ביקורת על רון

עוד אחת

New member
ביקורת על רון

ברגעים האחרונים לפני מותו למדתי על סדריק שהוא בחור אצילי והוגן, ומעת לעת הארי מתנהג בצורה נחמדה. אבל אני חושבת שרון הוא לא ילד נימוסי וג`נטלמני ולפעמים הוא קצת גס-רוח.

רחלי!

New member
רון...

רון הוא בנאדם דיי נורמלי, בגלל זה ג`ק עשתה אותו החבר הכי טוב של הארי... הוא לפעמים חוצפן אולי, אבל הוא בעיקרון דיי קול. נ.ב.:לא עניתם לי-איפה פרק 9 של דראקו סיניסטר?

MadonnaFan

New member
NOT! B-(

אל תדברי עליו ככה הוא לא גס-רוח, איזה שטויות, אולי הוא אומר לפעמים מה שהוא חושב, אבל זו דווקא תכונה חיובית בד``כ, ולא כל בן צריך להיות ג`נטלמן. @מעין@

Marty McFly

New member
הא?

אתם יודעים שאתם מדברים על דמות מספר ולא ממש בנאדם חי, נכון?

sarah

New member
מסכימה...

רון לפעמים קצת...הממפ,לא מנומס מאוד,אבל למי איכפת?

LuNaTiC

New member
hey you! yeah, you!

חלק ממה שעשינו פה בפורום זה לדבר על דמויות הארי פוטר.. וול דהה!! תקשיב.. אנחנו מודעים לעובדה שהם לא אמיתיים, כן? אבל הם עדיין דמויות עם אופי.. ובהארי פוטר הדמויות מורכבות מאוד, ובכלל.. בפורום הזה המטרה היא לא לדסקס רק על העניינים הטכניים כמו ``מתי יוצא הסרט?``, ``מתי יצא הספר הבא?``.. אלא גם על מה שבתוך הספר.. אז אתה יכול להצטרף או לשבת בצד ולקרוא את ההודעות.. לא להעביר ביקורת על השיפוט שלנו.. ואני יודעת שהגזמתי נורא בתגובה שלי! אז מה? מה אכפת לי?? ורון.. הוא בעיקרון ילד נורמלי וגם יש לו חוש הומור! תודו שזה חשוב! במיוחד להארי שצריך גם צד שמח בכל החיים המסכנים האלה שלו, וגם להרמיוני.. שתשתחרר קצת! אז ככה שרון הוא בדיוק איך שהם צריכים אותו! -ענבל-

Marty McFly

New member
טוב, תהרגי אותי!

סתם סתם... הבנתי שהגזמת ואחרי ששוב אני קרא את הספרים, אני אדסקס גם על התכונות של הדמויות... אוקי?

LuNaTiC

New member
איך אתה רוצה שאני אעשה את זה?

עם חבל, פמוט, מוט ברזל, פגיון, אקדח או מפתח צינורות? אתה רוצה את זה בחממה? זה טוב שם:) -ענבל-

LuNaTiC

New member
נעשה את זה בחדר ביליארד:)

כלומר, את הרצח שלך... מואהאהא!! סנייפי ואריה שולטים! -ענבל-

Vilia©

New member
נסכם את זה במילה אחת....

רון הוא בן אדם ציני!!! ואני הייתי ממליצה לך ענבל על לשסף אותו בסכין...זה יותר כיף! זאת דעתי טלי פוטר

העצלנית

New member
מה פתאום יהיה ממש משעמם

אני אוהבת את רון ככה למרות שהוא מגזים קצת אם התגובות שלו לפעמים. אבל מתי שהור רוצה הוא אחלה חבר

למעלה