ביקורת על 'סאקורה'

ביקורת על 'סאקורה'

חמוד מאוד..דומה ל"סןפר פיג"(חחחח) אבל השירים..איו!!..מה זה?אנחנו בגן ילדים?

השירים באמת לא משהו

אבל אני ממש אוהב את זה......וגם יש יוגי הו ואחרי זה אני רואה היקורו נו גו ואז נארוטו.....יוצא הרבה זמן אנימות :)..

אני לא חושבת שזה דומה לסופר-פיג ../images/Emo12.gif

בתור התחלה: סאקורה ~לא~ הופכת ל, נו, חזיר. רק רציתי להגיד בענין השירים: ענין השיר פתיחה העברי פשוט.. הא.... כל כך גורם לזה להישמע פוקימוני ^^;

Houndour

New member
גמני לא רואה יותר מדי קווי דמיון

טוב נו, שתיהן סדרות מג'יקל גירל אבל חוץ מזה.. אממ..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאם כבר אז לאינויאשה...

יעני לא ממש הרבה קווי דימיון.. אבל הקטע של הקלפים שבגלל סאקורה נאבדים והיא צריכה לאסוף אותם ואליה מצטרפים חברים לדרך.. עכשיו תשנו את הקלפים בשיקונוטאמה (תרגום עלוב לעברית..נו הכדור הזה..) תחליפו את סאקורה בקגומה והחברים באינו הנזיר שיפו וסנגו... לא ממש דומה אבל בהחלט מזכיר... רק חבל שזה בעברית...זה נשמע יותר טוב ביפנית...

OFIRB9

New member
זה דומה לסופרפיג ואבירי ארץ המפלץ

בכך שהם חוזרים על אותו קטע בכמה פרקים (ומי יודע אולי בכל פרק...)

sakuragirl

New member
די כבר >_< זה אל דומה לשום מהסדרות.

..האלו! יש אוליי אפשרות להשוואה דימיונית אבל לא חוץ מזה....... נגיד באינויאשה לפי מה שזכור לי הם צריכים למצוא את החלקים השבורים של הכדור הזה בגלל שהם רוצים את הכח שלו ובגלל שאם מישהו אחר ישיג אותו הוא יקבל כח שעדיף שלא יהיה לו.....נכון?.....ו..סופרפיג?!?! אר יו קידינג מי?! היא לא נהפכת לאיזה משהו פלאי....או במקרה הזה...חזיר....יש לה את הכוחות הפיזים שלה כילדה בכיתה ד! היא רק צוברת כח קסם עם הזמן שהיא תופסת קלפים! >_< ובאבירי ארץ המפלץ הם חוזרים על קטעים! ב-די-ו-ק! בסאקורה לעולם לא תמצא משהו שחזר על עצמו אלא חוץ מבחינת בדיחה חוזרת בסדרה עצמה.. כל פרק הוא משהו שונה, קלף שונה, עלילה שונה ועוד....זה לא עוד פוקימון -_-" וחוץ מזה הסדרה מצומצמת ביורת ככה שהיא תופסת את כל הקלפים כמה שיותר מהר...ולא מורחת על זה 200+ פרקים S:. .....שוב פיזרתי יותר מידיי דעה אישית....... אוהוהו :S

akane

New member
קצת סדר בבלגן...

בתכלס - יש להמון סדרות תבנית מסויימת שקצת חוזרת על עצמה: משהו מתפרק/מתגלה . צריך לאסוף אותו / לשמור עליו. קבוצה של אנשים מצטרפת. 150 פרקים. הסוף. משום מה זה בעיקר חוזר בסדרות לילדים, כנראה יותר קל להם להבין את המטרה של הסדרה ולהיקשר לדמויות.... אבל זה לא אומר שהעלילה היא אותו דבר! מישהו פה באמת רוצה להשוות בין אינו יאשה (אלימות, דם, ועלילה קצת מסובכת וארוכה) ולבין סופר פיג (סדרה מצועצעת ומתוקה להחריד)?!? נכון שבסדרות מג'יק גירל יש את אותו פרט שחוזר על עצמו - ילדה נהפכת למשהו אחר, אבל זה לא מחייב שהסיפור יהיה אותו דבר (קחו לדוגמא את פרינסס טוטו). אני מניחה שייקח לקהל הישראלי קצת זמן להתרגל לאנימה, ועד אז הם ישוו את הדברים החדשים למה שראו קודם
(ולא יקלטו שזה ג'אנר שלם D:)

למעלה