
והשחקן שמשחק את ג'יקוב משחק מעולה ובכלל אהבתי את הסצנות עם אנשי הזאב. סה"כ בשורה התחתונה: |כוכב||כוכב||כוכב| סרט חביב, יותר טוב מהראשון בעיקר כי רואים יותר עלילה ויותר מעניין, אבל הוא לא וואו והוא לא ריתק אותי אישית. עשו לסרט יותר מידי ייחצונים לטעמי ובכל חור באנגליה ראיתי מודעה שלו! זה היה מטורף! ראיתי סרטי ערפדים טובים ממנו, אבל הוא סבבה להעביר סתם ערב בצפייה בו שמשעמם לך.

Berethor

New member
לדעתי הדיכאון והנסיונות התאבדות בסדר

סך הכל זה גם מעיד על אהבה הכי גדולה שיכולה להיות, משהו מאוד נדיר, כי מישהו שעוזבים צ'יק צ'אק ומוצאים בשניה(או בכלל) תחליף זה לא בדיוק אהבה. אם ככה אני חושב שאהבה נמדדת בחישיבות של מישהו מסויים למישהו אחר ולא כמה טוב עם אותו מישהו ברגע מסויים, מה שיכול גם להעיד על סתם ניצול(הדדי או חד צדדי). זה ששנהם רוצים למות, מראה שזה אהבה גדולה והדדית, למרות שבלה היא קיצונית בקטע הזה, כי היא מוכנה להתאבד על עזיבה, ולא רק אם הוא מת. טוב אני לא רוצה לצאת פה רומאו או משהו, אני ממש לא, פשוט הייתי חייב להעיר על הדברים האלה, נכון שזה נדיר וכמעט לא קיים( או שזה חד צדדי ואז זה באמת פתטי) אבל גם ערפדים זה ככה
. בנוגע לשיפוט שלך של אדוארד, הוא פשוט לא נכון, את לא יכולה לבוא עליו בטענות שהוא מתאבד בנצנוץ, פאקינג כל הערפדים שם מנצנצים, אז הטענות הם לסופרת בלבד ולא לדמות. חוץ מזה נראה לי שלמות מלינץ' של אלף מאמינים פנטים, זה יותר קשה מאשר לשרף.

Bartal j

New member
חח אכן בלה סתם טיפשה

כאילו מה כל הסיכונים האלה שהיא לקחה על עצמה , כל הקטע של ספורט אתגרי?

Bartal j

New member
היא לא ניסתה להתאבד היא סתם

גרמה לעצמה להיות קרובה לסכנה כי אז היא הרגישה את אדוארד יותר כי הוא כל הזמן דיבר אליה כזה בראש שלה שלא תעשה את זה כי זה מסוכן ככה שהיא סיכנה את עצמה רק בשביל לשמוע את אדוארד שלה. ובקשר לדכאונות שלה, יש דיכאון ויש דיכאון. אצל בלה זה היה מוקצן מידי לטעמי. מן הסתם לא ציפיתי שהיא תקבל את העזיבה של אדוארד בתופים ומחולות, כמובן שיש מקום לדיכאון ובכי והכל. אבל עדיין כל הקטע הזה שהיא ישבה בחדר שלה ולא עשתה כלום עם עצמה לאחר העזיבה של אדוארד כי כל עולמה סבב סביב אדוארד זה היה מפחיד ואפילו חולני! אני לא ראיתי בזה אהבה, אלא אובססיה חולנית ומטורפת, היא לא הייתה מוכנה להתאבד אלא לסכן את עצמה רק בשביל לשמוע את אדוארד מזהיר אותה ולראות את ההשתקפות שלו באה אליה ברגעי סכנה.. ממש ילדותי בעיני ופסיכי. היא הדאיגה את אבא שלה ואת כולם ולא היה לה אכפת. ואיך שהיא ניצלה את ג'ייקוב גם היה מגעיל בעיני. ולגבי אדוארד הוא די ניסה לחשוף את גופו החיוור והמנצנץ לעיני כל במטרה להפר את החוקים של הערפדים כשהוא חטא וחשף את עצמו בעיני בני האנוש וכך תהיה סיבה לוולטרי להעניש אותו במוות. למה שהוא ירצה שאחרים יהרגו אותך? אז סבבה שלהשרף זו לא פונקציה כי במקום להשרף לאור השמש או ינצנץ לאורה חחח אבל יש עוד אופציות של התאבדות כמו למשל לקפוץ ללהבות בוערות? חח זה היה גדול אם בלה הייתה מנסה לעצור את אדוארד מלקפוץ לאש ונשרפת בעצמה ואז אדוארד שבור הלב היה מתאבד גם בשריפה חחחחחחחחח

קרניjack

New member
הקטע הכי מדהים בסרט לדעתי

הוא הסצנה שבה ויקטוריה בורחת, ורואים איזה מהיר הטירוף זה כשמצלמים את זה כביכול מלמעלה עם העורב שעף, ואת כל הזאבים שרודפים אחרייה...איך הם רצים בין כל העצים וויקטוריה עם השיער שמתנופף עם כל קפיצה... הקטעים הכי יפים בכלל היו הקטעים של המאבקים" לורן והזאבים, הוולטרי ואדוארד (אכן חבל שהוא לא חוסל אבל גם לראות אותו סובל היה חביב
) אין ספק שהזאבים, ובפרט ג'ייקוב (ה
) גנבו את ההצגה ועשו את הסרט.

naamanoona

New member
אמ..

טוב, אני ממש גרועה בלתת ביקורת, כי כל סרט שאני רואה אני אומרת עליו שהוא טוב.. (בסדר, חוץ מסרט ארוך ומשעמם שראיתי פעם על פינגווינים :/) אני יותר ניצלתי את העובדה שקראתי את הספר קודם וכל הזמן גיליתי לאחותי (שראתה יחד איתי) מה הולך לקרות, והיא התחילה להתעצבן עליי XD רק את הסוף לא גיליתי לה למרות שהיא התחננה בפניי.... (מרושעת שכמותי
) בעיקרון אהבתי את איך שעשו את הסרט, רק שבסרט די הגזימו עם הדיכאון של בלה וזה הוציא אותה- אמ.. אין לי שום מילה לתאר את זה אבל זה ממש עיצבן אותי >< בספר זה עוד איכשהו נראה אמין, אבל עדיין לקח לה כמה חודשים עד שהיא השתחררה מאדוארד וגם זה לא :/ אבל תכלס די יכולתי להזדהות איתה... (בגלל זה לא אהבתי לקרוא את הספר כי זה הכניס גם אותי לדיכאון XD טוב, לפחות עד הקטע עם האנשי זאב שזה החזיר לי את הרצון להמשיך) בזמן הצפייה בסרט רציתי גם לבדוק משהו- לפני שהסרט יצא ציירתי קטעים מהספר לפי איך שראיתי אותם ובעיקר לפי התיאורים (כמובן ^^) ואז כשראיתי את הסרט שמתי לב שהקטעים שעשו בו נורא דומים לציורים שלי! (כנראה שהתיאורים בספר ממש טובים) הייתי שמה את הציורים אבל יש לי סורק גרוע, לא רק שהאיכות גרועה גם זה מראה חצי ציור ><

Bartal j

New member
מסכימה הקטע עם../images/Emo58.gif

הדיכאון של בלה היה טו מאץ'

larisa125

New member
הסרט היה טוב ../images/Emo3.gif

טיילור לאוטנר
(לא כמו רוב הגבינה הלבנה המקולקלת
) פיספסתי את הקטע שבלה קופצת מצוק בגלל ההפסקה
אכתוב ביקורת מפורטת יותר בעוד כמה ימים...

קרניjack

New member
מסכימה איתך!../images/Emo6.gif

פשוט היה בושה "לחזות בגוף המנצנצץ שלו" אחריי השרירים של טיילר. והוא כולה בן 17, גאד.

מצטרפת

דברים שלא אהבתי:
הדכאון של בלה כמו שכבר הזכירו פה.
את הדרך שבה בלה ניצלה את ג'ייקוב. הוא אהב אותה והיה מוכן לעשות בשבילה הכול והיא רק השתמשה בו כדי לשכוח את אדוארד. במיוחד שנאתי את הקטע שבו היא סירבה להישאר איתו כדי לנסוע להציל את אדוארד (מילא אם היה נשרף בשמש או משו!) דברים שאהבתי:
אנשי הזאב. אהבתי את האפקטים!!
הוולטורי. למרות שהם היו קצת רכים מדי לדעתי (רק הפכו את אדוארד באוויר כל הזמן..היו מנסים לשרוף אותו או משו) אבל עדיין אין על ערפדים תקופתיים !!
סרט נחמד להעביר בו ערב. והוא השתפר מהראשון.

Bartal j

New member
מסכימה האיפור של אדוארד באמת מוגזם!

מישהו צריך מהר לפטר את המאפר\ת שלהם! ולקדם את מי שערך את האפקטים של הזאבים כי זה יצא ממש מגניב בסרט

למעלה