ביקורת על הבובה..

דודו טל

New member
ביקורת על הבובה..

אז כמו שציפינו , אם אין דיסק חדש, או איזה ידיעה רכילותית שקרית, העיתונאים המחוננים במדינתו, חייבים למצוא אייטם חדש, שיוכל לפגוע בשרית, הפעם זה עניין הבובה. הכתב שאפילו לא מזדהה בשמו המלא, טרח לבדוק "לעומק" את עניין הבובה, תוך שימוש במילים בוטות, ונסיונות לקטול את שרית בשל המראה שלה, למותר לציין שזו אינה ביקורת, כי אם סוג של הבעת דעה, דעה של איש טיפש,וקטן שמסתתר מאחורי כינוי עיתונאי סתמי, איש קטן שמכנה את עצמו עיתונאי.. ממש... אני מקווה שברור לכם שזה חסר חשיבות, ובעיקר חסר עניין, כמו שראינו השבוע בכפר השעשועים, הקהל מצביע ברגליים, ביידים,ואפילו באף, ונוהל לראות את שרית.. המכירות של הבובה מרקיעות שחקים, ושרית שלנו בטופ, בטופ של ה"מבוקשים" בטופ של המוזיקה הישראלית, ובכלל.. כנראה שהתקשורת הישראלית הידועה בחוסר פרגון משווע לשרית, גם הפעם לא ממש מצליחה לפגוע, וגורמת להעצמת האהבה ההערכה, ולביסוס מעמדה של שרית כמובילה במוזיקה הישראלית ....

שייחיו הקנאים ויסבלו ../images/Emo46.gif

תודה דודו.. סתם מחפשים מה להגיד ולהמציא.. חבל על ההתייחסות בכלל..
כולנו יודעים ששריתוש מספר 1

tvshow2004

New member
../images/Emo46.gifתודה דודו תת רמה של כתבה....

אויש כול כך מעצבן כול פעם לפגוע בשרית וכמה שיותר.ויש לו גם בעית שמיעה . כול מילה מיותרת .

tamam44

New member
תגובה

אני חושב שהכותב הזה מאוד מאוד אוהב לאמר שטויות. ממתי לבובה צריכות להיות פטמות, איבר מין ובגדים. העיתונאי צריך לזכור שהיא בובה ולא אדם .... אם לא שמתם לב כתוב שהעיתונאי הוא זמר אבל לא מפורסם והוא גם כתב - " מוזיקאי מתוסכל (אני) צריך לכתוב על זמרת מצליחה (שרית)". עכשיו ניתן להבין שהוא פשוט מקנא ששרית מצליחה ושכבר יש לה בובה משלה ..... אם לא שמתם לב הוא גם כתב על כך שהפשיט את הבובה (כמו מטומטם) וביצע בה את זממו. תגידו האיש הזה דפוק, מה הוא מפשיט בובות, שילך לחפש את החברים שלו בדפי זהב מה זה ,מה הוא מטומטם ?(כן). מה זה משנה לו אם יש לה תחתונים של סבתא או תחתונים של קוזינה, מה הוא טמבל ? (כן), זה רק בובה, זה כמו ברבי. אידיוט

Music4Life

New member
אין לה קול?!?! פחחחחחחחח

זה היה הסימן הראשון בשבילי לא להעיז לקרא את הדעה (כן דעה) השטותית ביותר של אותו כתב שרק יכול לקפוף לשרית ולכולנו...
איזה חוצפה אבל שהם שמו את התמונות של הבובה ועשו מזה משהו זול חולראות. זה מה שיש לי להגיד אני שמה פס גדול על הביקורת הזאת

Music4Life

New member
הוא אמר שלבובה צריך להיות אברים?

לא הגעתי בכלל לחלק הזה...יאללהההה עד לאן הדרדרנו?! (הכוונה לכותב) איזה חתיכת בנאדם מטומטם...

מה זה???? ../images/Emo123.gif

הוא שרוט במוח או רק נדמה לי???? איזה בן אדם חולה באלוהים!!!!

הכתב הזה שרשם את סתם טמבל אחד.

שילך לעזזל מפגר קנאי אחד. שרית חדד המלכההההההההההההההההה

Music4Life

New member
שרית חדד מלכה ../images/Emo47.gif ו.......

מי שזה לא מוצא חן בעיניו או שלא חשוב כמונו שילך יאכל קש אני אמרתי את שלי. היידה שרה
חחחחחחחחח

מה אתם מתייחסים לכתבים האלה בכלל?

הם לא שווים את היחס שלנו. שילכו לעזאזל הם והכתבות שלהם בייחד!!!

נכון שילכו לעזזל כל הכתובים האילו..

זה רק מקינאה שילכו לעזזל ימח שימם הם והכתבות שלהם!!! הייידה שרית המלכההההההההההההההההההה

אי הבנה היה לכם!!!!

מקודם שאמרתי שהיא משוגעת אם היא חושבת שיקנו את הבובה התכוונתי לזה שהבובה הזו אפילו לא מזכירה אותה והיא תעשה לה רע יותר מטוב וגם לא שונא אותה כזמרת למרות שאתם חובים שכן! היא אחלה זמרת ויש לה אחלה שירים

למעלה